30 Ocak - 5 Şubat Haftanın En Çok Konu Açan Üyeleri

Zorla hep Fatmagül tartışması ile mesaj yazıyorsun :D

şimdi hakkıyla değerlendirme yap sadece fatmagülle ilgili yazmıyorum biraz tarafsız gözle bakarsan ülkenin sosyo ekonomik durumuyla ilgili uluslararası siyaset bilimi ve hukuk üzerine çeşitli makaleler yazdığımı göreceksin alemto hakkımı yeme :)

şimdi hakkıyla değerlendirme yap sadece fatmagülle ilgili yazmıyorum biraz tarafsız gözle bakarsan ülkenin sosyo ekonomik durumuyla ilgili uluslararası siyaset bilimi ve hukuk üzerine çeşitli makaleler yazdığımı göreceksin alemto hakkımı yeme :)

,Yaz hacı ama Vadi siyaseti yapma bana:D öteki konulara ne yazarsan yaz birşey yazmam zaten sana:D

destere vadiye karalamasan senin için çok daha iyi olur

destere vadiye karalamasan senin için çok daha iyi olur

hiçbir filmi karalama yok bizde sadece değerlendirme var gerçeği yazıyoruz .. aynı şeyi senden beklerim takas fatmagülü eleştir ama izleyenleri eleştirme film eleştirmek ayrı izleyenlerle dalğa geçmek ayrı ..

hiçbir filmi karalama yok bizde sadece değerlendirme var gerçeği yazıyoruz .. aynı şeyi senden beklerim takas fatmagülü eleştir ama izleyenleri eleştirme film eleştirmek ayrı izleyenlerle dalğa geçmek ayrı ..
Karalıyorsun .Sende kafadan yorum atma çok az ama Beyazsoy tamamen alakasız mesajlar atıyor geçenlerde Polat vuruldu dedi :F.Vurulduğu yok :D

sen fatmagülünü izle dizini değerlendir boşver vadiyi atıp tutmana gerek yok