31 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 25.0%
  • Keşanlı Ali Destanı - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 5.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 8 40.0%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 8 40.0%
  • Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 20.0%
  • Firar (Star)

• Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 10.0%
  • Babam İçin - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam Büfe (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Seksenler, Kim Milyoner Olmak İster ve Akasya Durağı'nı izledim. Hepsi çok iyi oranlar almış. Akasya Durağı'nı uzun süreden sonra izleyince oranlarında artış olmuş

kim milyoner olmak ister süper reytingler alıyor helal olsun ab de 10 reytinge dayanmış salı gününe iddalı dizi lazım.pis yedili ab de baya düşmüş ama totalde hala çok iyi

Show TV'de ekranlara gelen "Pis Yedili" dizisini ve Fox TV'de ekranlara TV'de ilk kez gelen "Babam Büfe" filmini izledim.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Seksenler, Kim Milyoner Olmak İster ve Akasya Durağı'nı izledim. Hepsi çok iyi oranlar almış. Akasya Durağı'nı uzun süreden sonra izleyince oranlarında artış olmuş

evet hocam akasya duragi güldürüyor 22 de baslamasina ragmen oranlarini artirdi
bence bu dizi yayindan kalkmamali lokomatif Bir Seyircisi Var

Ben Pis Yedili izledim ve cok guzel bir bolumdu hem Total'de atmis.

Son düzenleme:
ÖBGZK bu hafta reytinglerini arttirarak zirvede ama total de hala Eski performansindan cok uzakta.

Kim milyoner olmak her iki grubtada süper ötesi ve atv nin bence en iyi isi.

Seksenler yine süper reytingler almis total de trt1 ortlamasinin üstünde AB de ise 7 reytingle harika.

Pis Yedili total de hala basarili ama AB de izleyicisinin yarisini seksenlere kaptirdi.

Akasya Duragi Star TV nin muhtesem yüzyil dan sonra en iyi isi Star TV bu diziye final yaptirarak büyük bir hata yapiyor.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]17:10:11[/TD]
[TD]18:50:57[/TD]
[TD]01:24:48[/TD]
[TD]8,48[/TD]
[TD]24,74

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arka Sokaklar kalite farkı

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]6,26[/TD]
[TD]16,23

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Akasya Durağına uzun zamandan sonra baktım ve güldürdü beni güzel bölümdü .Reytingide çok iyi o saatte .

Bu bolum heycanli olabilir ama son iki bolumde birakanlar aaaa diziyi izleyelim mi demis yani. ama reytinglerin artisinda buyuk pay kesinlikle kar cunku sadece oyle bir zaman ki reyting artasydi dizinin heycanina verebilirdik. ama tek obzgk degil hemen hemen tum dizi ve programlarin reytingi artmis.hatta milyoner en ve yuksek reytingini aldi hatta millet disariya cikamadigi icin gece yayinlanan diziler bile reyting artisi olmus

Öyle Bir Geçer Zaman Ki eleştiri filan yapıyoruz ama hakkını vermek gerekir şu anda en yüksek reytingli dizisi buda büyük başarı

seksenler baya iyi gidiyor inşallah böyley devam eder

ben artık öbgzk yi izlemiyorum sıktı artık
.Akasya Durağını izledim güzel bi bölümdü

reytinglere gelince öbgzk herzamanki gibi zirvede akasya durağı bu hafta yükselmiş bence star bu diziyi bitirmemeli!!! Arka Sokaklarn tekrarı iyi iş çıkarıyor seksenler reytingleri trt 1 için saten mükemmel
tek türkiye ile alemin kıralının aldığı yüksek oranlar dikkat çekiyor! televizyon 44 yaşında düşü oranlar almış.pisy 7li a/b de düşüşte!
totalde iyi gidiyor benim eleştirilerim bu kadar
sevgiler....

öyle bir geçer zamanki geçen haftaya göre yükselmiş bölüm heyecanlıydıda ondanmıydı dersiniz ben izledim pek heycana kapılmadım yükselmesinin sebebi hava durumu olabilir bu daha mantıklı, ama bu dizinin aldığı oranlar zaten tesadüf değil.. iki yıldır zirvede dizide her insanın sevdiği bir karakter var kimisi aylin soneri takip ediyor kimisi cemile ve ali yi takip ediyor bir kısmı mete hayranı bir kısmı osmana hayran bir kısmıda berrin, ahmet fanatiği, seyircinin her kesimine hitap eden karakterler var... onun için senaryo çoğu yerde saçmalasada karakterlerin çokluğu ve fanatik hayran kitleleri bu filmi iki yıldır zirvede tutuyor. ve zirvede tamamlayacak bu gidişle....

Günün Yorumu;

Öyle Bir Geçer Zaman Ki türkiyenin en çok izlenen dizisi.Her her zaman ki gibi iki gruptada zirvede

Kim Milyoner Olmak İster ,totalde 4. AB'de ise 2 olarak kanalını mutlu etti

Pis Yedili Ab grubunda ilk 10 dışında yer alarak hayal kırıklığı yarattı! Totalde hala reytinglerini korurken kanalın yüzünüde güldürmeye devam ediyor

Trt 1'de yayınlanan ve 2.bölümü ile ekrana gelen Seksenler adeta seyircilerin Salı gününün 2.alternatif dizisi oldu

Arka Sokaklar aldığı tekrarlarının reytingi neredese yeni bölümü kadar .Büyük başarı gerçekten

Akasya Durağı Ab grubunda 4 reyting ile çok iyi gitmesede Total grubunda aldığı 6 kusur reyting ile günün kazançlı diziler arasına girdi.

Alemin Kralı tekrarı gece geç saatte yayınlanmasına rağmen aldığı reyting ile dikkat çekti​

evet hocam akasya duragi güldürüyor 22 de baslamasina ragmen oranlarini artirdi
bence bu dizi yayindan kalkmamali lokomatif Bir Seyircisi Var

Beni 1-2 yerde güldürdü o kadar. Normalde diğer komedi dizileri en az 10-15 yerde güldürüyor. Akasya Durağı diğer dizilere göre geride kalıyor güldürme konusunda

Beni 1-2 yerde güldürdü o kadar. Normalde diğer komedi dizileri en az 10-15 yerde güldürüyor. Akasya Durağı diğer dizilere göre geride kalıyor güldürme konusunda

osman aga
kudurma sahnesi 10 15 defaya bedel zaten seksenleri totelde geçmis

aga akasya durağı çok az güldürür zaten senaryo hep aynı bütün belalar bunların başına geliyo

Bence Star Akasya Duragini bitirmesin cok cok iyi reyting aliyo 6 reytingi bile gecmis bu dizileerin arasinda.
Pis Yedili a/b grubunda kotu gitsede totalde 7 reytingini geciyor ve basarisini surduruyor.
Seksenler a/b grubunda 6 reytingi gecmis ama total grubunda 3 reyting almis.

pis yedilinin reytinglerinin düşüşünü seksenler dizisine bağlıyorum

Asagi Yukari Yemisliler'de aldigi yüksek share'le dikkat çekti:

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]33[/TD]
[TD]AŞAĞI YUKARI YEMİŞLİLİLER (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]25:38:12[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]00:21:47[/TD]
[TD]2,52[/TD]
[TD]21,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

pis yedilinin reytinglerinin düşüşünü seksenler dizisine bağlıyorum

özellikle ab de ki düşüşü seksenlere bağlı ama ben ilerleyen haftalarda pis yedilinin ab de yükseleceğini düşünüyorum çünkü seksenler olmamış