- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Heyt masallah bana bunu bekliyordum zaten.
Hastaydim ve tum hafta evde olunca ve forumdada deyim yerindeyse yatip kalktigim icin gayet normal forumda 1 bucuk seneden fazla hayalet gibi gezdigim icin eskiden nasildim bilmiyorum ama 2 ay önce görunur oldugumdan bu yana bu ikinci zirvem.
ilk zirvemi cabalayarak olmustum ama bunun icin hic cabalamadim.
@denizz19 sayesinde bu yükselis oldu
bu hafta ve diger haftada cok yazarim eger kaybolmazsam ama sonra bir sure cok takilamayacagimgerçekten hayalet gibiydin kızz böylesi daha iyi oldu ama hoş sohbetinle iyiki yanımızdasın
bu hafta ve diger haftada cok yazarim eger kaybolmazsam ama sonra bir sure cok takilamayacagim
profilime ugra oku anlarsinniye takılamıcan ne olacak ki o zaman
İkinci kez zirvedesin tebrikler, öteki haftayı da alırsın bence
senin eserinimZirveyi kaybetmişim mesaj sayım da düşmüş doğal olarak. Bu hafta yoğun bir haftaydı ama yine de bayağı yazmışım
Tebrikler @dosimosi iyi çene çalmışsın
evet bencede haftayada iyi olurum sonra dip yaparimİkinci kez zirvedesin tebrikler, öteki haftayı da alırsın bence
birilerine gönderme ama tabiki anlayana 😉Kapak resmindeki sözlerin anlamı ne kime o mesajlar öyle
senin eserinim
evet bencede haftayada iyi olurum sonra dip yaparim
birilerine gönderme ama tabiki anlayana 😉
kiz her gece girerim ben yine sizleri birakmak öyle kolaymi . yanliz bugun bir teklif daha geldi ben bir süre carsamba evde olmayacam full@dosimosi demek iş teklifi aldın forumdan uzak durmana vesile olacak gelde asma yüzü
Öm ye yazan senmisin ? cevap vermem ?banadamı gönderme yapıyon
kiz her gece girerim ben yine sizleri birakmak öyle kolaymi . yanliz bugun bir teklif daha geldi ben bir süre carsamba evde olmayacam full
@denizz19 carsamba gunlerine sonuc koymamaya calis ? ben gece eve gelebilecem
Öm ye yazan senmisin ? cevap vermem ?
kiz her gece girerim ben yine sizleri birakmak öyle kolaymi . yanliz bugun bir teklif daha geldi ben bir süre carsamba evde olmayacam full
@denizz19 carsamba gunlerine sonuc koymamaya calis ? ben gece eve gelebilecem
Öm ye yazan senmisin ? cevap vermem ?
canim benim is yolculuklarim uzun oluyor, o esnada denk gelince messengerde konusuruz konularibizde seni bırakmayız kolay kolay valla yapışırım yakana bırakmam seni
benimde yazdığıma baksaydın keşke tmm sen bilirsin
canim benim is yolculuklarim uzun oluyor, o esnada denk gelince messengerde konusuruz konulari
iyi geceler canisitmm cnm konuşuruz ne zaman istersen konuşuruz 😉
ben çıkıyorum cnm görüşürüz yarın