Seneye 2 reytinge düşer bence bitsin ben iyiliğinizi düşünüyorumSezom finali yapacakmış, şansına küs
Seneye 2 reytinge düşer bence bitsin ben iyiliğinizi düşünüyorumSezom finali yapacakmış, şansına küs
Cumartesi gününün üç gruba hitap eden tek dizisi olarak o dediğin biraz zor olur cnmSeneye 2 reytinge düşer bence bitsin ben iyiliğinizi düşünüyorum
Yeni Gelini geçemiyorsunuz toteldeCumartesi gününün üç gruba hitap eden tek dizisi olarak o dediğin biraz zor olur cnm
Önemli olan her gruba hitap etmesi, Yeni Gelin sadece totalde iyiYeni Gelini geçemiyorsunuz totelde
Aaa geçecez ayoll elleri kulaklarında az kaldıÖnemli olan her gruba hitap etmesi, Yeni Gelin sadece totalde iyi
Sizde Edho ve Mehmed olarak Salı günü hiçbir grupta geçemiyorsunuz Kadın'ımıÇarşamba da SAK'i geçemiyorsunuz
Aklımda tutmaya gerek yok, geldiğinde hatırlatırsın.Aaa sütlü olsun
Karadenizi izliyormuydun senAklımda tutmaya gerek yok, geldiğinde hatırlatırsın zaten.
Yok o pek benlik değilKaradenizi izliyormuydun sen
Aaa onu @xemrexxx izlemedi sanırım video paylaşmadına göreYok o pek benlik değilAvlu'yu izledim ama, harikaydı
Haftaya yükselir bence, olmazsa da atv diziye şans verecektir.
Versin tabi şuan tekrarı veriliyorHaftaya yükselir bence, olmazsa da atv diziye şans verecektir.
İzlemeye devam edecek misin?Versin tabi şuan tekrarı veriliyorDün akşam tekrarlar da berbat gitmişBakalım bu tekrar napıcak.
3-4e kadar bakarım heraldeİzlemeye devam edecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?