Sen ilk 25'e gir ondan sonra böyle yorumlar yap😉takas nasıl ilk dörde girmiş bu durumu protesto ediyorum... ve bu ay takası geçmek için elimden geleni yapacağım
Sen ilk 25'e gir ondan sonra böyle yorumlar yap😉takas nasıl ilk dörde girmiş bu durumu protesto ediyorum... ve bu ay takası geçmek için elimden geleni yapacağım
Sen ilk 25'e gir ondan sonra böyle yorumlar yap😉
bekliyoruzfırtına gibi geliyorum alemto gözüm yukarlarda ilk iki sırayı zorlamayı düşünüyorum
fırtına gibi geliyorum alemto gözüm yukarlarda ilk iki sırayı zorlamayı düşünüyorum
Önemli olan ilk 25'e girmek değil yararlı ve zararsız bir üye olabilmek
Zorla hep Fatmagül tartışması ile mesaj yazıyorsun
Mesaj yazmadıktan sonra üye olsan ne olacak bunun ne faydası var ?.Önemli olan ilk 25'e girmek değil yararlı ve zararsız bir üye olabilmek
bu destere ne yararlı ne de zararsız
3 d yorum yapan tek uye
şimdi hakkıyla değerlendirme yap sadece fatmagülle ilgili yazmıyorum biraz tarafsız gözle bakarsan ülkenin sosyo ekonomik durumuyla ilgili uluslararası siyaset bilimi ve hukuk üzerine çeşitli makaleler yazdığımı göreceksin alemto hakkımı yeme
Mesaj yazmadıktan sonra üye olsan ne olacak bunun ne faydası var ?.
edit: Destere için demiyorum hiç mesaj yazmıyan üyelere 0 mesajı veya 4 -5 mesajı olan üyelere
destere vadiye karalamasan senin için çok daha iyi olur
1 mesaj 1 mesajdır azıcıkda olsa katkısı yok mu?
Karalıyorsun .Sende kafadan yorum atma çok az ama Beyazsoy tamamen alakasız mesajlar atıyor geçenlerde Polat vuruldu dedi .Vurulduğu yokhiçbir filmi karalama yok bizde sadece değerlendirme var gerçeği yazıyoruz .. aynı şeyi senden beklerim takas fatmagülü eleştir ama izleyenleri eleştirme film eleştirmek ayrı izleyenlerle dalğa geçmek ayrı ..
hiçbir filmi karalama yok bizde sadece değerlendirme var gerçeği yazıyoruz .. aynı şeyi senden beklerim takas fatmagülü eleştir ama izleyenleri eleştirme film eleştirmek ayrı izleyenlerle dalğa geçmek ayrı ..
sen fatmagülünü izle dizini değerlendir boşver vadiyi atıp tutmana gerek yok