Hazem
Favori Üye
Bunu anlatmaya çalışıyorum iki saattir ama anlamayacak galiba.İlk 20 dışı demiş grup belirtmeden. Total'de 21. olmuş, diğer gruplarda ilk 15 içerisinde. Attığı mesajda haklı, bir grupta 20 dışı kalmış ama.
Bunu anlatmaya çalışıyorum iki saattir ama anlamayacak galiba.İlk 20 dışı demiş grup belirtmeden. Total'de 21. olmuş, diğer gruplarda ilk 15 içerisinde. Attığı mesajda haklı, bir grupta 20 dışı kalmış ama.
Arkadaşım ben tahmin yarışması konusuna mı yazmışım? Hayır. Öylesine yazmışım işte ilk 20 dışı kalır diye. Eğer senin anlama sorunun olduğunu bilseydim belirtirdim total diye ama kusura bakma bilmiyordum.nasıl belirtmez onu, mesela herkes burada diyor bu ab de daha iyi gider. o öyle diyerek kolaya kaçtı çocuk gibi neyse
arkadaşım tamam senin dediğin olsun uzatmaArkadaşım ben tahmin yarışması konusuna mı yazmışım? Hayır. Öylesine yazmışım işte ilk 20 dışı kalır diye. Eğer senin anlama sorunun olduğunu bilseydim belirtirdim total diye ama kusura bakma bilmiyordum.
Eğer ne dediğimi daha erken anlasaydın konu uzamayacaktı.arkadaşım tamam senin dediğin olsun uzatma