şimdide manisamızı batıracak film desenize
kıskanma bu kadarda olmaz özetimiz bile çocuklar duymasin geçiyorya kabullenemiyorsun gerçekleri
ama gerçekler acıdır kabullenmek lazım .
şimdide manisamızı batıracak film desenize
muhteşem yine cozmus 1saat 52 dakika ))) ama neyse rekor gelmedi ))) 2 astigi vakitler vardı. bunada şükür.
sakarya fırat kuzey güneyi devirdi . daha önce yazdım kuzey güneyin gidecek yeri yok. kuzey dizide hiç bir kıza yakışmıyor. bu saatte sonra yeni bir kıza aşık olmasıda saçma olur. zaten reytınglere bakılacak olursa kuzey güneyin rakibi sakarya fırat. yani daha maskulen bir iş. muhteşemle yarısmıyor yarısamıyor. anca sakarya fırat bitince yükselebiliyor. ondan dolayı diziyi daha dövüş daha aksıonlü hale getirmek lazim başka kurtuluşu yok
Muhtesen Yuzyil ekibini tebrik ederim, yaklasik 16 reyting almislar.
eve yıldırım keske düsmeseydi
- - - Ekleme - - -
seneye takviyelerle ve tnsyle 20 reyting garanti gibi
seneye hüreme rakip bulunamazsa 10 reyting bile hayal ki bulunması çok zorlama olur dizi düşer. hüremin birilerine entrika yapması lazım. tek çare mustafa. manisayı istanbula taşırlarsa bilemiyeceğim artık 4 yılı sadece istanbulda geçiren padişahı çoşkuna baglayan dizi manisayıda istanvula taşır ))))))))))) yada hüreme ışın manikası yapar düğmeye basar gider manisaya düğmeye basar gelir istanbula ))))))))))))))
kreys ben niye kabulenmeyeyim geçen hafat ab deki birinciliğini tebrik ettim. ))))) muhteşemin son 15 dakikası diğer rakipleri reklamdayken yayınlandı bunun diziye katkısı ortda 1-2 puan civarında. dinal bölümünü 2 buçuk saat çekerlerse artar. ))))))))))))
3 UNUTMA BENİ FOX 15:27:23 16:43:25 00:47:59 6,01 29,11
bu ne ya