total olduğundan normalAy yanlış anlamışım Anlık paylaşmadan beynim sulandı galiba.
.
total olduğundan normalAy yanlış anlamışım Anlık paylaşmadan beynim sulandı galiba.
.
Geçsin, konuya gerek yok.total olduğundan normalbu arada pis yedili facebook sayfası 2 milyonu geçmiş hiç konu açmiyin
Tokyo Paralel Faiz! @tokyoph0ne 32 sn.
Kurtlar Vadisi'ndeki cinayet sayısı > Umutsuz Ev Kadınları'ndaki cinayet sayısı
büyük rekabet
büyük rekabetemel polatı öldürür bence
Ben hala en son Suzan'ın Songul'un kızının peşine takılan oğlanı öldürdüğünü biliyorumSuzan lider şu anda cinayet sayısında.
Ben hala en son Suzan'ın Songul'un kızının peşine takılan oğlanı öldürdüğünü biliyorumNasıl anlattım dıdısının dıdısı
birileri reklamda bile geçilmeyen dizi var demişti dimi22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.85
2) ATV: 6.41
3) STAR: 4.78
4) SMNYL TV: 3.14
5) TRT1: 2.12
Vallahi ben UEK'yi yeni dizi gibi arada bakıyorum DH ile alakası yokTutuklandı Suzan. Çıkacak mı şimdi diziden?
zaten diziyi götüren emel ve yaseminVallahi ben UEK'yi yeni dizi gibi arada bakıyorum DH ile alakası yokOlsaydı Emel ölmüş olacakti
@Yakamoz-Asi vadiyi izlesene aga
Evet Emel ölmesinzaten diziyi götüren emel ve yaseminikisinden biri gitse dizinin 3 olan reytingi ne olur acep
Bende diyorum niye bu zkfo izliyor diyeEvde birileri olunca ZKFO izleniyor. Vadiyi sonra izliyorum yada özetiyle yetiniyorum. Odadaki televizyonu da sattim birkac hafta önce, para gerekli bu aralar.
Bende diyorum niye bu zkfo izliyor diye
Annem-Babam pek Vadici degil agaSon zamanlarda Karadayi'yi da birakmak istiyorlar zor tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?