30 Ocak - 5 Şubat Haftanın En Çok Konu Açan Üyeleri

anlaştık sende aynı şeyi yap kurtları izle fatmagülü izleyenlere saygı göster övmeni beklemiyoruz zaten..

dikkat edersen ben fatmagülle ilgili yorum yapmıyorum işimde olmaz siz perşembe reytinglerinde fatmagül yerine vadi şöyle vadi böyle diyosunuz sonra bizde doğal olarak fatmagüle sallıyoruz.benim fatmagülü hiçbir şekilde taktığım yok :D

ilginçtir yine konu nereye geldi:)

halbuki en çok konu açma konusunda nasıl rekor kıracağımı anlatacaktım:)

ilginçtir yine konu nereye geldi:)

halbuki en çok konu açma konusunda nasıl rekor kıracağımı anlatacaktım:)
Hacı konu nereden geldi şunu bunu yapacağım dedin ya bende istersen her yere yorum yap seninle sorunum yok sadece vadi siyaseti yapma bana yeter dedim

aynen aga bu beyazsoy kaç yaşında çok merak ediyorum :D
Cinsiyetini bilmiyorum daha cevap vermedi :D.Yaşı belli zaten :D

Cinsiyetini bilmiyorum daha cevap vermedi :D.Yaşı belli zaten :D

demin söylediğim sözü ya anlamıyorsunuz yada anlamak işinize gelmiyor şimdi şu yaptığın kişiliğe hakaret değilmi? adamın cinsiyetinden yaşından size ne neden sizi ilgilendirsin? heleki cinsiyetini bilip bilmemen neyi değiştirecek adamın yazdıklarını değerlendirin yaşıyla cinsiyle dalğa geçmeyin..

demin söylediğim sözü ya anlamıyorsunuz yada anlamak işinize gelmiyor şimdi şu yaptığın kişiliğe hakaret değilmi? adamın cinsiyetinden yaşından size ne neden sizi ilgilendirsin? heleki cinsiyetini bilip bilmemen neyi değiştirecek adamın yazdıklarını değerlendirin yaşıyla cinsiyle dalğa geçmeyin..
Cinsiyeti kızsa tartışmaya girmem !bu kişiye hakaret değildir herşey hakaret oldu bu forumda bırakın şu cümleleri hakeret etsem herkes bilir kasmadan o kişiye küfür ederim hakeret etsem bir sebebi vardır ama o cümlemde ben hakaret lafı göremedim :sulkiness:

eğer cinsiyeti kızsa veya yaşı küçükse ki yazdığı mesajlardan öyle gözüküyo yazdıklarının bi açıklaması olmuş olacak

süper mod arkadaşımızın uyarısını dikkate alıp cevap vermiyorum polemik olmasın diye..... sizde uyarıdan sonra mesaj yarışına girmişsiniz bakalım nolacak...

Kafamda herhangi bir sorun yok Allah'a şükür. Ayrıca kafam filan da güzel değil.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranı olabilirsin bende Vadi hayranıyım ama senin gibi her konuda Vadi tartışması yapmıyorum. Çünkü karşındaki kişilere laf anlatmanın zor olduğunu biliyorum. Anlamamakta ısrar ediyorlar ve artık böyle tartışmalar çıkmasını istemiyorum forumda.

Ayrıca beni takmıyor olabilirsin, çünkü bende seni takmıyorum.