takas bu akşam koyu kırmızıyı izleyelimde filmin biraz reytingi artsın her hafta ben dinliyorum reytingi artmıyor belki sizin evde reyting ölçüm cihazı vardırgüzel bir dizi sıkılmayacağına eminim...bak bu iyiliği benim için yaparsan kvp düşersede sırf senin hatrına kvp yi izleyip oranına katkı sağlarımaramızda bu kadar hemşerilik dayanışması olsun artık...
reytinglerde tek haketmeyen öbgzk gibi geldi bana. geçen sezonun hatrına izliyor millet.
ben sonuçlara üç boyutlu gözlükle bakıyorum takas, sonuç böyle çıkıyor
vadi ve fatmagül çok ayrı şeyler bizim vadi hayranları fatmagülü mümkünü yok izlemezler ama pazar günü için bunu söyleyemeyiz.Rakipin önemli olmadığını kaç defa gördük. Fatmagül olmadıkda Vadi artmamıştı, Vadi olmadıkta da Fatmagül artmamıştı. Aynı şey Umutsuz Ev Kadınları için de geçerli.O Ses Türkiye olmasa da reytingleri böyle olur. Ayrıca rakipi hiç de az değil. Starda yayınlanan film, O Ses, Al Yazmalım, Araf Zamanı. Dikkat ederseniz her gün 10 reytingi geçen yapımın en iyi rakipi genellikle 5-6 reyting alıyor. Tabii ki Perşembe ve Cuma hariç..
vadi ve fatmagül çok ayrı şeyler bizim vadi hayranları fatmagülü mümkünü yok izlemezler ama pazar günü için bunu söyleyemeyiz.
Açıkcası ben öyle düşünmüyorum. Biz reytinglere bakıyoruz diye izlemiyoruz. Tanıdığım bir çok kişi hem Vadi hem de Fatmagülü takip ediyor. Ayrıca Cuma günleri Hayat Devam Ediyor, Adını Feriha Koydum, Bir Çocuk Sevdim hepsi dram. Rakipin bir önemi yok. Eğer dizi ve ya program güçlüyse bütün reytingli programları ve ya dizileri ezip geçer. Ama Umutsuz Ev Kadınları gerçekten bu reytingleri hak ediyor. O Ses Türkiye düşüş yaşadı ve UEK`nın bunda hiç etkisi olmadı. Dizi normal olarak devam etdi. Zaten hep yakın oranlar alıyorlardı.
vadi ve fatmagül çok ayrı şeyler bizim vadi hayranları fatmagülü mümkünü yok izlemezler ama pazar günü için bunu söyleyemeyiz.
evet duygular karşılıklı demekki.. fatmagül izleyenlerinde sırf vadiyi yayınlıyor diye tnt nin frekanslarını sildiğini biliyorum
Rakipin önemli olmadığını kaç defa gördük. Fatmagül olmadıkda Vadi artmamıştı, Vadi olmadıkta da Fatmagül artmamıştı. Aynı şey Umutsuz Ev Kadınları için de geçerli.O Ses Türkiye olmasa da reytingleri böyle olur. Ayrıca rakipi hiç de az değil. Starda yayınlanan film, O Ses, Al Yazmalım, Araf Zamanı. Dikkat ederseniz her gün 10 reytingi geçen yapımın en iyi rakipi genellikle 5-6 reyting alıyor. Tabii ki Perşembe ve Cuma hariç..
Ben senin seöylediklerinin aksini söylemedim ki... Mesajı dikkatle okursan ben de aynı şeyi söyledimdediklerine katılıyorum pazar günü rakibin çok veya az olması UMK yi etkilemez .... umk yi izlemeyen biri başka proğram yok diye bu filme başlamaz...umk nin her şartta sabit izleyicisi vardır izleyicideki artış ve azalış senaryonun gidişatıyla ilgilidir..rakibin çokluğuyla ilgisi yoktur..
Ben senin seöylediklerinin aksini söylemedim ki... Mesajı dikkatle okursan ben de aynı şeyi söyledim
destere aşırı saçmalıyosun umutsuz ev kadınlarının karşısına sağlam bişey gelse reytingi düşer ve 2.olur ne saçmalıyon sen
hep muhalefet hep muhalefetsin... takas bir günde dediğime katıl dişimi kıracağım
Pardon asıl ben dikkatli okumamışımeh yani revan bende dediklerine katılıyorum diye lafa başlamışım yayani sana katıldığımı anlatmışım senin yanlış olduğunu söylememişimki
anlıyorum seni izlediği dizilere bakherkeze selam. ban'ım bitti ve burdayım. destere kardeşim perşembe günü tek kalmıssın ama artık beraberiz
bence bu reyting sıralamasında , o reytingleri haketmeyen diziler arasında sadece kvp ve adını feriha koydm. bunlardan başka hepsi hakediyo.
öyle bir gçr zamn ki bu reytinglerden daha fazlasını hakediyo. kimse demesin sıktı diye , bence şuandaki diziler arasında tartışılmaz en iyi senaryo,en iyi yönetmen vs.vs hepsi düğerlerine göre çok iyi. ardından da fatmagül takip ediyo bu kaliteyi, sonrada muhtsem bence. diğerleri fos :congratulatory:
herkeze selam. ban'ım bitti ve burdayım. destere kardeşim perşembe günü tek kalmıssın ama artık beraberiz
bence bu reyting sıralamasında , o reytingleri haketmeyen diziler arasında sadece kvp ve adını feriha koydm. bunlardan başka hepsi hakediyo.
öyle bir gçr zamn ki bu reytinglerden daha fazlasını hakediyo. kimse demesin sıktı diye , bence şuandaki diziler arasında tartışılmaz en iyi senaryo,en iyi yönetmen vs.vs hepsi düğerlerine göre çok iyi. ardından da fatmagül takip ediyo bu kaliteyi, sonrada muhtsem bence. diğerleri fos :congratulatory:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?