31 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 25.0%
  • Keşanlı Ali Destanı - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 5.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 8 40.0%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 8 40.0%
  • Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 20.0%
  • Firar (Star)

• Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 10.0%
  • Babam İçin - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam Büfe (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
aga trt çocuk baya baya izleniyor ben kendi gözümle görüyorum
ayrıca pis yedilide hiç derslere girmiyorlar ne iş hep teneffüsteler keşke bizim teneffüslerde bu kadar uzun olsa

aga trt çocuk baya baya izleniyor ben kendi gözümle görüyorum
ayrıca pis yedilide hiç derslere girmiyorlar ne iş hep teneffüsteler keşke bizim teneffüslerde bu kadar uzun olsa

aynen aga kaç bölümdür ders yapmıyolar

hayat bilgisi ondan süperdi dersler falan gayet iyiydi

geniş ailenin lise bölümü keşke gençlik dizisi olarak çekilse millet komedi görse

kütük ve çetesini pis yediliye alsınlar o zengin bebeleri inletirler
keçe kardeşler forever

obgzk ızledım,salı gun pek bana gore bısey yok mecbur buna katlanıyorum. Pek heyecan yoktu sıradan bı bolumdu. 16 cıvarı alır. Hele hele gecen seneye oranla dızı cok cok dustu.

Sonra kım mılyoner olmak ıster ? Ve akasya duragına baktım tekrar programlar harıcı bı tek bunlar var

İzlenecek birşey bulamadım Akasya Durağı denk geldi eve gelince baktım

bugün çocukların favori filmi narnia günlükleri iyi bir izlenme oranı alacak gibi... benden hatırlatması, hele sbt ye göre rekor krabilir..

trthd belgesel speed of life izledim. bu belgeselde olmazsa coluk cogun izledigi seylere mahrum kalacakttik
)))))

Ben Pis yediliyi hiç izlemedim izlemeyide hiç aklımdan geçirmiyorum.

Gerçekten zaman kaybı bir dizi bence. ergenler neyini seviyor onuda bilmiyorum

Bu sadece görüşümdür.

Salı günleri izlicek bişey bulamadığım için Seksenlere bir bakim dedim..Dizi 1980-2012 Arasında gidip geliyor yani 32 sene önceden günümüze geliyor..Oyunculara bakıyorum 32 senelik farkı hiç biri yansıtmıyor..En küçük oğlanın 50 yaşında olması lazım en az ama gencecik adam olarak karşımızda eşi desen öle..Tamam dizilerde mantık aranmamalı fazla ama bu ölesine göze çarpıyor ki diziye konsantre olamadım..Ben mi yanılıyorum arkadaşlar sizin fikirlerinizi alabilirmiyim?

Evet Günün Yorumu

Öyle Bir Geçer Zamanki Artmıs Hem Total Hem A/B
Pis Yedili Düsüs Sürdürüyor
Seksenler A/B Süper Gitmis
Akasya Duragi Hem Total Hem A/B Günün Süprizi Yapmıs Ve Oranlarini Artırmıs Total 6 Reyting Geçmis İlk 10 A/B İlk 15 Girmis
Firar Dizisi Totalde Durumu İyi 4 Reytingi Hep Geçiyor A/B Kotu Durumu
Kim Milyoner İster Süper Oranlar Aliyor Kanalini Hep Mutlu Ediyor

Pis yedili ab de Pis cakilmis.
)))) hafif okumus ve zengun kesim rotayi daha kaliteli seksenleree cevirmis... olacagi buydu

persembe yazdigim gibi ekrani okullari tatil olan cocuklar isgal etmis. akasya duraginin yukselmesi bundan... narina gunluklukleride kacinci tekraninda izlenmis

ayrica oyle bir zamankinin yukselmesinin tek nedi. havalarin cok kotu gitmesi.. millet disari cikamayinca oylebir zaman ki ve milyonere takilmis

Son düzenleme:

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]ALEMİN KIRALI (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:42:41[/TD]
[TD]25:37:12[/TD]
[TD]01:49:04[/TD]
[TD]4,66[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gece yarısı yaınlanmış gayet iyi reyting almış....

Öyle Bir Geçer Zaman ki iki grupda da yükselmiş. AB`de 20 reytinge yaklaşmış. Çok sevindim
Pis Yedili AB`de düşmüş.
Akasya Durağı Total`de 7 reytinge yaklaşmış. Star bu diziyi bitirmemeli. Ab`de 5 reytinge yaklaşmış
Firar vasat gitmiş

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin diğer çoğu dizi gibi sabit bir kitlesi yok, bölüm heyecanlı olunca yükseliyor, bölüm rutine dönünce düşüyor, son iki bölümü izlemiş olsaydın iki bölüm arasındaki uçurumu farkedebilir ve reytingin yükselmesini makul karşılayabilirdin, reytingi kara bağlamak çok tuhaf !