31 Ekim - 6 Kasım 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son zamanlarda hiç yorum yapasım gelmiyor bu yüzden düşmem normal. Hatta 143 mesaj bile fazla geldi.

Son zamanlarda hiç yorum yapasım gelmiyor bu yüzden düşmem normal. Hatta 143 mesaj bile fazla geldi.
ben senden daha fazla yazmisim.ama listede yokum

Valla bilmiyorum, sistemde görünmemiş ismi, @OzaN'ın bakması gereken bir durum, beni aşıyor
Hadi sistemde görunmedi. hic aklina gelmedimi hemserimin ismi niye yok diye
hic bir izlenim birakmamisim demekki sende.
ben gurur yaptim bu meseleyi 😡

ayy resmen seni dışlamışlar bacım forumda yok sayılıyorsun ama @Bully değil admin olarak @OzaN a hemen özür dilet yaşlandı iyice bir ayağı çukurda zaten

ayy resmen seni dışlamışlar bacım forumda yok sayılıyorsun ama @Bully değil admin olarak @OzaN a hemen özür dilet yaşlandı iyice bir ayağı çukurda zaten
@Bully nin de hatasi var. aklina gelseydim derdi acaba niye listede yok. okadar hukukumuz var onla.
Aman dislanmaya aliskiniz zaten.

@Bully nin de hatasi var. aklina gelseydim derdi acaba niye listede yok. okadar hukukumuz var onla.
Aman dislanmaya aliskiniz zaten.
ayy kız baktımda sen geçen haftanın listesindede yoksun ordada 1 mesajlılar alınmıs senin ismin yine yok sanırım şuan sen hayalet konumundasın yanı forumun hayaleti oluyor gibi birşeysin varsın ama aslında yoksun

@ABAY_06 bana hayalet derdi
o geldi simdi aklima.
@destere benden korkacak simdi

anlasildi. ben bu olay ustune bir bardak soguk su iciyorum.
@Bully baska enler listesinde beni eklemeyin. en cok gulme listesine giriyoruz ama buna degil. onuda istemiyorum artik 😡

anlasildi. ben bu olay ustune bir bardak soguk su iciyorum.
@Bully baska enler listesinde beni eklemeyin. en cok gulme listesine giriyoruz ama buna degil. onuda istemiyorum artik 😡
Gülme listesine girip de mesaj yazanlar listesine girememen ilginç, sinirlenince de çok tatlı oluyorsun bu arada

Ama halledeceğiz işini merak etme sen, gerekirse seni mesaj listesine sokana kadar sonuçları bile paylaşmam

Ozan admin yoğun işte, haftasonu onu bi sıkıştırırım, benim elimden bir şey gelse hemen halletmeye çalışırdım

Tribini de anlayışla karşılamakla birlikte gülme listesinden çıkma isteğini reddediyorum, konu burda kapanmıştır

daha öncekilere girmemisim. 150 civari mesaj heba edilecek bir mesaj degil. beni guldurmeyi basardin
<3