Benim senle bir sorunum yok ve seninle çok güzel sohbetlerimiz oldu İnstagramda falan, seviyorum seni. Senin benle herhangi sorunun varmı bilmiyorum amma.Bu sorunun muhatabı ben değilim.
------
Ayyy bence @xemrexxx in bende gözü var aşko.
Benim senle bir sorunum yok ve seninle çok güzel sohbetlerimiz oldu İnstagramda falan, seviyorum seni. Senin benle herhangi sorunun varmı bilmiyorum amma.Bu sorunun muhatabı ben değilim.
Bir sorunun var ki beni İG'den çıkarttın.Benim senle bir sorunum yok ve seninle çok güzel sohbetlerimiz oldu İnstagramda falan, seviyorum seni. Senin benle herhangi sorunun varmı bilmiyorum amma.
------
Ben IG hesabımı aylar önce kapadım, öyle bir hesap bile yok artık. Başka hesaptan bi yoklasaydın görürdün...Bir sorunun var ki beni İG'den çıkarttın.
Benim senle bir sorunum yok ve seninle çok güzel sohbetlerimiz oldu İnstagramda falan, seviyorum seni. Senin benle herhangi sorunun varmı bilmiyorum amma.
------
@Angelica çekirdek ve patlamış mısır getir eğlence çıktı x😂😂 @Dosi @AlosBir sorunun var ki beni İG'den çıkarttın.
Bugün noldu ayol, bu konuda gündemden düşmüyorum.
Herkese nude mu attın niye herkesle aran açılsın ki başka bir taraflarını açmadıktan sonraBugün noldu ayol, bu konuda gündemden düşmüyorum.
Angel ablamızı çağırma, bana kırıldı.
Beni çıkarttığın an yokladım zaten ve hesabın aktifti. Başka bir şey yok.Ben de sen bana mesafelisin diye addım atmadım hiç. Başka nedenler var sandım.
Birkaç gün içinde herkesi çıkartdım ve sonra kapadım. 3-4 ay oluyor galiba..Beni çıkarttığın an yokladım zaten ve hesabın aktifti. Başka bir şey yok.
Bence burada nude kültürü olan kimse yok ama yine de sen bilirsin.Herkese nude mu attın niye herkesle aran açılsın ki başka bir taraflarını açmadıktan sonra
@Angelica senin yaşın kadar süredir nude atıyor ne bu konuda en tecrübeli kişiBirkaç gün içinde herkesi çıkartdım ve sonra kapadım. 3-4 ay oluyor galiba..
Yazıcam..
@xemrexxx 'ye eğlence çıktı, susayım burada.
------
Bence burada nude kültürü olan kimse yok ama yine de sen bilirsin.
Boğazında kalsın.
O oğlanları at da görelim.
Onlar ecünnü atıyor.
Sisterız biz hoşt.
Bunun için aşırı parlak bir erkeğin senin ya da benim sevgilim olması lazım.Serhat ile biz Leyla&Necla oluruz anca.@serhatt
Kısmetse Olur'daki Tolga gibi dermişim.Sisterız biz hoşt.
------
Bunun için aşırı parlak bir erkeğin senin ya da benim sevgilim olması lazım.
Tolga kim ayol göster.Kısmetse Olur'daki Tolga gibi dermişim.
Ama yok ya bana parlak olması pek fark etmez, erkek dediğin kıllı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?