Şeref Sözü - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
seref-sozu.jpg

Yakında Show TV'de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 'Şeref Sözü' dizisinin fragmanı yayınlandı!

Yapımını Tims & B Productions'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt ve Toprak Sağlam gibi isimler yer alıyor.

'Şeref Sözü' yakında Show TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

• Harika
Reactions: Angelica
Tanıtım güzel olmuş. Cevdet Mercan farkını konuşturmuş, görsel açıdan çok iyi görünüyor. Fragmanda birkaç detay dikkatimi çekti kıyafetlerle falan Hint dizisi gibi görünüyor. :A Eda Hoca Ay ve Güneş'in etkisinde kalmış sanırım hala. :A İşin şakası bir yana ses getirecek bir iş olacak bence.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Tims'in perşembe akşamı dolu. Kanalın pazar, cumartesi, pazartesi ve cuma akşamları dolu. Çarşamba ve salı ikilemi kalıyor. Bence salı olacak, çarşambaya Güldür Güldür Show gelir. :D

Hımm doğru söylüyorsun salı da dolu ama yani diğer kanallar için diyorum yinede kötü rating almaz :D

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Hımm doğru söylüyorsun salı da dolu ama yani diğer kanallar için diyorum yinede kötü rating almaz :D
Salı reytingleri yüksek değil, geçen hafta en çok izlenen dizi Menajerimi Ara o da 4.75 reytingi yani... Şu an ses getiren bir yapım gelse +6/7 reyting alır. Salı akşamları kadın dizileri iyi iş çıkarıyor. 'Masumlar Apartmanı' avantajlı, ikinci bir yapım da ekmek yer o gün. :D

• Beğendim
Salı reytingleri yüksek değil, geçen hafta en çok izlenen dizi Menajerimi Ara o da 4.75 reytingi yani... Şu an ses getiren bir yapım gelse +6/7 reyting alır. Salı akşamları kadın dizileri iyi iş çıkarıyor. 'Masumlar Apartmanı' avantajlı, ikinci bir yapım da ekmek yer o gün. :D

Masumlar apartmanı yükselir bence ya ama dediğin gibi en çok alan Menajerimi ara oldu edho var daha oda gelecek :D

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Tanıtım çok güzel olmuş, görsel şölen resmen. Eee Cevdet Mercan olur da kötü mü olur? Salı akşamı ses getirir bu dizi. :X
Cevdet Mercan sektördeki en iyi yönetmenlerden biri bence. Dizinin dünyasını ayrı bir tasarlıyor, kuruyor. Umarım sonradan bırakmaz bu diziyi.

Baktığımızda kanalın 3 günü boş, ama bunun bir günü GGS'ye gidecek. İçlerinde en mantıklısı bence de Salı. Ama o kadar işin arasından kendisine pay çıkarır mı bilemiyorum, üstelik Tolgahan'ın 3 dizisi üst üste tutmamıştı. :A

Masumlar apartmanı yükselir bence ya ama dediğin gibi en çok alan Menajerimi ara oldu edho var daha oda gelecek :D
Masumlar Apartmanı günün kesin kazananı olur. Salı işleri arasında en farklı iş abla. YouTube'a yüklenen bölüm 5.5M izlenmiş, kanal bol bol tekrarını verdi. Yarın çift haneli rakamları bile görebilir.

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961