30 Ocak - 5 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

tns ne zaman başlıyacak ölçmeye ?

destere aşırı saçmalıyosun umutsuz ev kadınlarının karşısına sağlam bişey gelse reytingi düşer ve 2.olur ne saçmalıyon sen :d
Takas arkadaşım daha ne güçlü rakip gelecek dizi 10,12 reytingi gördü. AB`de 3cü oldu. Artık 12 reytingi gören dizi parmakla sayılıyor. Hem kendin söyleyorsun güçlü rakip gelse ama öyle bir rakip yok. Her dizi için aynı şeyi diye biliriz. Mesela ÖBGZK ve ya KVP karşısına güçlü rakip gelse 2ci olurlar. Ama sen öyle bir rakip tanıyormusun. Her dizi 12 reytingi alamıyor malesef

herkeze selam. ban'ım bitti ve burdayım. destere kardeşim perşembe günü tek kalmıssın ama artık beraberiz:)
bence bu reyting sıralamasında , o reytingleri haketmeyen diziler arasında sadece kvp ve adını feriha koydm. bunlardan başka hepsi hakediyo.
öyle bir gçr zamn ki bu reytinglerden daha fazlasını hakediyo. kimse demesin sıktı diye , bence şuandaki diziler arasında tartışılmaz en iyi senaryo,en iyi yönetmen vs.vs hepsi düğerlerine göre çok iyi. ardından da fatmagül takip ediyo bu kaliteyi, sonrada muhtsem bence. diğerleri fos :congratulatory:

anlıom derdını .d

Takas arkadaşım daha ne güçlü rakip gelecek dizi 10,12 reytingi gördü. AB`de 3cü oldu. Artık 12 reytingi gören dizi parmakla sayılıyor. Hem kendin söyleyorsun güçlü rakip gelse ama öyle bir rakip yok. Her dizi için aynı şeyi diye biliriz. Mesela ÖBGZK ve ya KVP karşısına güçlü rakip gelse 2ci olurlar. Ama sen öyle bir rakip tanıyormusun. Her dizi 12 reytingi alamıyor malesef

öbgzk için doğru diyosun güçlü bi rakip zirveden indirir ama vadinin karşısında 10 reyting alan bi rakibi var daha ne rakibi olacak :D umutsuz ev kadınlarının karşısına yetenek sizsiniz gelse kesin 1.olur uek da 10 reytingi rüyasında görür :D

öbgzk için doğru diyosun güçlü bi rakip zirveden indirir ama vadinin karşısında 10 reyting alan bi rakibi var daha ne rakibi olacak :D umutsuz ev kadınlarının karşısına yetenek sizsiniz gelse kesin 1.olur uek da 10 reytingi rüyasında görür :D
Bu kadar emin konuşma. ÖBGZK karısında Pis Yedili var. Ayrıca öyle karşısına rakip gelse diyorsun ama rakip yok. Çünki her dizi 12 reytingi alamıyor. Ayrıca Yetenek Sizsinize bu kadar güvenme. İffetin karşısında ezildiği günler var
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:51:02[/TD]
[TD]1:41:10[/TD]
[TD]8,97%[/TD]
[TD]25,26%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21:27:06[/TD]
[TD]1:30:02[/TD]
[TD]6,81%[/TD]
[TD]19,74%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kvp culara çok şaşırıyorum abi siz nesiniz ya , kendinizi öyle bi adamışsınız ki kvp sanki bacınız kvp bi laf söylendiğinde arkadaşların geceleri uykuları kaçıyo ;😉 ama ya böyle takıntılı yaşamya devam ediceksiniz yada kenidinizi alıştırcaksınız çünkü ; KVP rezilliği bitmez, bunuda ancak öbjektif değerlendiren bizler her perşembe söyler bıkmadan...

kvp culara çok şaşırıyorum abi siz nesiniz ya , kendinizi öyle bi adamışsınız ki kvp sanki bacınız kvp bi laf söylendiğinde arkadaşların geceleri uykuları kaçıyo ;😉 ama ya böyle takıntılı yaşamya devam ediceksiniz yada kenidinizi alıştırcaksınız çünkü ; KVP rezilliği bitmez, bunuda ancak öbjektif değerlendiren bizler her perşembe söyler bıkmadan...
Aynen reytingleri takip ederken gözüme takıldı. Daha detaylı araştırırsam daha çok fark bulurum
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:56:53[/TD]
[TD]1:38:42[/TD]
[TD]18,29%[/TD]
[TD]44,90%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:58:29[/TD]
[TD]0:44:58[/TD]
[TD]10,84%[/TD]
[TD]28,17%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:58:46[/TD]
[TD]1:35:55[/TD]
[TD]8,22%[/TD]
[TD]20,31%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İkiye katlamak bir yana kalsın az kalsın 3e katlayacak. Neyse bu günler tekrar gelecek

