30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

maç coşanze
2-0 biti real elendi ilkyarıda kaçırdıkları golleri atsaydı

Biü başladığında reklam vermedi. Sbt'den bakıp kaç kuşak reklam verdiğini görebilirsiniz..

Biü tutana aşk olsun
2.25 dk nedir yahu
bu kadar süreyede 3 kuşak bide

Biü başladığında reklam vermedi. Sbt'den bakıp kaç kuşak reklam verdiğini görebilirsiniz..

ya reklamla pek alakası yok yakup bi dizi birinci olacaksa reklam felan dinlemez 1 olur yani reklama bağlamak olayı yanlış

ya reklamla pek alakası yok yakup bi dizi birinci olacaksa reklam felan dinlemez 1 olur yani reklama bağlamak olayı yanlış

Nasıl yalnış ya, reklam illa dizin ortalamasını düşürür. Bu kadardır forumdasın bunu bilmiyomuydun. Üstelik 2 saati aşkın süreye bide.

Nasıl yalnış ya, reklam illa dizin ortalamasını düşürür. Bu kadardır forumdasın bunu bilmiyomuydun. Üstelik 2 saati aşkın süreye bide.

ne kadar düşürür bi dizi seviliyosa 1 olur sen bunu bilmiyomusun reklam felanda dinlemez düşse nekadar düşcekki

Din konusunda ne kadar zayıfmışız
Adamın 2 kardeşleride imam olmasına rağmen bilemedi
Mantık bari yuruteydi😕

ne kadar düşürür bi dizi seviliyosa 1 olur sen bunu bilmiyomusun reklam felanda dinlemez düşse nekadar düşcekki

Reklama girmek sonrada çıkmak illa reytingi etkiler. Bi kaç hafta önce kvp reklam stratejisi değişince, sürekli reklama girdiği için hepiniz o zamam , çok reklama girdi kesin düşer diyodunuz şimdi ne değişti ?

yine bahaneler başlamış cidden sıktı artık ya dizi izlenmiyor kardeşim izlenmiyor halk sevmiyo izlemiyo kabul et artık ne reklamından bahsediyon reklam olmayınca millet reklamsız diye mi izlicek hey Allah ım ya
HER KANAL 1 SAATTE 15 DK REKLAM VERİYO HEPSİ AYNI NE REKLAMINDAN BAHSEDİYON

- - - Ekleme - - -

her kanal 1 saatte 15 dk reklam veriyo neyin bahanesi bu arkadaş

ben asla öyle bişey demedim tek kelimede konuşmadım rekalam düzeniyle ilgili vadinin diğerleri konuşmuşsa bilemem ama vadi reklam düzeni kötü olsa bile gine 1 olur farketmez benim anlatmaya çalıştığım bi dizi seviliyosa reklam felan dinlemez 1 olur anlatabiliyormuyum

Bahane konusunda sana yetişemeyiz onun için merak etme sen.
1 saatte illa reklam verirmiş öylemi

biü 20.30 yeni bölüm başladı
21.45'de reklama girdi. 1.15 dk geçmiş ama reklam yol o sürenin içinde
yine bilmeden yorumlar yazıyosun

20.30 da başladı dizi. Sbt'den bak hangi aralıkta reklam verdiğini o zaman görürsün kaç kuşak verdiğini
hem buğrada yaZdı reklam saatlerini.. 3 kuşak

tv arşivi

Buyur burdan kendin bak....Jenerikten sonra reklamını verdi.Sonraki saatleride @xBUGRAx 'nın yazdiği saat aralıklarına göre hesapla yapabilirsin umarim.