Arkadaşım Hoşgeldin erkenden reklama girdi bu sefer.![]()
8 e dayanmıştı ne güzelArkadaşım Hoşgeldin erkenden reklama girdi bu sefer.![]()
22.58 de bitti son reklamı saymazsak 22.43 te bitti yanitövbe bismillah nihat hooca var atv de vadi kaçta bitti @Maskeli Fedai
Çok iyi UEK'ye kayar AB.![]()
.ss8 e dayanmıştı ne güzel![]()
tüm hafta beklediniz bir de22.58 de bitti son reklamı saymazsak 22.43 te bitti yani
son zamanların en kısa bölümüydü tepki var tabi bu duruma vadi keyfimiz kısa sürdü![]()
kendilerine sevgi ve selamlarımı ilet
![]()
olsun
Yalniz babam MY görünce direk kapatiyor
Dila izliyordu cumalari artik Mert sayesinde Medcezir izleniyor. Paz. Karadayi, Pers. ZKFO. Tabi evde olmazlarsa kumanda bende![]()
Şu an şzlemiyorum. Aslında haykoyu da merak etmiyor değilim ama içimde izleme şevki yok.
kesin gelirArkadaşım Hoşgeldin yine harika gülmekten öldüm her zamanki gibi.O el olayına kesin caps gelir herhalde @xemrexxx.
![]()
Şu andan itibaren dedikleriyle kalmış bulunmaktalar.birileri reklamda bile geçilmeyen dizi var demişti dimi@yakup09
yapacak bişey yok saygımız sonsuztüm hafta beklediniz bir de![]()
Kaçta girdi ?Arkadaşım Hoşgeldin geçen haftaya göre baya yüksek gibi. Reklama girmese 10 reytingi görecekti.Alacağın olsun Kanal D.
![]()
Kanal d'nin işi ne? Güzel giden duruma çomak sokmakta üstüne yok.Arkadaşım Hoşgeldin geçen haftaya göre baya yüksek gibi. Reklama girmese 10 reytingi görecekti.Alacağın olsun Kanal D.
![]()
Sinirden zamanına bakmamışım.Kaçta girdi ?
Kanal d'nin işi ne? Güzel giden duruma çomak sokmakta üstüne yok.