31 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ee full HD ayarlarinda ama logo tv'nin en dibinde (b) neyse torrentlerden bakarım saolun:)

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.78 , 2) STV: 3.32 , 3) ATV: 3.14 , 4) KANALD: 2.61 , 5) FOX: 2.6

Kaynak vardır dest yoksa açılmazdı :)

kaynağı biliyorumda yalnız izleyicilerin çoğunluğu internetten önceden takip etmiyordur biteceğine dair haberleri .. biz forumu takip ettiğimiz için bir adım öndeyiz haber alma konusunda ama halkın geneli duymuş olamaz onu demek istedim ..:)

sanmıyorum..... biteceğini izleyicilerin çoğunluğu bilmiyordur sanırım .. biz forumda takip ediyoruzda kanalda öyle bir açıklama oldumu biteceğine dair ..?
Set çalişanından birisi tweet atmiş...En sağlam kaynaktir diye güvendim...Bitmesin daha yeni yeni - yeni katılan oyunculara yoğunlaştilar.Kutlu'ya yoğunlaşsinlar.Çok güzel oynuyor kendisini pek sevmesemde hakkını verim.

Dizinin oyuncusu twitter'da yazmış :)

tamamda buğra benim anlatmak istediğim şey farklı forumdash dediki acaba biteceği içinmi reytingler arttı bende dedim kanal biteceğine dair açıklama yapmadı daha biteceğini netten takip edenler biliyordur fakat bu kesimin bilmeside reytinglere yansıyacak kadar büyük bir oran değil onu anlatnaya çalışmaya çalışıyorum :))

cümlem tamamen dağıldı :)) ne dediğimi ben bile karıştırdım :)

kaynağı biliyorumda yalnız izleyicilerin çoğunluğu internetten önceden takip etmiyordur biteceğine dair haberleri .. biz forumu takip ettiğimiz için bir adım öndeyiz haber alma konusunda ama halkın geneli duymuş olamaz onu demek istedim ..:)
Benim demek istediğimde SBT oynadı mı reytinglerle oynuyor mu diyeydi. :X

Benim demek istediğimde SBT oynadı mı reytinglerle oynuyor mu diyeydi. :X

sbt zaten oynak bir şirket :) ''şimdi bu lafımada ceza gelir dün sbt ye dangalak dedim bir puan ceza geldi ''
sbt oynamayı iyi becerir:) trt için oynamalar yapıyorda atv içinde oynamalar yapıyormudur acaba ?? ama bir kere doğrudan ayrılmışsa bunuda yapar sınır yok bozuklukta :)

uçurumun bitecegi haberi büyük yankı uyandırdı fanatikler atvye hücum bile etti bugun koca gün twett zaten yıkılıyo.raytingteki artışın sebebi bu olabilirr. umarım bi etkisi olur dizi için

- - - Ekleme - - -

uçurumbitmesin hastigine bi bakın isterseniz twetten ve uçurum face sayfasından....

uçurumun bitecegi haberi büyük yankı uyandırdı fanatikler atvye hücum bile etti bugun koca gün twett zaten yıkılıyo.raytingteki artışın sebebi bu olabilirr. umarım bi etkisi olur dizi için

- - - Ekleme - - -

uçurumbitmesin hastigine bi bakın isterseniz twetten ve uçurum face sayfasından....

sosyal medyadaki 10 bin kişi akın etse bile atv ekranlarına, eğer o 10 bin arasında sbt nin seçtiği denek yoksa, reytinglere hiçbir şekilde yansımaz.. sbt denekleri genelde kuytu köşelerden seçiyordur.. yani tepkinin ekrana yansıyacağını hiç sanmıyorum, ama siz yinede protestonuzu yapın etkili olursa bende kötü yol için yükleneyim ekrana :))