30 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 22.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 27.8%
  • Son (ATV)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (TRT 1)

Oy: 1 5.6%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 5.6%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Yer Gök Aşk'ı izledim. Dizide ki '' YUSUF '' karakterine diyecek birşey bulamıyorum. Bir insan bu kadar mı dönek olur. Sevmediği karısı (!) Bade , Aşık olduğu (!) Havva'yı vuruyor.. Havva'yı hastaneye bile götürmüyorum. Neden? Bade hapse girmesin diye.. Sonra Bade'nin yanına gidiyor. Bade ayak üstü yalanlar atıyor bebeğinin düştüğünü bile söylemiyor Yusuf safı özür diliyor ! Yok böyle birşey ya ! Senaryo değişsin ne bileyim Havva Yılmaz aşkı olsun bu ne beeeeeeeeeee !

Sbtye trt samanyolu felan yanlısı diyolar ama bence sbt daha çok fox yanlısı gibi..Baksanızya foxun bütün dizileri coştu...Yer Gök Aşk'ın bu kadar yükselmesinide hayretle izliyorum..ben sadece 1 sezon izledim ve sonra sürekli kavuşamayan aşıklar modundaki Havva ve Yusufu görünce izlemeyi bıraktım ve bi çok kişide bu nedenden bıraktı..reytingler orta seviyede gidiyodu ama bi anda foxun bütün dizileri arttı..Yakında Yer Gök Aşk 1.sıraya gelirse hiç şaşmam yani..

Sbtye trt samanyolu felan yanlısı diyolar ama bence sbt daha çok fox yanlısı gibi..Baksanızya foxun bütün dizileri coştu...Yer Gök Aşk'ın bu kadar yükselmesinide hayretle izliyorum..ben sadece 1 sezon izledim ve sonra sürekli kavuşamayan aşıklar modundaki Havva ve Yusufu görünce izlemeyi bıraktım ve bi çok kişide bu nedenden bıraktı..reytingler orta seviyede gidiyodu ama bi anda foxun bütün dizileri arttı..Yakında Yer Gök Aşk 1.sıraya gelirse hiç şaşmam yani..
yer gök aşk agbdede arka sokakların ensesindeydi
hatta daha fazla share aldığıda oluyordu ve şuanki bölümler çok daha heyecanlı

yer gök aşk agbdede arka sokakların ensesindeydi
hatta daha fazla share aldığıda oluyordu ve şuanki bölümler çok daha heyecanlı

Ne yani Yer Gök Aşk Ab de Arka Sokakları geçmiş totalde 10 reytinglere gelmiş..Kimse kendini kandırmasın bu dizi 1 yıl önce Toprak gidince ölmüştü..taki Sbt ölçüm yapana kadar yakında 1. olucak zaten bu gidişle.. ayrıca sadece Y.G.A için söylemedim diğer dizileride uçtu Araf Zamanı nerden nerelere geldi Son Koyu Kırmızı bile Araf Zamanı kadar izlenmiyo Yer Gök Aşk heyecanlandı diosun ama hala aynı bi kavuşamadı Havvayla Yusuf neyi heyecanlıki???

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]35[/TD]
[TD]TEK TÜRKİYE (TKR)[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]10:33:57[/TD]
[TD]12:42:56[/TD]
[TD]01:54:09[/TD]
[TD]2,54[/TD]
[TD]10,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oha stv için süper bi sonuç :)

koyu kırmızı ve son dizileri doğru dürüst bir ölçüm şireketi tarafından reyting ölçümü yapılmadan yayından kesinlikle kalkmaz. .. sbt ye göre proğram sonlandıracak kuşbeyinli bir kanal yöneticisi olabileceğini sanmıyorum.

sbt ölçümlerini dikkate almazsak pazartesi iki kaliteli film yarışıyor bunlardan son çok karmaşık konusuyla izleyicilerini bıktırmaya başlamış olabilir .. fakat koyu kırmızı akıcı ve güzel bölümleriyle devam ediyor.şanssızlığı yeterli reklamının yapılmamış olması.
trt1 deki buzdevri 3 gerçekten iyi reytingler almış birçok kişi trt yi tv deki kanal listelerinden kaldırdığı halde bu filmin yüksek reytingi ve hem ab de hem totalde aldığı yüksek oranlar buz devri adlı filmi hem çocukların hemde büyüklerin beğeniyle izlediklerini gösteriyor(tabi oranlarda sbt nin katkısı yoksa...).... trt kaliteli sinema filmleri koysa kendini toparlayabilir.

cumartesi pazar samanyolu haberin aldığı total oranı sbt ye göre 5... ama pazartesi 2...bir haber kanalının izlenme oranındaki sebepsiz yere ani düşüş sbt nin oranları kafasına göre yerleştirdiğine en iyi örnektir.