muhteşem reklamdönüşü 1 dk bile sürmemesine ve tekrar sahnesi olmasına rağmen süper23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.44 , 2) KANALD: 4.03 , 3) ATV: 3.26 , 4) STV: 2.87 , 5) FOX: 2.21
muhteşem reklamdönüşü 1 dk bile sürmemesine ve tekrar sahnesi olmasına rağmen süper23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.44 , 2) KANALD: 4.03 , 3) ATV: 3.26 , 4) STV: 2.87 , 5) FOX: 2.21
atv HD'si olan biri söylesin..Logo niye çok dipte? Sizde de öyle mi? Yoksa benim tv ayarlarımı bozulmuş?
atv HD'si olan biri söylesin..Logo niye çok dipte? Sizde de öyle mi? Yoksa benim tv ayarlarımı bozulmuş?
Bende normal bozulmuş senin kiatv HD'si olan biri söylesin..Logo niye çok dipte? Sizde de öyle mi? Yoksa benim tv ayarlarımı bozulmuş?
Uçurum 3'lerde gidiyor23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.78 , 2) STV: 3.32 , 3) ATV: 3.14 , 4) KANALD: 2.61 , 5) FOX: 2.6
Uçurum 3'lerde gidiyorNe alaka biticek diye reyting mi artmiş.
sanmıyorum..... biteceğini izleyicilerin çoğunluğu bilmiyordur sanırım .. biz forumda takip ediyoruzda kanalda öyle bir açıklama oldumu biteceğine dair ..?
Kaynak vardır dest yoksa açılmazdı
sanmıyorum..... biteceğini izleyicilerin çoğunluğu bilmiyordur sanırım .. biz forumda takip ediyoruzda kanalda öyle bir açıklama oldumu biteceğine dair ..?
Set çalişanından birisi tweet atmiş...En sağlam kaynaktir diye güvendim...Bitmesin daha yeni yeni - yeni katılan oyunculara yoğunlaştilar.Kutlu'ya yoğunlaşsinlar.Çok güzel oynuyor kendisini pek sevmesemde hakkını verim.sanmıyorum..... biteceğini izleyicilerin çoğunluğu bilmiyordur sanırım .. biz forumda takip ediyoruzda kanalda öyle bir açıklama oldumu biteceğine dair ..?
Dizinin oyuncusu twitter'da yazmış
Benim demek istediğimde SBT oynadı mı reytinglerle oynuyor mu diyeydi.kaynağı biliyorumda yalnız izleyicilerin çoğunluğu internetten önceden takip etmiyordur biteceğine dair haberleri .. biz forumu takip ettiğimiz için bir adım öndeyiz haber alma konusunda ama halkın geneli duymuş olamaz onu demek istedim ..
Benim demek istediğimde SBT oynadı mı reytinglerle oynuyor mu diyeydi.
uçurumun bitecegi haberi büyük yankı uyandırdı fanatikler atvye hücum bile etti bugun koca gün twett zaten yıkılıyo.raytingteki artışın sebebi bu olabilirr. umarım bi etkisi olur dizi için
- - - Ekleme - - -
uçurumbitmesin hastigine bi bakın isterseniz twetten ve uçurum face sayfasından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?