30 Ocak - 5 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,341
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Haftalık sonuçlar belli oldu. İşte sonuçlar:

Son düzenleme:
Detaylı yoruma vakit olmadı bu hafta.

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Umutsuz Ev Kadınları[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]12.65[/TD]
[TD]31.01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tebrik ediyorum. A/B'de ilk üçe kadar yükseldi...

Öyle Bir Geçer Zaman ki kalitesini belli ederek 1-ci sırayı kimseye bırakmıyor
Kurtlar Vadisi Totalde 2-ci sıraya kadar yükseldi
Umutsuz Ev Kadınları Ab`de 3cü sırada
Fatmagülün Suçu ne? düşüşte
Yalan Dünya AB`de süper. Bütün dizileri tebrik ediyorum

Muhteşem Yüzyıl 17 Geçti Geliyoruz 20 Reyting Geliyoruz :)

Umutsuz Ev kadinlari vadi geçmis :( :( :( :(

Fatma Gül Devri Bitiyor

[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fatmagül'ün Suçu Ne[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]11.57[/TD]
[TD]26.85[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:) düsüse devam fatma gül

Son düzenleme:
ÖBGZK nin oranlarinda ciddi bir düsüs olsada bu sezonda zirveyi birakmayacak gibi.

KVP Total de 2. AB de 4. Olarak gayet basarili.

FGSN de her iki grubtada düsüs devam ediyor.

UEK baya yükselmeye basladi bunun en büyük sebebi rakibi olmamasi cünkü o ses türkiye 5 reytinge Kadar düstü.

AFK, HDE ve Yalan Dünya mevlüd Kandilinde yayinlandiklari icin bu hafta düsüs yasamislar.

Umutsuz Ev Kadinlar'a tebrikler.. Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizileri geride biraktigi için.. Medyapim daha da büyük basari yakaldi bu diziyle.. Adini Feriha Koydum geçtigimiz hafta kandil yayinlardan dolayi reytinglerinde düsüs yasadi ama bu hafta tekrardan yükselecegini tahmin ediyorum.

bu dizi reyting sıralamasında üstlerde oluyor ama burda Araf Zamanının bile altında (b)

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Seksenler [/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]3.66[/TD]
[TD]8.48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]33
[/TD]
[TD]Leyla ile Mecnun[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]2.18[/TD]
[TD]6.30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İnşallah daha da iyi olur :smile:

kurtlar vadisi pusu tnt gibi bir kanalda en fazla izlenen 2.dizi olarak süper iş çıkartmış.....

Oyle bir gecer zaman ki her iki gruptada cok iyi gitmis.
Kurtlar Vadisi Pusu totalde gayet iyi fakat a/b de Umutsuz ev kadinlarinin gerisinde kalmis.
Muhtesem Yuzyil totalde iyi 12 reyting a/b de ise 17 reytingi gecmis daha da yukselir.
Fatmagulun sucu ne totalde 11 reyting a/b de 10 reytinglere kadar dusmus.

Son düzenleme:
Arkadaslar UEK güzel bir Dizi olabilir ama bu reytingler kimseyi yaniltmasin cünkü UEK nin pazar aksamlari hicbir rakibi yok. Atv ucurum dizisini pazar a koysaydi gayet basarili olabilirdi.

Umutsuz Ev Kadinlar'a tebrikler.. Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizileri geride biraktigi için.. Medyapim daha da büyük basari yakaldi bu diziyle.. Adini Feriha Koydum geçtigimiz hafta kandil yayinlardan dolayi reytinglerinde düsüs yasadi ama bu hafta tekrardan yükselecegini tahmin ediyorum.

öyle diyosunda rakibi mi var umutsuz ev kadınlarının en iyi rakibi 5 reyting alıyor perşembe günü alemin kralı bile 5-6 reyting alıyor düşün artık

vadi en çok izlenen 2.dizi hemde tnt de hemde 9.yılında helal olsun süper süper eğer bu bölümlerle show star veya atv de olsa rahatlıkla 1.olurdu buna eminim.bu arada umutsuz ev kadınlarının reytinglerinin artmasındaki tek sebep rakibinin olmamasıdır.pazar günü bomboş kanallar bunu değerlendirmeli survivor geldiğinde rahatlıkla geçer

ab de vadı durumu ıyı deıl ab artması sart ab daha onemlı fatma gul dıbe vurmuş
kardeşim ab değil total önemli total.total demek tüm kişiler demek yani bütün grupların toplamı demek vadi en çok izlenen 2.dizi muhteşem yüzyıldan daha fazla izleniyor :D

Arkadaslar UEK güzel bir Dizi olabilir ama bu reytingler kimseyi yaniltmasin cünkü UEK nin pazar aksamlari hicbir rakibi yok. Atv ucurum dizisini pazar a koysaydi gayet basarili olabilirdi.

Hiçbir rakibi yok demek yanlış olur.

Al Yazmalım, Pazartesi akşamları yayınlanırken ilk 10'u zorluyordu genel olarak. Pazar'a alınınca ilk 20'yi bile unuttu.
O Ses Türkiye, ilk birkaç hafta Pazartesi yayınlandı ve Pazartesi daha rahat 1.oldu.

Tabii yine de diğer günlere göre biraz daha boşluk olduğu gerçek ama yine de dizi için çok önemli bir başarı. Pazar akşamları yıllardır hep daha boştur ama hiç ilk üçe giren dizi çıktığını hatırlamıyorum Pazar akşamlarından :)

kardeşim ab değil total önemli total.total demek tüm kişiler demek yani bütün grupların toplamı demek vadi en çok izlenen 2.dizi muhteşem yüzyıldan daha fazla izleniyor :D

reklamcılar ab onem verır muhteşem yuzyıl daha cok kazandırıyor kanalına vadı kazanıo ama muhtesem yuzyıl kadar deıl a/b daha onemlı

reklamcılar ab onem verır muhteşem yuzyıl daha cok kazandırıyor kanalına vadı kazanıo ama muhtesem yuzyıl kadar deıl a/b daha onemlı

bak bizi reklam kısmı ilgilendirmiyo bizi hangisinin daha fazla izlendiği ilgilendiriyo yani total.

öyle diyosunda rakibi mi var umutsuz ev kadınlarının en iyi rakibi 5 reyting alıyor perşembe günü alemin kralı bile 5-6 reyting alıyor düşün artık

Ilk siralarda O Ses Türkiye'de çok iyi gidiyordu ve hatta Umutsuz Ev Kadinlari'ni geçiyordu.. Fakat O Ses Türkiye son haftalarda düsüs yasiyor.