31 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
00:00 - 00:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.83 , 2) KANALD: 2.91 , 3) STV: 2.48

belki bukadar tepki denekleri etklemiştir olamaz mı :D raytigde ciddi bi artış var geçen hafata 1.5 ken bugun 3.5 ları gördü bişey var oda bu bu ciidii artışş

- - - Ekleme - - -

sosyal medyadaki 10 bin kişi akın etse bile atv ekranlarına, eğer o 10 bin arasında sbt nin seçtiği denek yoksa, reytinglere hiçbir şekilde yansımaz.. sbt denekleri genelde kuytu köşelerden seçiyordur.. yani tepkinin ekrana yansıyacağını hiç sanmıyorum, ama siz yinede protestonuzu yapın etkili olursa bende kötü yol için yükleneyim ekrana :))
belki bukadar tepki denekleri etklemiştir olamaz mı :biggrin: raytigde ciddi bi artış var geçen hafata 1.5 ken bugun 3.5 ları gördü bişey var oda bu bu ciidii artışş

belki bukadar tepki denekleri etklemiştir olamaz mı :D raytigde ciddi bi artış var geçen hafata 1.5 ken bugun 3.5 ları gördü bişey var oda bu bu ciidii artışş

olabilir olmasınada .. dediğin 3,5 reytingler artık gözükmüyor listede atv reytingde ilk üçte yok :) bir anlık bir yüklenme olmuş sonra zap yapmışlar diğer kanallara :)

Denekler bence medyayayı cok sıkı takip etmeliler.Bu forumu takip eden bir reyting denek saptayıcı görevli arkadaş.Bi özel mesaj kadar sana yakınım :X pm at :F:F

burdaki yzıları kim siliyor arkadaşlar ..

gereksiz onca yazı varken işe yarayan mesajı silmenizdeki amaç nedir ?

ceza gerektirecek bişey varsa ceza verin neden sildiniz bir zahmetde açıklayın ??

- - - Ekleme - - -

burdaki yzıları kim siliyor arkadaşlar ..

gereksiz onca yazı varken işe yarayan mesajı silmenizdeki amaç nedir ?

ceza gerektirecek bişey varsa ceza verin neden sildiniz bir zahmetde açıklayın ??

Uçurum'da hikaye daha yeni başlıyor ya, ben inanmıyorum final olacağına. 🙄

sbtnin denekleri twittırla benzer tpki veriyor ciddiyle almayın

gülün geçin post kasıcılar gelmiş:d

- - - Ekleme - - -

gülün geçin post kasıcılar gelmiş:d

İmzasında post kastığını söyleyen birinin bunu demesi ilginç

daha önce imzamdaki mesajın sahibi tek kişidir başkası anlmaz dememe rağmen aynısını yazıyosa o kişi post kasıyodur:D

anlaşılan odur ki benim mesajları gelişigüzel silen arkadaşlar şikayet edilen vatandaşlara ceza vermemek benim mesajları silmeyi tercih etmişler yorumu artık tahminler üzerine yapıyoruz kimsenin kimseye cevap verecek kadar saygısı kalmamış forumda

destere bile isyan ettiyse yönetim bitmiştir

son seçimlerde yönetime gönderdiğimiz ve kalitesinden emin olduğumuz iki arkadaştan sonra forumun dahada adil bir ortam sağlayacağını düşünmüş olmamız bizi yanılttı sanırım forum inşallah maşallah tayfasına kalacak bu gidişle..