Karadağ 1 - 2 Türkiye | 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri 10. Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,224
Puanı
1,060
karadagturkiye_maci_saat_kacta_hangi_kanaldaD5.jpg

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri mesaisine devam ediyor!

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri grubundaki son maçta Karadağ ile deplasmanda karşılaşıyor.

Grupta son hafta maçları öncesinde 18 puanı bulunan Türkiye, aynı puana sahip Norveç'in 1 gol averajla önünde ikinci sırada yer alıyor. Bu akşam kritik bir maça çıkan Milli Takım'ın hangi sıralamada bitireceği belirsiz.

TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmayı bu konuda tartışabilirsiniz.

Ben de şanssız geliyorsun dedim bakalım utandıracak mısın her zamanki gibi :A
Açılışım böyleydi, umarım kapanışta da yüzümüz güler :A

Dünyanın sonu geliyor, @Dosi uzun bir aradan sonra maç yorum konusu açtı, hem de milli takımın. Umarım eskisi gibi uğurlu gelirsin. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Dünyanın sonu geliyor, @Dosi uzun bir aradan sonra maç yorum konusu açtı, hem de milli takımın. Umarım eskisi gibi uğurlu gelirsin. :A
Umarım. Eğer kaybedersek kaçarım :A çok umut vermiyorlar ama açayım dedim :A
Açılış maçıda bendendi :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bizde bedavadan maçlar verdik. Bugün de bedavadan zirve almak istiyoruz :A
Norveç maçında ikinci yarıda Hakan Çalhanoğlu haricinde bütün orta sahayı değiştirme amatörlüğünde bulunmasaydı Kuntz hoca, şu anda Hollanda ile aynı puanda olurduk. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Lider çıkabiliyorsak çıkalım yoksa play-off'ta büyük rezillik yaşanır.

Abdullah Avcı tekrar milli takımın orta sahasını oluşturmaya başlamış. Bir dönem Emre-İrfan-Mahmut üçlüsüydü şimdi Berat-Ömür olmuş. Yakında oraya Dorukhan'da eklenir.

Burak, Caner ve Hakan... Bunlardan kurtulduğumuz zaman bu takımdan bir başarı beklenir.