Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
Tüm gruplarda 'Masumlar Apartmanı' zirvede, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı ise 2. sırada yer aldı.
Son düzenleme:
FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @offensive @soo @haluk792 @Veteran @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord ve ilgili herkes
İyi akşamlar abim, evde kaç toplam kaç ekran var? Foruma mesaj attığın cihaz dışındaBugün 3 e bölünen ekran sahip tv olmasını isterdim.
Fenerbahçe Kupa Maçı var.
Masumlar Apartmanı var.
Survivorda bol kaos, aile ödüllü iletişim oyunu ve eleme.
Ne demek istediğini anladım Berkcim. İstesem Tv den maç, laptopdan survivor,cepdende dizi izlerimİyi akşamlar abim, evde kaç toplam kaç ekran var? Foruma mesaj attığın cihaz dışında
Maaşallah, maaşallah Allah daha çok versin. Bütün bunları yaparken foruma nasıl girmeyi başarıyorsunuz?Ne demek istediğini anladım Berkcim. İstesem Tv den maç, laptopdan survivor,cepdende dizi izlerim