daha önce izledim kanal 7 de 2kere daha çıktı aynı bölümEskide kaldı ama hala gönlümüzde yeri var aç bak tabii sen açıp seyretmediğin için böyle kötü espriler yapmaya devam ediyorsun helal sana
bence diziyi pargalıyla hürrem sürüklüyor bunlardan biri giderse dizi kötü etkilenir sadece hürremle olmaz bu iş pargalının yerine onun kadar hürrem karşıtı bir karakter gelmeli mustafa hiçbir zaman pargalının yerini dolduramaz rüstemde zaten hürrem yanlısı olacak pargalının yerini dolduracak biri lazım .. dizilerde zıtlar olmayınca heyecan düşer..
mehmet-beyazıt-mustafa-selim in eşleri geliyor entrikanın kralı geliyor hürreme e yalakalık yapıcak hepsi birbirlerinn önüne geçmeye çalışacak
divana giren çıkan devlet adamı belli olmıcak kellesi giden gidene
huremin onlara entrika yapmaya gereği yok. bu entrikaları hurrem yükselmek için yapıyordu. şimdi gerekcesı olmayacak. tek kendi oglunu padisah yapmak için mustafaya entrika yapması sahici olacak
Muhtesem geç bitirmiski bikac uydum daha reyting alabilmek için , anca İsini böyle götürür
Peki şimdiki bölümleri izliyonmu emrexxx arkadaşlar haklarınızı helal edin bu gece ölebilirim;(manisa fena
hürrem gene boş durmazşu ana kadarkiler kendi içindi artk devlet yönetiimine biile karışacak
gerçektede zaten hürrem devlet işlerine müdahale eden ve dış elçiliklerle yazışmalar yapan bir şahsiyet ama dizide haremin dışına pek çıkacağını sanmıyorum halkımız harem entrikalarını daha çok seviyor)
hürrem kime entrika yapacak. tek mustafayi al aşağı edecek. mustafa ve mahidevran manisaya gidiyo ve saraya gelmeyecekler
xemrexxx o kadar vadi izliyon niye düşman oldun
arkadaşlar kanal 7 yi açın kurtlar vadisinin efsane finali var. açında dizi görün dizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?