O dizi 1,5 yıldır ölü...Yalı Çapkını ölmüş cenazesi ne zaman kaldırılıyor?
Bence her zaman ölüydü de artık resmiyete kavuştu.O dizi 1,5 yıldır ölü...
Kızılcık Şerbeti | Arka Sokaklar |
Yalı Çapkını | Zembilli |
Bende biride konuda şu değerleri paylaşsa diye bekliyordum.
Kızılcık Şerbeti Arka Sokaklar Yalı Çapkını Zembilli
Survivor
Total | (11) | 3,23
AB | (7) | 2,48
ABC1 | (9) | 3,09
Nefes: Yer Eksi İki
Total | (14) | 2,88
AB | (9) | 2,03
ABC1 | (10) | 3,02
Paradise (NOW)
Total | (23) | 1,55
AB | (11) | 1,84
ABC1 | (17) | 1,82
Kaynak: TİAK
Yaprak Dökümü bir marka gerçekten de 🥰Yaprak Dökümü tekrarı AB'de 1.36 ile 15. olmuş, Zembilli'yi geçiyormuş az kalsın
Sabirsizlikla bekliyoruz artik Şerbetin 4 sezonunda gelir o iddalı dizinizNOW'daki yabancı dizinin Yalı Çapkını ve Zembilli'yi geçmesi çok hoş. Demek ki izleyiciyi ekranda tutmak için illaki ekranda 2.5 saatlik işlere gerek yok ama kanallar bunu yıllardır anlamayıp ezbere formüllerle yola devam ediyor. Ben kanalın yerinde olsam her cuma Disney'den başka diziler vererek bunu bir gelenek haline getirirdim.
Tutan işleri zamanında bitiremeyip para için temcit pilavına çevirince nasıl bir konuma düştüğünü YÇ sayesinde tekrar anladık. Bu reytinglerle 100. bölümü bırak iki hafta sonrasını bile görememesi lazım. Hatta ben kanalın yerinde olsam Kral Kaybederse'yi buraya koymayı cidden düşünebilirdim.
Kızılcık Şerbeti cidden sıktı ama güne iddialı bir alternatif getirilemediği sürece bu tek başına iktidarlık durumu ne yazık ki devam edecek.
ATV sabırlı davranıp Zembilli'nin arkasında durdu ama dizinin yükseleceği yok o yüzden mart ayını görebileceğini sanmıyorum. Onun da tutacağı belli değil ama Sustalı Ceylan'ı pazartesi cehennemine atmak yerine cumaya koymak daha makul bir tercih gibi görünüyor.
------
Tekrar oy kullanır mısınız? @RüzgarGülü @TenTen @Crazy Recep @Royal_Highness