30 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kuzey Güney'i izledim.
Bu bölüm hareketlilik pek fazla yoktu sıkıldım açıkcası.
Senaryoyu değiştirmeleri gerekli kesinlikle..

bence diziyi pargalıyla hürrem sürüklüyor bunlardan biri giderse dizi kötü etkilenir sadece hürremle olmaz bu iş pargalının yerine onun kadar hürrem karşıtı bir karakter gelmeli mustafa hiçbir zaman pargalının yerini dolduramaz rüstemde zaten hürrem yanlısı olacak pargalının yerini dolduracak biri lazım .. dizilerde zıtlar olmayınca heyecan düşer..

bence diziyi pargalıyla hürrem sürüklüyor bunlardan biri giderse dizi kötü etkilenir sadece hürremle olmaz bu iş pargalının yerine onun kadar hürrem karşıtı bir karakter gelmeli mustafa hiçbir zaman pargalının yerini dolduramaz rüstemde zaten hürrem yanlısı olacak pargalının yerini dolduracak biri lazım .. dizilerde zıtlar olmayınca heyecan düşer..

hiçbir devlet adamı 10 yıl kalmıcak ki rüstem dışında sürekli değişecekler:D

mehmet-beyazıt-mustafa-selim in eşleri geliyor entrikanın kralı geliyor hürreme e yalakalık yapıcak hepsi birbirlerinn önüne geçmeye çalışacak
divana giren çıkan devlet adamı belli olmıcak kellesi giden gidene

huremin onlara entrika yapmaya gereği yok. bu entrikaları hurrem yükselmek için yapıyordu. şimdi gerekcesı olmayacak. tek kendi oglunu padisah yapmak için mustafaya entrika yapması sahici olacak

huremin onlara entrika yapmaya gereği yok. bu entrikaları hurrem yükselmek için yapıyordu. şimdi gerekcesı olmayacak. tek kendi oglunu padisah yapmak için mustafaya entrika yapması sahici olacak

hürrem gene boş durmaz :D şu ana kadarkiler kendi içindi artk devlet yönetiimine biile karışacak

Muhtesem geç bitirmiski bikac yudum daha reyting alabilmek için , anca İsini böyle götürür :d

arkadaşlar kanal 7 yi açın kurtlar vadisinin efsane finali var. açında dizi görün dizi.

hürrem gene boş durmaz :D şu ana kadarkiler kendi içindi artk devlet yönetiimine biile karışacak

gerçektede zaten hürrem devlet işlerine müdahale eden ve dış elçiliklerle yazışmalar yapan bir şahsiyet ama dizide haremin dışına pek çıkacağını sanmıyorum halkımız harem entrikalarını daha çok seviyor :))

gerçektede zaten hürrem devlet işlerine müdahale eden ve dış elçiliklerle yazışmalar yapan bir şahsiyet ama dizide haremin dışına pek çıkacağını sanmıyorum halkımız harem entrikalarını daha çok seviyor :))

yerini gençlere bırakacak entrika konularında daha ciddi konulara yönelecek:D özellikle beyazıt ve selim in eşleri arasında büyük rekabet olması gerek
ayrıca bu bölümde diziye dönen beyhanın haremi yönetmesi gerek ama yeni senarist açık şekilde anti hürremci:D