Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 28. Hafta Maçı

Bu FB tamamen bizim 12-18 dönemini yaşıyor. Erken hedefsiz kalıp FB maçına odaklanırdık onlar da aynısını bize yaptılar. Taraftarın sahaya girmesiyle de süreci tamamladılar.

Fener 10 kişi iyi oynuyor. Beğendim takımı.

İrfan Can çöpüne diyecek laf yok. Kadro dışı bırakılmalı acilen.

İrfan Can topa hamle yapıyor,kayarak müdahale yapan Siopis'in ayağına istem dışı bir basma mevcut! Güç transferi yok! Gaddarlık yok! Acımasızlık yok! Kırmızı Kart yanlış karar!"
Net kırmızı. Bilerek bastı diyemem ama net bilerek ayağı orda tuttu.

10 kişi daha çok zevk aldım takımdan..
Zamanında böyle oynasalardı başka şeyler konuşuyor olurduk..

Rossi çıkmalı çok cılız..

Net kırmızı. Bilerek bastı diyemem ama net bilerek ayağı orda tuttu.
Mete kalkavan konya maçında sarı verdi ardından iptal etti bence havada kalması gerekiyordu ayağının herhalde topa öyle müdahale yapılmaz Trabzon için onu ben zekamla engelliyordum teknik direktörlük yaparken lisede

Oturduğu yerden doğru karar verebiliyormuş. Hareketi yaptıktan sonra hemen çekse sarı olurdu ama belli bir süre ayağını orada tutması direkt kırmızı kart.
Nasıl çekecek o zaman hiç topa gitmesin o zaman avrupada biz bu yüzden yeniliyoruz müdahale edemiyoruz toplara korkudan @12.Adam

Avcı verdi maçı. Adam oturdu 80 dakika rakibin gelmesini bekledi. Rahatça alabileceğimiz bir maçtan 1 puanla dönmek beni deli etti.

Uçan kaçan Trabzon'a bak 80 dakika 10 kişi oynayan Fener'i yenemedi. :A Maçın son 15 dakikası hariç Fener üstündü bi de. Hele ilk yarı bariz üstündü.

Trabzon İrfan Can'a dua etsin yoksa yenilmişlerdi bugün.

Uçan kaçan Trabzon'a bak 80 dakika 10 kişi oynayan Fener'i yenemedi. :A Maçın son 15 dakikası hariç Fener üstündü bi de. Hele ilk yarı bariz üstündü.

Trabzon İrfan Can'a dua etsin yoksa yenilmişlerdi bugün.
Birinci devre biterken attı miha zacj hakem maçı bitirmiş @HeisenBerg

Abi sen ciddi misin gerçekten?
TS mi üstündü? İlk yarı isabetli şutu yok TS'nin gol dışında, Fener'in çizgiden çıkan topu var, Zajc'ın pozisyonu var. Trabzon'un yine pozisyonu yok ikinci yarı 80'e kadar daha sonra Nwakaeme'nin ve Visca'nın var o da dediğim gibi son bölümde işte.

Fener 10 kişi kalınca bambaşka bir maç bekliyordunuz tabii, hayal kırıklığa uğrayıp saçma sapan tepkiler veriyorsunuz. :D Ciddi misin falan, git bi daha izle maçı.

TS mi üstündü? İlk yarı isabetli şutu yok TS'nin gol dışında, Fener'in çizgiden çıkan topu var, Zajc'ın pozisyonu var. Trabzon'un yine pozisyonu yok ikinci yarı 80'e kadar daha sonra Nwakaeme'nin ve Visca'nın var o da dediğim gibi son bölümde işte.

Fener 10 kişi kalınca bambaşka bir maç bekliyordunuz tabii, hayal kırıklığa uğrayıp saçma sapan tepkiler veriyorsunuz. :D Ciddi misin falan, git bi daha izle maçı.
Hayır. Kıpklasik bir TS maçı. Sakin sakin futbollarını oynadılar.

Bambaşka bir maç beklemiyordum, 2-0 bitmesini bekliyordum, eyyamcı sahneye çıkıp faul olmayan pozisyona faul verince ve o serbest vuruş da gol olunca beklentim gerçekleşmedi. Doğru, Zorbay Küçük Bey beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sizin şu futboldan memnun kalmanız diğer takım taraftarlarının işine gelir.

Geçmişte Trabzonspor'un sizin sahada hep sıkıntı yaşadığını göz önüne alarak Kicktipp'de her şeye rağmen bugün size oynadım. O yüzden bugün SALDIR KANARYA diyoruz :A @Araf @The_Erinch @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam
DkV9rK_W4AEnsC1.jpg
Ulan kütük maçtan önce tüyo istedik Trabzon fark atar dedin, şurada paylaştığın mesaja bak. Bitmedi hainliklerin… @Maskeli Fedai @MEnes