Tavuk sevenler 2'ye ayrıldır. Tavuk derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere
Ben şahsen ilk kısımdayım ve çevremde yemeyen olursa direkt çökerim Keşke tavuk döner gibi tavuk derisi dürüm falan da olsa
Peki siz hangi kısımdasınız?
Bu biraz yanlış olmuş gibi... İnsanlar ikiye ayrılır ama Tavuk sevenler ve sevmeyenler olmak üzere.İnsanlar 2'ye ayrıldır. Tavuk derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere
Tavuk sevenler diye ikiye ayıralım o zamanBu biraz yanlış olmuş gibi... İnsanlar ikiye ayrılır ama Tavuk sevenler ve sevmeyenler olmak üzere.
Tavuk sevenler kendi içlerinde ikiye ayrılır, derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere... Ben tavuk sevmeyenlerdenim.
Halbuki kendin daha sağlıklı şekilde pişirip yiyebilmek varken dışarıda satılanı yiyebilmen sıradışı bir cevap.Kendine güvenmiyor musun?Severim fakat:
Ben kendim pişirirken çıkarıyorum açıkçası, sebebide sağlık açısından ama hazır satın alırsam afiyetle yiyorum (kızartılmış)
Türkiye'de şehir dışındaysan gezmelere gitmişsen kendin pişirme imkanın yok deriyi komple çıkarıyorum, özellikle evde yağlı yemesi yasak olan kişiler varsa.Halbuki kendin daha sağlıklı şekilde pişirip yiyebilmek varken dışarıda satılanı yiyebilmen sıradışı bir cevap.Kendine güvenmiyor musun?
Fırında mı?Bu arada akşamki yemeğim konudaki gibi ama sulu pişirdim yanına büyük büyük sebzeler koyarak @xdragxx
'Duruma göre' seçeneğini seçtim.
Yanına bir de ufak açtık mı? Sen ben @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Bully değme keyfimize....Sevmeyenleri pistten alalım... Özellikle mangalda, kaliteli bir terbiye ile yapılmış olan tavuk kanadının derisi için şiir yazılır...
Rakı sofrasını kurdun heYanına bir de ufak açtık mı? Sen ben @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Bully değme keyfimize....
Canın mı çekti?Rakı sofrasını kurdun he
Yok ben rakı denedim sevmedimCanın mı çekti?
Yok ocakta fırında yaptım hep ama son 2 kere böyle deniyorum ve inanılmaz lezzetli oluyor suyu çorba niyetine içmek istiyor insan (Soğan favorim oluyor sebzelerden)Fırında mı?
Ben sebzeli yemem pek patates iyidirYok ocakta fırında yaptım hep ama son 2 kere böyle deniyorum ve inanılmaz lezzetli oluyor suyu çorba niyetine içmek istiyor insan (Soğan favorim oluyor sebzelerden)
Belki kolaya votka, cin atarsın.Yok ben rakı denedim sevmedim
Ama sofra kurulursa kolayla eşlik ederim
Kim bilirBelki kolaya votka, cin atarsın.