31 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bence de sen başbakanı izle en iyisini yaparsın.

Star listede yok
Show bugün anlıklarda çok iyi gidiyor.tüm yıl böyle gitmesi dileğiyle

Yılbaşında Başbakan'ı izleyenler çok var mıdır acaba yav.

batı özentisi tv programları izlemekten bin kat daha iyidir sakın ola ki bugüne özel birşey yapmayın

eminim öyledir kaliteymiş pehh
))))) arkadaşım arkadaşım yapmacıklıkta son nokta
Hala batı özentisi derdindesiniz arkadaşım.
Yahu bırakın şu ağızları bir bellemişsiniz batıdır da batıdır bu kadar gerici olacağıma batıcı olmadığım halde olmayı tercih ederim

Umarım yeni yıl itibariyle Kanal D'de işler yoluna girer tamamen. @denizz19 @eros
Kanal D açıkçası beni ilgilendirmiyor gerçi hiçbir kanal ilgilendirmiyor ama sağlam işler yaparsa tutunur bu işlerle zor.

Çıkar böyle 2-3 tane

kelimelerine dikkat etsen

kültürüne örfüne adetine dinine sahip çıkmak gericilik oluyo size göre tabi haklısın devam tam gaz devam

TV8 yıbaşı özelde Hadise var onu izliyom

kelimelerine dikkat etsen

kültürüne örfüne adetine dinine sahip çıkmak gericilik oluyo size göre tabi haklısın devam tam gaz devam
Kelimelerimde ne var ki izleyen var mıdır diye soruldu ben de çıkar böyle 2-3 kişi anlamında söyledim. Takas senin düşüncene saygılıyım ama fikrimi beyan ederim sana karşı. Her türlü görüşten arkadaşım vardır çevremde ama saygı sınırını aşmadığım sürece ki zaten öyle bir hadsizlik yapmam hiçbir zaman hayatımda olmaz. Yılbaşı kutlamak kültürümüze saygısızlık olarak görülmemeli bence. Kaldı ki zaten o bar senin bu bar benim gezen biri de değilim. Televizyonun karşısında üç beş kuruyemiş yiyen çay içen biriyim ben de ailemde. Yani batı özentisi biri değilim. Eminim benim gibi olan da pek çok kişi vardır.

Hey maşallah 8,30 reyting almış gerçekten helal olsun hakediyor adam.