31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi intikamı bu dilimde 2den de fazla katlamış :D

- - - Ekleme - - -

Cendere piyano harika.

Bu kötü olduğu anlamına gelmez ki? Muhteşem de Kuzeyin iki katını alıyor ama sana göre Kuzey iyi.

Pis Yedili daha fazla izleniyor.

Ama bana sorsan tabii ki, Pis Yedili de ne Kuzey daha iyi derim.

İntikam beklediğimden az düşmüş. Bu hafta büyüklerin izlediği diziler düştüğü için daha düşük bekliyordum ben. TNS`de bakalım kaç alacak Totalde.

Arkadaş büyüklerin izlediği dizi Vadidir. :) kanıtını bugün kendim gördüm :)

Kurtlar Vadisi intikamı bu dilimde 2den de fazla katlamış :D

- - - Ekleme - - -

Cendere piyano harika.
atv ye para gerek...ahanda reklam..nazar değdi... bu son d kanal anlıklarını görünce kayıp şehir aklıma geldi...ne günahı vardı garibin bilmiyorum....şimdi bende bu kadar alıyorum diyodur bu anlıkları görünce.....:hosgeldin:

Revan sen Azerbeycanda yaşadığın için buraları bilmezsin kurtlar vadisini kimlerin izlediğini biz biliyoruz :)

sbt dizilerle kafa buluyodu.....şimdi vadi sbt ile kafa buluyor....bir reklama giriyo sonra çıkıyo yine giriyo...yoksa çıkmadan mı giriyodu...benim kafa bile gittiğine göre sbt deneklerininki tamamen tufa olmuştur...vadinin ne zaman gidip gelceği reklama belli olmadığından sbt atv den kaçamaz bu kez....yuppiiiiiiiiiii tüm dizilerin intikamını aldık sbt den....:ok:

evet arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse bu bölümde beklenen patlamayı yapamadık ama geçen haftadan daha iyiydi.Gelelim reytinglere SBT ye göre en fazla 14.50 civarı bişey aldık bu bölümde buda demek oluyoki yarın TNS de daha da yüksek çıkıcak ve 15.50 civarı alıcaz.İnşallah biran önce polatın yüzünü iyileştirip diziye aksiyon katarlar.

Bu ne be reklam yine vadi düştü bu kadar dengesiz bi kanal yok resmen batırdılar

Çocukların(+5 yaşdan -18 yaş arası baz alınmiştir) ekran başinda olma saatine göre İntikam süper ötesi gitmiş :X Aksiyon bu bölüm dahada hissettirdi sonraki bölümleri bekleyin ve görün😉

Atv ne yapıyor 2dk reklam sonra 15 dk verecek galiba yine..
ilk önceki 2 dakkalık reklamı verenle bu seferki aynı reklamverenmi acaba....dikkat ettiniizmi...eğer aynıysa adam özel reklam vermiş demektir atvye...vadiye özel...tabiii ücreti de özel tarife olur....neyse kokusu çıkar sonra....:ok:

Çocukların(+5 yaşdan -18 yaş arası baz alınmiştir) ekran başinda olma saatine göre İntikam süper ötesi gitmiş :X Aksiyon bu bölüm dahada hissettirdi sonraki bölümleri bekleyin ve görün😉

Iyi ki çocuklar televizyon karşısındaydı yoksa intikam bunu bile alamazdı :)

Erken başlattılar reklam düzeninin içine ettiler yazıklar olsun