siz konusunca neyden korunmak icin konusuyorsunuz acaba ?isveçin soğğpundan kunuşarak korunuyor galiba @dosimosi
listede siz de yakınsınız neyse kız çikinella al sana sarı oğlan artık alecin topikliğ itescillendiğine göre sen buna yönelAteş olmayan yerden duman çıkmaz
evet bu muhabet ediliyor ama hepizmizin sıralaması değişebiliyor oyüzden konuşurken bir sonraki haftayı dikkate alınlistede siz de yakınsınız neyse kız çikinella al sana sarı oğlan artık alecin topikliğ itescillendiğine göre sen buna yönel
listede siz de yakınsınız neyse kız çikinella al sana sarı oğlan artık alecin topikliğ itescillendiğine göre sen buna yönel
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
hhahaha ayy bakın şöyle tuhaf birşey daha fark ettim @destere emre bully ben 2 haftadır dördümüzde aynı sıralamalardayız ayrılmaz dörtlü olmuşuz ayollAteş olmayan yerden duman çıkmaz
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
iyi tarafından bakın olaya en azından bir haftadır pozisyonumuzu korumayı başarmışız bunu başarmak herkesin harcı değildir yüksek performans gerektirirevet bu muhabet ediliyor ama hepizmizin sıralaması değişebiliyor oyüzden konuşurken bir sonraki haftayı dikkate alın
700den 100e düşmüşümiyi tarafından bakın olaya en azından bir haftadır pozisyonumuzu korumayı başarmışız bunu başarmak herkesin harcı değildir yüksek performans gerektirir
daha beter olursun inşallah700den 100e düşmüşüm
Sen ne anlarsın dizi filmden programdan Survivor izlemiyorsun sana acıyorum Yarışmada da yazıyorumdaha beter olursun inşallah
zaten yazdıklarını yüzde 40 ı diriliş yüzde 40 lık bölümü macunlu konularda öyle pis konulara yazmasanda olur
iyi tarafından bakın olaya en azından bir haftadır pozisyonumuzu korumayı başarmışız bunu başarmak herkesin harcı değildir yüksek performans gerektirir
Pozisyon, performans falan tehlikeli kelimeler bunlar daha Çiğdem uykuya dalmadı belirteyim
la kendine acı ben senin yerinde olsam gidip bir yanardağ kraterine atlardımSen ne anlarsın dizi filmden programdan Survivor izlemiyorsun sana acıyorum Yarışmada da yazıyorum
Kendini anlatıyorsunhogathamın kalbi temizdir senin gibi kötü kötü fikirlere kapılmamıştır o
la kendine acı ben senin yerinde olsam gidip bir yanardağ kraterine atlardım
Sana ne zarari var kiBeni sıralamada gay1i 'nin önüne koyan yönetim sizi kınıyorum.
Nasil yaziyolar acaba dimiŞu 600 mesaj yazanlar.😱
Doğal olarak homofobik bir insanım.Sana ne zarari var ki
benimki 600 den fazlaŞu 600 mesaj yazanlar.😱