30 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 22.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 27.8%
  • Son (ATV)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (TRT 1)

Oy: 1 5.6%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 5.6%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
yetenek sizsiniz güzel bi bölümdü ab de garanti birinci olur da totalde ne yapar bilemem.arka sokaklar artık sıktı.bu sene bitirsinler eski tadı kalmadı.seyirci tekrarlarıyla idare etsin.:tranquillity:

Koyu Kirmizi'yi izledim, genel olarak güzel bir bölümdü.

Koyu Kırmızı Finali Yakın

Son Dizisi Her Gecen Gün Düsüyor Vasat

Kanal D Arka Sokaklar İyi Oranlar Almıs

Acun Bu Bos Günü De Kazanmıs Gibi Bitek Çarsamba Günü Acunn Saltanati en üstte göremiyoruz çünkü karsisinda acunn ne koyarsa koysun daha güclü bir rakip var

Startv Son Kalbim 4 Mevsim Bitirmeli evlilik programi koysun 5 7 arasina

Trt Bir Deki Tv İlk Kez Yayinlanan Dinazorlar savagi sevilmis 5 Reytingi Her İki Gruptata Geçmis

yer gök aşkı izledim bu bölüm çok uzun sürdü 150 dk
fakat çok heyecanlı bir bölümdü dizide vurulmayan kalmadı :D
haftaya dahada yükseleceğini düşünüyorum.

Sonun senaryosu berbat bisey sonun sonu geldi.. bu kadar ne yapmak istedigi belli olmayan bir dizi olmaz ... 4 bolum oldu asil mesele ne anlasilmis degil. bu insanlar neden sonu izlesin bir ip ucu yok... ay yapim ve atvfiyaskosu ... birde bir reklam yaptilar goren ucuk kacik bisey var sanacakti cika cika felakat cikti

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. tura geçince her iki grupta da 1. olmayı başarmış.

Arka Sokaklar bu hafta düşüş yaşamış. Dizi Totalde 2. olurken, A/B'de 3. olmuş.

Yer Gök Aşk oranlarını yükselterek Totalde 3. , A/B'de 2. olmayı başarmış.

Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı çok iyi oranlar alarak TRT 1'i sevindirmiş.

Son çok kötü gitmiş ve Totalde 41. , A/B'de 23. sıraya kadar gerilemiş. Dizi yakında PT-2'ye alınabilir.

Koyu Kırmızı dizisi çok çok kötü gitmiş. Totalde 96. olurken, A/B'de 55. olmuş. Dizi yakın zamanda Final yapabilir.

Leyla ile Mecnun A/B'de 32. olarak TRT ortalamasında gitmeyi başarmış.

Yetenek Sizsiniz 2. Tura gecince zirveyide kapmis saten AB de Pazartesi günleri rakipsiz ama Total de bundan sonra müthis bir rekabet olacak.

Arka Sokaklar dünkü vasat bölümünün sayesinde Total de 2. AB de 3. siraya düsmüs bakalim önümüzdeki hafta neler olacak.

Yer Gök Ask bu yarista bende varim demis, Dizi iki grubtada yükselise gecmis Total de 3. olurken AB de 2. sirayi kapmis.

TRT1 deki Buz Devri 3 Filmi her iki grubtada iyi gitmis bunda tabi tatillerinde büyük etkisi var. Leyla ile Mecnun da TRT1 ortalamasinin üstünde Reyting alarak kanalini sevindirmis.

Atv de yayinlanan Son dizisi bu hafta her iki grubtada baya düsmüs bu Reytinglerle 25 Bölüm oynayamaz bence. Bu arada yine belirtmek istiyorumki Adanalinin ögle kusaginda yayinlanan tekrari yine cok iyi gitmis hatta Son dizisinin yeni Bölümünü gecerek 28. olmus.

Star Tv de yayinlanan Koyu Kirmizi bence bu hafta sessiz sedasiz bir sekilde yayindan kaldirilir cünkü dizi Total de 96. olarak ilk 100 e girmekte zorlanmis, AB de ise durum farkli degil ordada cok kötü durumda.

