total olduğundan normalAy yanlış anlamışım Anlık paylaşmadan beynim sulandı galiba.
.
total olduğundan normalAy yanlış anlamışım Anlık paylaşmadan beynim sulandı galiba.
.
Geçsin, konuya gerek yok.total olduğundan normalbu arada pis yedili facebook sayfası 2 milyonu geçmiş hiç konu açmiyin
![]()
Tokyo Paralel Faiz! @tokyoph0ne 32 sn.
Kurtlar Vadisi'ndeki cinayet sayısı > Umutsuz Ev Kadınları'ndaki cinayet sayısı
büyük rekabet
büyük rekabetemel polatı öldürür bence
![]()
Ben hala en son Suzan'ın Songul'un kızının peşine takılan oğlanı öldürdüğünü biliyorumSuzan lider şu anda cinayet sayısında.![]()
Ben hala en son Suzan'ın Songul'un kızının peşine takılan oğlanı öldürdüğünü biliyorumNasıl anlattım dıdısının dıdısı
![]()
birileri reklamda bile geçilmeyen dizi var demişti dimi22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.85
2) ATV: 6.41
3) STAR: 4.78
4) SMNYL TV: 3.14
5) TRT1: 2.12
Vallahi ben UEK'yi yeni dizi gibi arada bakıyorum DH ile alakası yokTutuklandı Suzan. Çıkacak mı şimdi diziden?![]()
zaten diziyi götüren emel ve yaseminVallahi ben UEK'yi yeni dizi gibi arada bakıyorum DH ile alakası yokOlsaydı Emel ölmüş olacakti
![]()
@Yakamoz-Asi vadiyi izlesene aga![]()
Evet Emel ölmesinzaten diziyi götüren emel ve yaseminikisinden biri gitse dizinin 3 olan reytingi ne olur acep
![]()
Bende diyorum niye bu zkfo izliyor diyeEvde birileri olunca ZKFO izleniyor. Vadiyi sonra izliyorum yada özetiyle yetiniyorum. Odadaki televizyonu da sattim birkac hafta önce, para gerekli bu aralar.![]()
Bende diyorum niye bu zkfo izliyor diye![]()
Annem-Babam pek Vadici degil agaSon zamanlarda Karadayi'yi da birakmak istiyorlar zor tutuyorum.
![]()