total olduğundan normal bu arada pis yedili facebook sayfası 2 milyonu geçmiş hiç konu açmiyinAy yanlış anlamışım Anlık paylaşmadan beynim sulandı galiba.
.
total olduğundan normal bu arada pis yedili facebook sayfası 2 milyonu geçmiş hiç konu açmiyinAy yanlış anlamışım Anlık paylaşmadan beynim sulandı galiba.
.
Geçsin, konuya gerek yok.total olduğundan normal bu arada pis yedili facebook sayfası 2 milyonu geçmiş hiç konu açmiyin
Tokyo Paralel Faiz! @tokyoph0ne 32 sn.
Kurtlar Vadisi'ndeki cinayet sayısı > Umutsuz Ev Kadınları'ndaki cinayet sayısı
büyük rekabet emel polatı öldürür bence
büyük rekabet emel polatı öldürür bence
Ben hala en son Suzan'ın Songul'un kızının peşine takılan oğlanı öldürdüğünü biliyorum Nasıl anlattım dıdısının dıdısıSuzan lider şu anda cinayet sayısında.
Ben hala en son Suzan'ın Songul'un kızının peşine takılan oğlanı öldürdüğünü biliyorum Nasıl anlattım dıdısının dıdısı
birileri reklamda bile geçilmeyen dizi var demişti dimi @yakup0922:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.85
2) ATV: 6.41
3) STAR: 4.78
4) SMNYL TV: 3.14
5) TRT1: 2.12
Vallahi ben UEK'yi yeni dizi gibi arada bakıyorum DH ile alakası yok Olsaydı Emel ölmüş olacaktiTutuklandı Suzan. Çıkacak mı şimdi diziden?
zaten diziyi götüren emel ve yasemin ikisinden biri gitse dizinin 3 olan reytingi ne olur acepVallahi ben UEK'yi yeni dizi gibi arada bakıyorum DH ile alakası yok Olsaydı Emel ölmüş olacakti
@Yakamoz-Asi vadiyi izlesene aga
Evet Emel ölmesin Arada bakıyorsam bunlarin 2'sidir sebebizaten diziyi götüren emel ve yasemin ikisinden biri gitse dizinin 3 olan reytingi ne olur acep
Bende diyorum niye bu zkfo izliyor diyeEvde birileri olunca ZKFO izleniyor. Vadiyi sonra izliyorum yada özetiyle yetiniyorum. Odadaki televizyonu da sattim birkac hafta önce, para gerekli bu aralar.
Bende diyorum niye bu zkfo izliyor diye
kendilerine sevgi ve selamlarımı iletAnnem-Babam pek Vadici degil aga Son zamanlarda Karadayi'yi da birakmak istiyorlar zor tutuyorum.