Arka Sokaklar Düşüs yaşamadı Yetenek Sizsiniz yükselmiş ve zirveyi kıl payı almış

Arka Sokakla gayet iyi reytiglerler yola devam ediyor

Yer Gök Aşk bu hafta yükselmiş ve kıl payı zirveyi kaçırmış

Leyla ile Mecnun'u izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

Yer Gök Aşk süreyi 2.5 saate çıkarmış. Diyecek şey bulamıyorum. Reyting için 3-4 saatlik diziler yapacaklar yakında. Birinin buna el atıp bu kadar uzun sürelere izin vermemeleri lazım. Hem izleyiciye hem set ekibine yazık...

tablo tamda tahmin ettiğim gibi yetenek sizsiniz zirveyi kapmış

Yer Gök Aşk süreyi 2.5 saate çıkarmış. Diyecek şey bulamıyorum. Reyting için 3-4 saatlik diziler yapacaklar yakında. Birinin buna el atıp bu kadar uzun sürelere izin vermemeleri lazım. Hem izleyiciye hem set ekibine yazık...

ben fox dizilerinden hiçbişey anlamadım özeti 2 saat yeni bölümü 3 saat süren enteresan diziler yapıyo saat 12.30 olmuş bi bakıyom hala bitmemiş çok değişik bi kanal fox

ne olmuş bu koyu kırmızaya artık kaldırırlar yayından... leyle ile mecnun ise sevindirdi cidden hep böyle yukarılarda olur umarım :D

ratingler31ocakson11.jpg

NOTLAR;<O😛</O😛
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün akşam zirveyi 'Yer Gök Aşk' almış… Dizide Havva'nın (Birce Akalay) vurulmasının ardından yaşananlar, 'focus' grubu tarafından ilgiyle takip edilmiş… Haberlerde 'Show Haber' önde gitmiş… TRT 1'de yayınlanan çocuklara yönelik animasyon filmi 'Buz Devri 3', okulların yarı yıl tatilinde olduğu için 'prime-time'da ilgiyle izlenmiş… <O😛></O😛>
İddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan ATV'deki 'Son' ve Star'daki 'Koyu Kırmızı' bir türlü beklenen patlamayı yapamıyorlar… Özellikle birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı 'Son'un gerilerde kalması dikkatlerden kaçmıyor.<O😛></O😛>
Sabah kuşağında 'Müge Anlı' ilk sırada yer alırken, 'Fatih Portakal'ın yükselişi dikkat çekmiş. Yoğun kar yağışında hava ve yol durumu hakkında çarpıcı bilgiler veren 'Fatih Portakal' dün sabah hayli 'focus'lanmış…<O😛></O😛>
Bir dönem tekrarlarıyla gerileyen 'Bugün Ne Giysem', yeni bölümleriyle yükselişte. Öğle kuşağında yarışmacıların güzelliklerin yanı sıra, jüri üyelerinin tartışmaları dikkat çekiyor. Hakan Akkaya'nın dünkü programdaki: 'Herkes konuşuyor, sıra bana gelince kimse beni dinlemiyor' isyanı, 'focus' grubu tarafından 'Bugün Ne Giysem'in izlenmesini sağlamış. <O😛></O😛>
Gece kuşağında ATV'deki 'Gecenin Kanatları' ilk sırada yer almış… Başbakan Erdoğan'ın 'Ulusa Sesleniş' konuşması, en çok Show Tv'de 'focus'lanmış…<O😛></O😛>

Leyla ile Mecnunu izledim. Bu bolum de guzeldi.
Koyu kirmiziyi izledim. Bu diziye haksizlik etmisim. Starin yeni dizileri kotu diyordum ama bu bence iyi. Ilk uc bolumu de hafta sonu internetten izlemistim. Bu kadar dusuk reytinginin olmasi cok ilginc. Tanitimini duzgun yapmamalarina bagliyorum bunu. Halbuki guzel bir dizi. Izlemenizi tavsiye ederim.