30 Ocak - 5 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

pazar günü mü boş ? sezon başında o ses uekyı geçiyodu fakat şimdi uek ezmeye başladı. sinema,uek ve o sesle dolu güzel bir gün uçurum salıya konması daha iyi.

reytinglerde tek haketmeyen öbgzk gibi geldi bana. geçen sezonun hatrına izliyor millet.

1.koyu kırmızı gibi dizilerle işim olmaz bana ters
2.bizim evde mahallede semtte reyting cihazı yoktur olsaydı vadiyi uçururduk
3.sen kvp yi izlesende izlemesende umrumda değil kendi zararına olur ben perşembe akşamları en keyifli anlarımdır paşalar gibi uzanır keyif yaparım

Rakipin önemli olmadığını kaç defa gördük. Fatmagül olmadıkda Vadi artmamıştı, Vadi olmadıkta da Fatmagül artmamıştı. Aynı şey Umutsuz Ev Kadınları için de geçerli.O Ses Türkiye olmasa da reytingleri böyle olur. Ayrıca rakipi hiç de az değil. Starda yayınlanan film, O Ses, Al Yazmalım, Araf Zamanı. Dikkat ederseniz her gün 10 reytingi geçen yapımın en iyi rakipi genellikle 5-6 reyting alıyor. Tabii ki Perşembe ve Cuma hariç..

Moderatörün son düzenlenenleri:
vadi ve fatmagül çok ayrı şeyler bizim vadi hayranları fatmagülü mümkünü yok izlemezler ama pazar günü için bunu söyleyemeyiz.

vadi ve fatmagül çok ayrı şeyler bizim vadi hayranları fatmagülü mümkünü yok izlemezler ama pazar günü için bunu söyleyemeyiz.

evet duygular karşılıklı demekki.. fatmagül izleyenlerinde sırf vadiyi yayınlıyor diye tnt nin frekanslarını sildiğini biliyorum

Açıkcası ben öyle düşünmüyorum. Biz reytinglere bakıyoruz diye izlemiyoruz. Tanıdığım bir çok kişi hem Vadi hem de Fatmagülü takip ediyor. Ayrıca Cuma günleri Hayat Devam Ediyor, Adını Feriha Koydum, Bir Çocuk Sevdim hepsi dram. Rakipin bir önemi yok. Eğer dizi ve ya program güçlüyse bütün reytingli programları ve ya dizileri ezip geçer. Ama Umutsuz Ev Kadınları gerçekten bu reytingleri hak ediyor. O Ses Türkiye düşüş yaşadı ve UEK`nın bunda hiç etkisi olmadı. Dizi normal olarak devam etdi. Zaten hep yakın oranlar alıyorlardı.

dediklerine katılıyorum pazar günü rakibin çok veya az olması UMK yi etkilemez .... umk yi izlemeyen biri başka proğram yok diye bu filme başlamaz...umk nin her şartta sabit izleyicisi vardır izleyicideki artış ve azalış senaryonun gidişatıyla ilgilidir..rakibin çokluğuyla ilgisi yoktur..

Ben senin seöylediklerinin aksini söylemedim ki... Mesajı dikkatle okursan ben de aynı şeyi söyledim

destere aşırı saçmalıyosun umutsuz ev kadınlarının karşısına sağlam bişey gelse reytingi düşer ve 2.olur ne saçmalıyon sen

Ben senin seöylediklerinin aksini söylemedim ki... Mesajı dikkatle okursan ben de aynı şeyi söyledim

eh yani revan bende dediklerine katılıyorum diye lafa başlamışım ya
yani sana katıldığımı anlatmışım senin yanlış olduğunu söylememişimki

herkeze selam. ban'ım bitti ve burdayım. destere kardeşim perşembe günü tek kalmıssın ama artık beraberiz

bence bu reyting sıralamasında , o reytingleri haketmeyen diziler arasında sadece kvp ve adını feriha koydm. bunlardan başka hepsi hakediyo.
öyle bir gçr zamn ki bu reytinglerden daha fazlasını hakediyo. kimse demesin sıktı diye , bence şuandaki diziler arasında tartışılmaz en iyi senaryo,en iyi yönetmen vs.vs hepsi düğerlerine göre çok iyi. ardından da fatmagül takip ediyo bu kaliteyi, sonrada muhtsem bence. diğerleri fos :congratulatory:

destere aşırı saçmalıyosun umutsuz ev kadınlarının karşısına sağlam bişey gelse reytingi düşer ve 2.olur ne saçmalıyon sen

hep muhalefet hep muhalefetsin... takas bir günde dediğime katıl dişimi kıracağım

anlıyorum seni izlediği dizilere bak
vadinin bu reytingleri az bile

tekrar hoşgeldin yakup...