Bu aralıkta son reklama kaçta cıktı? Bu arada BİÜ 4 kuşak reklam veriyor.
3 değil 4 müş. )Biü tutana aşk olsun 2.25 dk nedir yahu bu kadar süreyede 3 kuşak bide
Bende mi atsam ne😛
Bilmiyorum, Erol'a tweet atmaktan takip edemedim.
Biü başladığında reklam vermedi. Sbt'den bakıp kaç kuşak reklam verdiğini görebilirsiniz..
ya reklamla pek alakası yok yakup bi dizi birinci olacaksa reklam felan dinlemez 1 olur yani reklama bağlamak olayı yanlış
Kanal D engelliler için tanıtım yapmış helal olsun kanal D!!
- - - Ekleme - - -
Aramızda Engel Yok / Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Dizi / Videolar / Kanal D / İzle
3 değil 4 müş. )
Nasıl yalnış ya, reklam illa dizin ortalamasını düşürür. Bu kadardır forumdasın bunu bilmiyomuydun. Üstelik 2 saati aşkın süreye bide.
ne kadar düşürür bi dizi seviliyosa 1 olur sen bunu bilmiyomusun reklam felanda dinlemez düşse nekadar düşcekki
Reklama girmek sonrada çıkmak illa reytingi etkiler. Bi kaç hafta önce kvp reklam stratejisi değişince, sürekli reklama girdiği için hepiniz o zamam , çok reklama girdi kesin düşer diyodunuz şimdi ne değişti ?
yine bahaneler başlamış cidden sıktı artık ya dizi izlenmiyor kardeşim izlenmiyor halk sevmiyo izlemiyo kabul et artık ne reklamından bahsediyon reklam olmayınca millet reklamsız diye mi izlicek hey Allah ım ya
HER KANAL 1 SAATTE 15 DK REKLAM VERİYO HEPSİ AYNI NE REKLAMINDAN BAHSEDİYON
- - - Ekleme - - -
her kanal 1 saatte 15 dk reklam veriyo neyin bahanesi bu arkadaş
20.30 da başladı dizi. Sbt'den bak hangi aralıkta reklam verdiğini o zaman görürsün kaç kuşak verdiğini hem buğrada yaZdı reklam saatlerini.. 3 kuşak