30 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ab haftanin birincisi m.yüzyil 40 share almis oooooooooooooooooooooooooo

- - - Ekleme - - -

Moderatörün son düzenlenenleri:
muhteşem yine cozutmus 1saat 52 dakika :)))) ama neyse rekor gelmedi :)))) 2saati astigi vakitler vardı. bunada şükür.

sakarya fırat kuzey güneyi devirdi . daha önce yazdım kuzey güneyin gidecek yeri yok. kuzey dizide hiç bir kıza yakışmıyor. bu saatte sonra yeni bir kıza aşık olmasıda saçma olur. zaten reytınglere bakılacak olursa kuzey güneyin rakibi sakarya fırat. yani daha maskulen bir iş. muhteşemle yarısmıyor yarısamıyor. anca sakarya fırat bitince yükselebiliyor. ondan dolayı diziyi daha dövüş daha aksıonlü hale getirmek lazim başka kurtuluşu yok

Son düzenleme:
muhteşem yine cozmus 1saat 52 dakika :)))) ama neyse rekor gelmedi :)))) 2 astigi vakitler vardı. bunada şükür.

sakarya fırat kuzey güneyi devirdi . daha önce yazdım kuzey güneyin gidecek yeri yok. kuzey dizide hiç bir kıza yakışmıyor. bu saatte sonra yeni bir kıza aşık olmasıda saçma olur. zaten reytınglere bakılacak olursa kuzey güneyin rakibi sakarya fırat. yani daha maskulen bir iş. muhteşemle yarısmıyor yarısamıyor. anca sakarya fırat bitince yükselebiliyor. ondan dolayı diziyi daha dövüş daha aksıonlü hale getirmek lazim başka kurtuluşu yok

:d aga alemsin

Muhtesen Yuzyil ekibini tebrik ederim, yaklasik 16 reyting almislar.

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da yükselerek zirvede. Tebrik ediyorum diziyi. Çok başarılı bir bölümdü
Kuzey Güney istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Güzel bir bölümdü
Çocuklar Duymasın yükselmis. tebrik ediyorum diziyi
Eyvah Dusuyorum super gidiyor
Beni Affet coşmuş. Totalde 5 reyting almis. AB'de de ataga gecmis. İlk 10a girerek 4 reytinge yaklasmis
Star Ana Haber Bulteni totalde Show ve Atv Ana haberden daha fazla izlenmis

Bu hafta A/B grubunda yine 1.oldu Muhtesem Yüzyil. Büyük bir basari gerçekten. :)

eve yıldırım keske düsmeseydi :D

- - - Ekleme - - -

seneye takviyelerle ve tnsyle 20 reyting garanti gibi :)

m.yüzyıl artmaya devam ettikce bazilarina sonuclar çok agır gelebiliyor :))))))

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl muhteşem bir bölümle karşımızdaydı hele son sahnesi çok iyiydi haftaya sezon finali total en az 13 ab en az 16.50 alır diye düşünüyorum Sakarya Fırat'ı tebrik ediyorum muhteşem gidince meydan ona kalır eyvah düşüyorum iyi gitmiş izledim Alper Kul'un yaptığı espiriler çok komikti Kuzey Güney aynı değişiklik yok Çocuklar Duymasın sıçrama yapmış tekrar 4 reytingi geçmiş tebrik ediyorum galiba senaryoyu düzeltmişler :)

eve yıldırım keske düsmeseydi :D

- - - Ekleme - - -

seneye takviyelerle ve tnsyle 20 reyting garanti gibi :)

seneye hüreme rakip bulunamazsa 10 reyting bile hayal ki bulunması çok zorlama olur dizi düşer. hüremin birilerine entrika yapması lazım. tek çare mustafa. manisayı istanbula taşırlarsa bilemiyeceğim artık 4 yılı sadece istanbulda geçiren padişahı çoşkuna baglayan dizi manisayıda istanvula taşır :)))))))))))) yada hüreme ışın manikası yapar düğmeye basar gider manisaya düğmeye basar gelir istanbula :)))))))))))))))

Muhteşem Yüzyıl İnşallah Sezon Finalinde Totalde 15, AB`de 18 reyting alır :)

seneye hüreme rakip bulunamazsa 10 reyting bile hayal ki bulunması çok zorlama olur dizi düşer. hüremin birilerine entrika yapması lazım. tek çare mustafa. manisayı istanbula taşırlarsa bilemiyeceğim artık 4 yılı sadece istanbulda geçiren padişahı çoşkuna baglayan dizi manisayıda istanvula taşır :)))))))))))) yada hüreme ışın manikası yapar düğmeye basar gider manisaya düğmeye basar gelir istanbula :)))))))))))))))

sonuclari kabullenmen lazım beyazsoy kabullen bitsin 20 reytinglere çıkar tns gelince yeni takviyelerlerle dahada artacagi kesin sonuclar çok agir geliyor heralde sana öle bahaneler üretiyorsun yok süre falan fistan bunlari yapma türkiye çogu m.yüzyıl izledi ve haftaya sezon finalinde dahada artacak kabullenmek en iyi si

- - - Ekleme - - -

not ab özete bakin kuzeyle güneyi geçmis :D

kreys ben niye kabulenmeyeyim geçen hafat ab deki birinciliğini tebrik ettim. :)))))) muhteşemin son 15 dakikası diğer rakipleri reklamdayken yayınlandı bunun diziye katkısı ortda 1-2 puan civarında. dinal bölümünü 2 buçuk saat çekerlerse artar. :)))))))))))))

kreys ben niye kabulenmeyeyim geçen hafat ab deki birinciliğini tebrik ettim. :)))))) muhteşemin son 15 dakikası diğer rakipleri reklamdayken yayınlandı bunun diziye katkısı ortda 1-2 puan civarında. dinal bölümünü 2 buçuk saat çekerlerse artar. :)))))))))))))

beyazsoy aga yapma ö.b.g.z 2 saat 7 dakka yayin yapio gram elestirmiyuorsun 1.52 dakka elestiri yapion

muhteşem yine 12 reyting almış seneye 10 un altına düşeceği kesin dün 10 dk izledim acayip sıkıldım çok çok yavaş ilerliyo hiç heycan yok ayrıca kreys aga hiç kızma ama muhteşem tam bir kadın dizisi.
sakarya fırat süper reytingler almış bu dizi büyük kanallardan birinde olsa rahat 1.olurdu