Ben bu maç İçin ters köşe yaptım normalde ben hep Fenerbahçe yener derdim Trabzonspor yener dedim bu defaBerabere biteceğini düşünüyordum ama sonradan Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünmeye başladım ama Fenerbahçe yanıltmayı sever, muhtemelen yenileceğiz ve övündüğümüz Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki galibiyet serimiz de sona ereek. Sonra da olaylar 2010-11 sezonuna bağlanacak, olmazsa olmaz ve bitecek. Sonuç olarak Trabzonspor şampiyonluğa yakın ve biz diplerdeyiz ama tabii Galatasaray kadar diplerde değiliz ama bu da övünülecek bir şey değil. Ali Koç sağ olsun, iddialı bir giriş yapamıyorum; hayal kırılığına uğrama ihtimalim çok yüksek çünkü. Ali Koç'un en büyük başarısı da bu zaten, hayal kırıklığına uğratmak.
Yok, Bu maç Polonya'yla berabere kalırsak, Fransa, Bosna Hersek'i yenerse , Macaristan'da kendi sahasında Hollanda'ya mağlup olursa, Tacikistan gülümserken Almanya osurursa, Nijerya nbr diyipte Litvanya hadi be eşek derse bir üst tura çıkıyoruz gibi bir şey olmuş.Berabere biteceğini düşünüyordum ama sonradan Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünmeye başladım ama Fenerbahçe yanıltmayı sever, muhtemelen yenileceğiz ve övündüğümüz Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki galibiyet serimiz de sona ereek. Sonra da olaylar 2010-11 sezonuna bağlanacak, olmazsa olmaz ve bitecek. Sonuç olarak Trabzonspor şampiyonluğa yakın ve biz diplerdeyiz ama tabii Galatasaray kadar diplerde değiliz ama bu da övünülecek bir şey değil. Ali Koç sağ olsun, iddialı bir giriş yapamıyorum; hayal kırılığına uğrama ihtimalim çok yüksek çünkü. Ali Koç'un en büyük başarısı da bu zaten, hayal kırıklığına uğratmak.
Şu zehirli oku atmadan önce Ali Koç'un başkan olduğunu unutma. Bütün serilerimiz sonlanmaya başladı sayesinde.1990'dan beri Trabzonspor ligde 2 maçı da kazanamıyormuş Fenerbahçe'ye karşı. Diyeceklerim bu kadar.
Tamam işte, ben de o seriyi hatırlatıp bu akşam o serinin de son bulacağını düşünüyorum.Şu zehirli oku atmadan önce Ali Koç'un başkan olduğunu unutma. Bütün serilerimiz sonlanmaya başladı sayesinde.
Geçmişte Trabzonspor'un sizin sahada hep sıkıntı yaşadığını göz önüne alarak Kicktipp'de her şeye rağmen bugün size oynadım. O yüzden bugün SALDIR KANARYA diyoruz @Araf @The_Erinch @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam1990'dan beri Trabzonspor ligde 2 maçı da kazanamıyormuş Fenerbahçe'ye karşı. Diyeceklerim bu kadar.
Plan o bence hakem Trabzonspor’u kazandıracak umarım bir şey olmaz200 yıldır Kadıköy de Trabzon yenemiyormuş bizi..
40 bin kişi ilki yaşayıp, Ali Koça topyekun saldırmak için orada 🤭😂🤭😂🤭😂🤭
İkisinin de doğru olması dışında bir sıkıntı yok.Geçen maçta olduğu gibi, bu maçta da kırmızı kart çıktı.
savaş çıkarmayın üçüncü dünya savaşıİkisinin de doğru olması dışında bir sıkıntı yok.
Kırmızı doğru bir karar mıydı ?İrfan Can kırmızı gördü. Haydaa.