Aynen reytingleri takip ederken gözüme takıldı. Daha detaylı araştırırsam daha çok fark bulurum
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:56:53[/TD]
[TD]1:38:42[/TD]
[TD]18,29%[/TD]
[TD]44,90%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:58:29[/TD]
[TD]0:44:58[/TD]
[TD]10,84%[/TD]
[TD]28,17%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:58:46[/TD]
[TD]1:35:55[/TD]
[TD]8,22%[/TD]
[TD]20,31%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İkiye katlamak bir yana kalsın az kalsın 3e katlayacak. Neyse bu günler tekrar gelecek

agb şıke yapti teşıt edıldı hala agb reytıng verıon

AGB olduğunu kim söyledi ki? Ayrıca şike deiler ama SBT`ye geçince de FSN zirvede oldu. Sadece 10 yıl olduğu gibi Polat tekrar vuruldu o yüzden reyting artdı. Bu bir dönem. Sonra tekrar FSN zirveyi alacak! SBT`nin şike yapmadığı ne malum? Resmi şirket olmadığı için kimse araştırmıyor! Pepee ile KVP yarışıyor.

peki ben nerden biliyim sbt nin şike yapmadığını ? ki yapıyıo. bence kvp reytingleri öncden böcek gibi sürünüyodu yerlerde :) artık açlıktan öliyolardı son çare de ölçüm şirketlerinin ayağına kapandılarmı " allah rızası için 4 reyting ver bize" diyerekten 😛layful: ve malumunuz o kadar yalvarmadan , böyle saçma sonuşlar çıkıyo.

saçma saçma konuşmayın lan verdiğiniz örnek agb nin reytingleri ve şike yaptı agb fatmagül ve ay yapımda soruşturmada :d 2.si vadinin fatmagülden çok izlendiği açık ve net kabul etseniz iyi olacak :d

AGB olduğunu kim söyledi ki? Ayrıca şike deiler ama SBT`ye geçince de FSN zirvede oldu. Sadece 10 yıl olduğu gibi Polat tekrar vuruldu o yüzden reyting artdı. Bu bir dönem. Sonra tekrar FSN zirveyi alacak! SBT`nin şike yapmadığı ne malum? Resmi şirket olmadığı için kimse araştırmıyor! Pepee ile KVP yarışıyor.

agb olduğunu kim söyledi diyo ya :d peki kimin reytingleri bunlar :D

Tamam o zaman siz 0.50 reytingle geçmeye ezmek diyorsanız bu ne? SBT reytingleri
[TABLE="class: cms_table, width: 440"]
[TR]
[TD="align: right"]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD="align: right"]13,09[/TD]
[TD="align: right"]30,99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD="align: right"]9,25[/TD]
[TD="align: right"]22,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben sıkıldım bu tartışmalardan zaten sizi hangi reytingleri göstersem KVP daha iyi diyeceksiniz. Oturup FSN izlemeyeceksiniz.

Tamam o zaman siz 0.50 reytingle geçmeye ezmek diyorsanız bu ne? SBT reytingleri
[TABLE="class: cms_table, width: 440"]
[TR]
[TD="align: right"]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD="align: right"]13,09[/TD]
[TD="align: right"]30,99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD="align: right"]9,25[/TD]
[TD="align: right"]22,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben sıkıldım bu tartışmalardan zaten sizi hangi reytingleri göstersem KVP daha iyi diyeceksiniz. Oturup FSN izlemeyeceksiniz.

biz kadın mıyız ki fatmagül izleyelim erkek adamız :D verdiğin örneğe bişey demiyorum :D ama artık 1.vadi bu kadar basit

biz kadın mıyız ki fatmagül izleyelim erkek adamız :D verdiğin örneğe bişey demiyorum :D ama artık 1.vadi bu kadar basit
İşte bunu yapma. Reytingler bitti şimdi kadınmıyız ki FSN izliyoruz diyorsun. Bunun kadın ve ya erkek olmakla bir alakası yok. Şimdi oturup bunu sana anlatmayacağım. Verdiyim örneğe bir şey demediyine sevindim. Çünki reyting öyle bir şey ki sık-sık değişiyor. Hangi dizinin daha iyi olduğunu bilemezsin. Zevkler tartışılmaz...

takas anladım biz kadın değiliz erkeğiz diyorsunda senin bir erkek olarak polat gibi bir kazmayı değilde beren gibi güzel bir kızı seyretmen çok daha normal değilmi:)

takas anladım biz kadın değiliz erkeğiz diyorsunda senin bir erkek olarak polat gibi bir kazmayı değilde beren gibi güzel bir kızı seyretmen çok daha normal değilmi:)

biz erkek dizisi izliyoruz fatmagülü izleyenlerin %95 i nin kadınlar olduğunu biliyoruz aga tmm uzatmayın ya banane ne izlerseniz izleyin :D vadiye laf etmediğiniz sürece sorun yok