Neyse ben söyleyeceğiçi söyledim Vadi kendi zamanının reyting rekortmeni dizisi ola bilir. Ama şimdi son kullanma tarihi geçti ve gençler (ÖBGZK ve MY) sahnede. Yok ben kendimi kandıracağım diyorsanız benim için sorun yok. Lafla bir şey olsaydı oooo
Neyse ben söyleyeceğiçi söyledim Vadi kendi zamanının reyting rekortmeni dizisi ola bilir. Ama şimdi son kullanma tarihi geçti ve gençler (ÖBGZK ve MY) sahnede. Yok ben kendimi kandıracağım diyorsanız benim için sorun yok. Lafla bir şey olsaydı oooo
Tamam tamam aynen öyleçoktan fenomen olmuş bi dizi gerisi hikaye sen kendini kandırırsın ancak
çoktan fenomen olmuş bi dizi gerisi hikaye sen kendini kandırırsın ancak
Her zaman da idda da bulunucam kvp ile ilgili,
kvp fenomen olmusta ne olmuss..
Öyle fenomenlerini 8 -9 yıl surklemek liderliğe yakışmaz!
Uzata uzata bı fenomeniter kisi bırakmadı , asıl onu vaktinde bırakmak, o zaman daha kalıcı bı fenomen kitlesi olur
Revan beyazsoy iyi dinlesinler
tuturmusunuz vadi 6 aldı diye
bugün biri kanald nekadar inkar etsenizde kanald atv star show fox bu tip kanallar halkın gözdesi
sen gidip tnt izlenmeme rekorlari kıran bir kanalda 14 reytingi görmüs bir diziyi nasil elestirisin tnt ilk 100e yapım sokamazken büyük kanallar ilk 10da dolasiyorlar
inkar politikasi yapıyorsunuz
beyazsoy tuturmussun kanald star show vadiyi postaladi die kanal d kurtlar vadisi final yapti starda çok çok iyiydi reytingleri sezon finalinden sonra atv aldi atv siyasi baskılari diziyi biraz etkiledi ama reytingleri çok iyiydi
bugün arkasıradakiler foxta ilk 2 deyken bugün tnt ilk 100e giremiyor tnt küçülme politikasi uyguluyor kanal mali isler müdürü yayin yonetmenleri kovuldu kanalın flash tv hiçbir farkı yok
ama kanald atv show star marka yapmayin arkadaslar...
Tamam tamam aynen öyle Bu mesajı çok duydum o yüzden ok diyip geçelim çünki gerçekten yorum yapacak gücüm kalmadı. Zaten anlamıyorlarRevan beyazsoy iyi dinlesinler
tuturmusunuz vadi 6 aldı diye
bugün biri kanald nekadar inkar etsenizde kanald atv star show fox bu tip kanallar halkın gözdesi
sen gidip tnt izlenmeme rekorlari kıran bir kanalda 14 reytingi görmüs bir diziyi nasil elestirisin tnt ilk 100e yapım sokamazken büyük kanallar ilk 10da dolasiyorlar
inkar politikasi yapıyorsunuz
beyazsoy tuturmussun kanald star show vadiyi postaladi die kanal d kurtlar vadisi final yapti starda çok çok iyiydi reytingleri sezon finalinden sonra atv aldi atv siyasi baskılari diziyi biraz etkiledi ama reytingleri çok iyiydi
bugün arkasıradakiler foxta ilk 2 deyken bugün tnt ilk 100e giremiyor tnt küçülme politikasi uyguluyor kanal mali isler müdürü yayin yonetmenleri kovuldu kanalın flash tv hiçbir farkı yok
ama kanald atv show star marka yapmayin arkadaslar...
Tamam tamam aynen öyle Bu mesajı çok duydum o yüzden ok diyip geçelim çünki gerçekten yorum yapacak gücüm kalmadı. Zaten anlamıyorlar
Kaç defa cevap verdim anlamıyomusunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz ben anlamadımrevan arkadaş cevap veremeyince gülücük koyuyo noldu gerçekler zoruna mı gidiyo
Kaç defa cevap verdim anlamıyomusunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz ben anlamadım
O yüzden artık yorum yapmayacağım ben söyleyeceğimi söyledim kaç defa söyleyim. Bravo Vadi süpersin 30 reyting alıyorsun zirvedesin Kendini kandırma yöntemleri
Kaç defa cevap verdim anlamıyomusunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz ben anlamadım
O yüzden artık yorum yapmayacağım ben söyleyeceğimi söyledim kaç defa söyleyim. Bravo Vadi süpersin 30 reyting alıyorsun zirvedesin Kendini kandırma yöntemleri
evet revan cvp veremiyince espriye vurarak paça sıyırma yontemlerinde
Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Bravo Vadi 30 reyting alıyor gelecek hafta kesinlikle zirvede. Türkiyenin en çok izlenen dizisi. Yeter bu kadar burnum uzadı
Aynen öyle. Bravo. Bu forumda Vadi ile ilgili size cevap vere bilen tek üye benim asıl siz cevap veremeyince hemen başka yolları deniyorsunuz. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Yazın istediğiniz kadar yorum konuşun bir-birinizlesakin ol şampiyon gerçkler bunlar zaten baktın kendini kandıramıyon itiraf ettin sonunda
Aynen öyle. Bravo. Bu forumda Vadi ile ilgili size cevap vere bilen tek üye benim asıl siz cevap veremeyince hemen başka yolları deniyorsunuz. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Yazın istediğiniz kadar yorum konuşun bir-birinizle
Aynen öyle. Bravo. Bu forumda Vadi ile ilgili size cevap vere bilen tek üye benim asıl siz cevap veremeyince hemen başka yolları deniyorsunuz. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Yazın istediğiniz kadar yorum konuşun bir-birinizle