Süper Lig 20/21 Sezonu 23.Hafta
Hatayspor - Fenerbahçe
Antakya Atatürk Stadyumu
2 Şubat 2021 Salı
16:00
Fenerbahçe XI: Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Gustavo, Ozan, Mert Hakan, Osayi Samuel, Valencia, Thiam.
Son düzenleme:
@Maskeli Fedai hariç FB'li olmayanların hepsinin de puan kapmasını ben temenni ediyorum. İlginç bir tahminleşme olmuş şaka bir yana bu maçta. 😱Şu maç tahmininde @xdragxx hariç diğer tüm FB'li arkadaşlarım puan kapar inşallah
4-0 5-0 falan kazanalım inşallahŞu maç tahmininde @xdragxx hariç diğer tüm FB'li arkadaşlarım puan kapar inşallah
Bana gelen bir mesaja bakayım derken yanlışlıkla skoru gördüm. Tam gol atılan zamanda. 2-3 fark atarsak bakarım ama eğer 0-1 ise hâlâ, dayanamam takip etmeye4-0 5-0 falan kazanalım inşallah
+~Eşitlik, adalet hiçbiri mevcut değil. Onlara Muslera, Uğurcan ve Altay, bize Ersin.
Hocamız gençleri koruyor ya ondan kaleci almıyoruz ama Hasic genç değil.Eşitlik, adalet hiçbiri mevcut değil. Onlara Muslera, Uğurcan ve Altay, bize Ersin.
------
+~
Volkan Demirel kim ya?Allah kahretsin böyle şans olmaz. Altay hayatının maçını çıkardı, 3 puanı aldı. Tek kale oynadı adamlar kendi kalelerine attılar. Altay'ın her kurtarışı çıldırttı. Adam 110 ile oynuyor ulan. Çok net diyorum, Altay Bayındır > Volkan Demirel'in EN İyi Zamanları.