Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 28. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,151
Puanı
1,060
Süper ligin 28. haftasında Fenerbahçe sahasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak.

19.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
Berabere biteceğini düşünüyordum ama sonradan Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünmeye başladım ama Fenerbahçe yanıltmayı sever, muhtemelen yenileceğiz ve övündüğümüz Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki galibiyet serimiz de sona ereek. Sonra da olaylar 2010-11 sezonuna bağlanacak, olmazsa olmaz ve bitecek. Sonuç olarak Trabzonspor şampiyonluğa yakın ve biz diplerdeyiz ama tabii Galatasaray kadar diplerde değiliz ama bu da övünülecek bir şey değil. Ali Koç sağ olsun, iddialı bir giriş yapamıyorum; hayal kırılığına uğrama ihtimalim çok yüksek çünkü. Ali Koç'un en büyük başarısı da bu zaten, hayal kırıklığına uğratmak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Berabere biteceğini düşünüyordum ama sonradan Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünmeye başladım ama Fenerbahçe yanıltmayı sever, muhtemelen yenileceğiz ve övündüğümüz Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki galibiyet serimiz de sona ereek. Sonra da olaylar 2010-11 sezonuna bağlanacak, olmazsa olmaz ve bitecek. Sonuç olarak Trabzonspor şampiyonluğa yakın ve biz diplerdeyiz ama tabii Galatasaray kadar diplerde değiliz ama bu da övünülecek bir şey değil. Ali Koç sağ olsun, iddialı bir giriş yapamıyorum; hayal kırılığına uğrama ihtimalim çok yüksek çünkü. Ali Koç'un en büyük başarısı da bu zaten, hayal kırıklığına uğratmak.
Ben bu maç İçin ters köşe yaptım normalde ben hep Fenerbahçe yener derdim Trabzonspor yener dedim bu defa

Yok, Bu maç Polonya'yla berabere kalırsak, Fransa, Bosna Hersek'i yenerse , Macaristan'da kendi sahasında Hollanda'ya mağlup olursa, Tacikistan gülümserken Almanya osurursa, Nijerya nbr diyipte Litvanya hadi be eşek derse bir üst tura çıkıyoruz gibi bir şey olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
1990'dan beri Trabzonspor ligde 2 maçı da kazanamıyormuş Fenerbahçe'ye karşı. Diyeceklerim bu kadar. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Şu zehirli oku atmadan önce Ali Koç'un başkan olduğunu unutma. Bütün serilerimiz sonlanmaya başladı sayesinde. :A
Tamam işte, ben de o seriyi hatırlatıp bu akşam o serinin de son bulacağını düşünüyorum. :A
------

IMG_20220306_175459.jpg

• Güldürdün
Reactions: Araf and 12.Adam
200 yıldır Kadıköy de Trabzon yenemiyormuş bizi..

40 bin kişi ilki yaşayıp, Ali Koça topyekun saldırmak için orada 🤭😂🤭😂🤭😂🤭

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
IG'de hikayelere bakayım dedim Fenerin stadını her yerden gördüm. Locada bile TS'li var ama Ali Koç yok. :D

Geçen maçta olduğu gibi, bu maçta da kırmızı kart çıktı.

Nwakaeme'nin bir FB golü yoktu artık onu da tamamladı. Bu gece bitmeeez.