bazıları güler bazıları ağlar bazıları gerinir bazıları esner sende gül sorun yok)
aynen son gülen iyi güler son gülende reytinglerden belli oluyor ç.duymasin yerlerde
bazıları güler bazıları ağlar bazıları gerinir bazıları esner sende gül sorun yok)
aynen son gülen iyi güler son gülende reytinglerden belli oluyor ç.duymasin yerlerde
Yerlerde Olabilir Ama Şerefli Bir Şekilde Ama Yüzyıl Yalan Dolan İle Lider
kabullendin buda gelisme))
çocuklar duymasin belki muhtesemı geçer ama özetini anca geçer)))))
ARKADAŞLAR şİMŞEK fENA ÇAKIYO HAKKINIZI HELAL EDİN YİNE FENA ÇAKIYO YA
- - - Ekleme - - -
Sen ne konuşuyon ya seninle konuşmuyorum ama zorluyorsun kendini Konuşmak Zorunda Kalıyorum Çocuklar Duymason la Dalga Geçme Çünkü Çocuklar Duymasın 10 YAŞINDA
Korkudan Patlayacam Şimdi Sesimi Duyan Var mI????
ama başka yerlerde medajlarıma cevap verıon)))))) çocuklar duymasin kendisiyle dalga geçiyor her hafta benzer konular benzer zorlama espriler.
demek çocuklar duymasin 10 yıl oldu kurtların abisi sayılır)))))
dısardaysan ağaç altına girme ve cep telefonuyla konuşma bişey olmaz
dısardaysan ağaç altına girme ve cep telefonuyla konuşma bişey olmaz
Ama Kurtlar Vadisi Daha Çok Oynadı Çocuklar Duymasın Ara Verdi Ama Kurtlar Vadisi Pusu aralık az verdi toplam 268 bölüm Çocuklar Duymasın şu anda 100 ama eski bölümlerini bilmiyorum sayısını
Kurtlar Vadisi ,Çocuklar Duymasın ın abisi.. Çocuklar Duymasın ve Kurtlar Vadisi Diğer Dizilerin Abisi
- - - Ekleme - - -
EvdeyimYanımızdada koskoca çınar ağacı var sağolHem BEN Telefonla Konuşsam Forumda ne işim varHem Ben Telefondan girsem altta FF MOBİL yazar
tarih profesörü konuştuYerlerde Olabilir Ama Şerefli Bir Şekilde Ama Yüzyıl Yalan Dolan İle Lider
asıl sen vadinin başarısını yediremiyon kurtlar vadisi hiçbir zaman reytingler sallama bile olsa 7 nin altına düşmedi totalde niye yalan atıyon
ayrıca bu sene bile dediğin vadi 2.sezonunda değil 9.yılında
vadi bu yıl tnt gibi bi kanalda bile 14 ü geçtiçok komiksin gardaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?