Kural hataları şehrine hoşgeldiniz @emreemreu bu Maçtada kural hatası olacakSüper ligin 29. hafta maçında Alanyaspor ile Fenerbahçe Alanya'da karşı karşıya gelecek.
19.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.
Niye olacakmış
maça aslında halil umut meler atanacaktı o hakem her maçta alanyada kural hatası yaptı ne zaman fenerbahçe başkanı açıklama yapsa hep kural hatasına uğruyoruz ardından tff hem cevap veriyor hemde kural hatasıyla gözdağı veriyorNiye olacakmış
Haftanın golü olmaya kafadan girdi.Altay ne güzel asist yaptı öyle.
İkinci asisti daha iyiydi.Haftanın golü olmaya kafadan girdi.
Arda'dan Mesut ortası.Berisha attı, 5 oldu. Asist Arda Güler'den.
toplam sayıyı bildimde skoru bilemedim @emreemreuBerisha attı, 5 oldu. Asist Arda Güler'den.
benim fenerbahçe 4-3 alır dedim @12.Adam maçta 5 olurmu diye düşündüm maç alanyada diye zor olur dedim@Dosi , @Tolstoyevski , ağzımız tatlansın istedim.
Meclis Tatlısı Vişneli Tayfır (Meclis Menüsü Tatlısı) - Nefis Yemek Tarifleri
Meclis Tatlısı Vişneli Tayfır (Meclis Menüsü Tatlısı) Tarifi nasıl yapılır? 1.013 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
nerdeyse skoru tutturyordum @Arafİlk yarıyı 1-0 önde gittiğimizi görmüştüm, skora baktım ve 5-2'yi görünce de şaşırdım, maçı izlemediğime de pişman oldum açıkçası. Arda Güler yine kendini göstermiş. Bazen şaşırtabiliyorsun be Fenerbahçe!