Tavuk Derisi Sever Misiniz?

Tavuk Derisi Sever Misiniz?

• Evet

Oy: 10 37.0%
  • Hayır

Oy: 12 44.4%
  • Duruma Göre

Oy: 5 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    27

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,418
Puanı
1,060
baharatli+tereyagli+tavuk+cig+2.jpg

Tavuk sevenler 2'ye ayrıldır. Tavuk derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere :A

Ben şahsen ilk kısımdayım ve çevremde yemeyen olursa direkt çökerim :A Keşke tavuk döner gibi tavuk derisi dürüm falan da olsa :D

Peki siz hangi kısımdasınız?

İnsanlar 2'ye ayrıldır. Tavuk derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere :A
Bu biraz yanlış olmuş gibi... :A İnsanlar ikiye ayrılır ama Tavuk sevenler ve sevmeyenler olmak üzere. :F

Tavuk sevenler kendi içlerinde ikiye ayrılır, derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere... :A Ben tavuk sevmeyenlerdenim. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bu biraz yanlış olmuş gibi... :A İnsanlar ikiye ayrılır ama Tavuk sevenler ve sevmeyenler olmak üzere. :F

Tavuk sevenler kendi içlerinde ikiye ayrılır, derisini sevenler ve sevmeyenler olmak üzere... :A Ben tavuk sevmeyenlerdenim. :F
Tavuk sevenler diye ikiye ayıralım o zaman :A

Severim fakat:
Ben kendim pişirirken çıkarıyorum açıkçası, sebebide sağlık açısından ama hazır satın alırsam afiyetle yiyorum (kızartılmış) :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Severim fakat:
Ben kendim pişirirken çıkarıyorum açıkçası, sebebide sağlık açısından ama hazır satın alırsam afiyetle yiyorum (kızartılmış) :A
Halbuki kendin daha sağlıklı şekilde pişirip yiyebilmek varken dışarıda satılanı yiyebilmen sıradışı bir cevap.Kendine güvenmiyor musun? :A

Halbuki kendin daha sağlıklı şekilde pişirip yiyebilmek varken dışarıda satılanı yiyebilmen sıradışı bir cevap.Kendine güvenmiyor musun? :A
Türkiye'de şehir dışındaysan gezmelere gitmişsen kendin pişirme imkanın yok :A deriyi komple çıkarıyorum, özellikle evde yağlı yemesi yasak olan kişiler varsa.
Burda olmasada TR'de dışarda yediğim oluyor

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu arada akşamki yemeğim konudaki gibi ama sulu pişirdim yanına büyük büyük sebzeler koyarak:A @xdragxx

'Duruma göre' seçeneğini seçtim.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx