30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

maç total 10.18 reyting alarak rahat şekilde zirvede ab 13.71 alarak beklentimin üstünde gitmiş , biü akşam bölümü çok güzeldi ve hakettiği gibi 2. olmuş 7.38 reyting alarak çok iyi gitmiş ab grubunda bile karşısında 14 reytinglik maça rağmen 5 reytingi geçerek çok iyi gitmiş
, milyoner 5.71 almış ab ise 7.86 reytingle 2. liğe yerleşmiş

8 BENIM IÇIN ÜZÜLME ATV 02:20:15
Süreye bakın hey maşallah..

Maç beklediğimin üstünde gitmiş, tebrikler.

20 Dakika düşüşü devam ediyor maça rağmen 10 share'in altında.

@yakup09 dediğin gibi boşluktan yararlanan ve senaristlerin senaryoyu sakız gibi uzatmasından dolayı Benim İçin Üzülme yükselmiş.

Her Şey Yolunda Merkez ve Seksenler iyi gitmişler.

20 Dakika gerçekten gerilemiş, güçlü olduğu AB grubunda da düşmüş..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme maça rağmen gayet başarılı gitmişler..

20 dakika halen nasıl yayında onu cözemedim halen... Startv daha iyi giden dizileri hemen kaldırmıstı yayından

Kesinlikle öyle mert.. 2.20 dk nedir yahu.. Öbgzk heycanlı bi böşümle anında alır hemen..
şu maçlar da bi bitseydi artık!

20 dakika halen nasıl yayında onu cözemedim halen... Startv daha iyi giden dizileri hemen kaldırmıstı yayından
Ay Yapım'ın hatırına

- - - Ekleme - - -

Kesinlikle öyle mert.. 2.20 dk nedir yahu.. Öbgzk heycanlı bi böşümle anında alır hemen..
şu maçlar da bi bitseydi artık!
Bencede maçlar artık bitsin sevdiğim 2 dizide bu sebepten düşüyor.

Maç iki grupta da çok iyi gitmiş.Hatta beklediğimden daha iyi gitmiş diyebilirim.Benim İçin Üzülme süreyle de alakalı olarak totalde zirveyi ele geçirmiş.Ab grubunda ise inanılmaz yükselişi devam ediyor.Ancak arada çok büyük farklar yok.Öyle Bir Geçer Zaman Ki her iki grupta da 3.oldu.Dizinin oranları beklenen seviyede değil ne yazık ki.Umarım son bölümler artık senaryoya heyecan gelir ve reytinglerini daha da yükseltir.20 Dakika erken başlayınca daha düşük gidiyor.Bu yüzden 20:30'da yayınlanması daha mantıklı görünüyor.Her Şey Yolunda Merkez ilk başladığında çok iyi başladı ama şuanda aynı şeyi söylemek mümkün değil.Ama yine de şuan ki Show için yeterli bir oran.Kim Milyoner Olmak İster özellikle ab grubunda muhteşem gitmiş.Seksenler maç varken sürekli düşüyor.

Son düzenleme:
maç açık ara zirvede doğal olarak

biü beklendiği gibi öbgzk yi geçmiş helal
milyoner harika gitmiş her gün izleniyo bu yarışma

HYM maç yüzünden kötu bence yoksa Totalde 4,5 ABde 3,5 alabilir

salı günü reyting olarak güçlü bir dizi olmadığı için gelen yapımlar hemen zirveyi zorluyo

KMOİ gerçekten çok başarılı

Maç ve Milyoner harika muhteşem gitmiş

maç coşmuş

öbgz ve biü idare eder
seksenlerin havası gitmiş
20 dk ab si de kötü artık hher anlamda en büyükhayal kırıklığı sezonun
kmoi süper
hym ve harem kanalllarını idare etmiştir

- - - Ekleme - - -

8 BENIM IÇIN ÜZÜLME ATV 02:20:15
Süreye bakın hey maşallah..

sinema filmini geçtiler