31 Ocak 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızılcık Şerbeti - 86. Bölüm | Show TV

• Arka Sokaklar - 699. Bölüm | Kanal D

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Zembilli - 5. Bölüm | ATV

• Yalı Çapkını - 92. Bölüm | Star TV

• Nefes: Yer Eksi İki (TV'de İlk) | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,870
Puanı
860
1715950316198-png.126922

1715950337163-png.126923

Paradise - Yeni Dizi - 1. Bölüm - NOW

İnşallah iyi gideriz. :bhr::bhr:

#KızılcıkŞerbeti 86. Bölüm Reyting Sonuçları.. Dizi bu hafta AB ve ABC1'de yükselişte. 📌

Total | (1) | 9,07
AB | (1) | 12,06
ABC1 | (1) | 11,63

yine zirve hep zirve ! Şampiyon 🏅

Çapkinida zembilide 1 reytingde felaket yakindir her 2 dizi icinde

Genel olarak cuma Şerbete yakin duracak bir iş yok ekranda kusura bakmasin kimse diziler dusuk gidiyor

Yalı Çapkını ölmüş cenazesi ne zaman kaldırılıyor?

Kızılcık Şerbeti
Arka Sokaklar
GirxBPCbYAAoH8L
GirxB5LbgAAPwMX
Yalı Çapkını
Zembilli
GirxCf6awAA1vsk
GirxDGHbYAMg2Vk

Survivor
Total | (11) | 3,23
AB | (7) | 2,48
ABC1 | (9) | 3,09

Nefes: Yer Eksi İki
Total | (14) | 2,88
AB | (9) | 2,03
ABC1 | (10) | 3,02

Paradise (NOW)
Total | (23) | 1,55
AB | (11) | 1,84
ABC1 | (17) | 1,82

Kaynak: TİAK

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Survivor yine kötü gitmiş.

Zembilli 1.37'ye kadar düşmüş, 2-3 haftaya bitirilebilir.

Yalı Çapkını'nda başroller resmen Suna-Abidin oldu. Bu yüzden dizi ilk defa 1.75'e kadar düştü. Hak ettiler. :D

Arka Sokaklar halen iyi, tebrikler vallahi. :D

Kızılcık Şerbeti 12.06'ya yükselmiş. Büyük tebrikler.

Paradise'ım AB de gayet iyi gitmiş. :bhr:

Son düzenleme:
NOW'daki yabancı dizinin Yalı Çapkını ve Zembilli'yi geçmesi çok hoş. Demek ki izleyiciyi ekranda tutmak için illaki ekranda 2.5 saatlik işlere gerek yok ama kanallar bunu yıllardır anlamayıp ezbere formüllerle yola devam ediyor. Ben kanalın yerinde olsam her cuma Disney'den başka diziler vererek bunu bir gelenek haline getirirdim.

Tutan işleri zamanında bitiremeyip para için temcit pilavına çevirince nasıl bir konuma düştüğünü YÇ sayesinde tekrar anladık. Bu reytinglerle 100. bölümü bırak iki hafta sonrasını bile görememesi lazım. Hatta ben kanalın yerinde olsam Kral Kaybederse'yi buraya koymayı cidden düşünebilirdim.

Kızılcık Şerbeti cidden sıktı ama güne iddialı bir alternatif getirilemediği sürece bu tek başına iktidarlık durumu ne yazık ki devam edecek.

ATV sabırlı davranıp Zembilli'nin arkasında durdu ama dizinin yükseleceği yok o yüzden mart ayını görebileceğini sanmıyorum. Onun da tutacağı belli değil ama Sustalı Ceylan'ı pazartesi cehennemine atmak yerine cumaya koymak daha makul bir tercih gibi görünüyor.
------

Tekrar oy kullanır mısınız? @RüzgarGülü @TenTen @Crazy Recep @Royal_Highness

Kızılcık Şerbeti
Arka Sokaklar
GirxBPCbYAAoH8L
GirxB5LbgAAPwMX
Yalı Çapkını
Zembilli
GirxCf6awAA1vsk
GirxDGHbYAMg2Vk

Survivor
Total | (11) | 3,23
AB | (7) | 2,48
ABC1 | (9) | 3,09

Nefes: Yer Eksi İki
Total | (14) | 2,88
AB | (9) | 2,03
ABC1 | (10) | 3,02

Paradise (NOW)
Total | (23) | 1,55
AB | (11) | 1,84
ABC1 | (17) | 1,82

Kaynak: TİAK
Bende biride konuda şu değerleri paylaşsa diye bekliyordum.

• Beğendim
Reactions: Aserat
NOW'daki yabancı dizinin Yalı Çapkını ve Zembilli'yi geçmesi çok hoş. Demek ki izleyiciyi ekranda tutmak için illaki ekranda 2.5 saatlik işlere gerek yok ama kanallar bunu yıllardır anlamayıp ezbere formüllerle yola devam ediyor. Ben kanalın yerinde olsam her cuma Disney'den başka diziler vererek bunu bir gelenek haline getirirdim.

Tutan işleri zamanında bitiremeyip para için temcit pilavına çevirince nasıl bir konuma düştüğünü YÇ sayesinde tekrar anladık. Bu reytinglerle 100. bölümü bırak iki hafta sonrasını bile görememesi lazım. Hatta ben kanalın yerinde olsam Kral Kaybederse'yi buraya koymayı cidden düşünebilirdim.

Kızılcık Şerbeti cidden sıktı ama güne iddialı bir alternatif getirilemediği sürece bu tek başına iktidarlık durumu ne yazık ki devam edecek.

ATV sabırlı davranıp Zembilli'nin arkasında durdu ama dizinin yükseleceği yok o yüzden mart ayını görebileceğini sanmıyorum. Onun da tutacağı belli değil ama Sustalı Ceylan'ı pazartesi cehennemine atmak yerine cumaya koymak daha makul bir tercih gibi görünüyor.
------

Tekrar oy kullanır mısınız? @RüzgarGülü @TenTen @Crazy Recep @Royal_Highness
Sabirsizlikla bekliyoruz artik Şerbetin 4 sezonunda gelir o iddalı diziniz