30 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Neyse ben söyleyeceğiçi söyledim Vadi kendi zamanının reyting rekortmeni dizisi ola bilir. Ama şimdi son kullanma tarihi geçti ve gençler (ÖBGZK ve MY) sahnede. Yok ben kendimi kandıracağım diyorsanız benim için sorun yok. Lafla bir şey olsaydı oooo :F

Neyse ben söyleyeceğiçi söyledim Vadi kendi zamanının reyting rekortmeni dizisi ola bilir. Ama şimdi son kullanma tarihi geçti ve gençler (ÖBGZK ve MY) sahnede. Yok ben kendimi kandıracağım diyorsanız benim için sorun yok. Lafla bir şey olsaydı oooo :F

çoktan fenomen olmuş bi dizi gerisi hikaye sen kendini kandırırsın ancak :D

çoktan fenomen olmuş bi dizi gerisi hikaye sen kendini kandırırsın ancak :D

Her zaman da idda da bulunucam kvp ile ilgili,
kvp fenomen olmusta ne olmuss..
Öyle fenomenlerini 8 -9 yıl surklemek liderliğe yakışmaz!
Uzata uzata bı fenomeniter kisi bırakmadı , asıl onu vaktinde bırakmak, o zaman daha kalıcı bı fenomen kitlesi olur

Her zaman da idda da bulunucam kvp ile ilgili,
kvp fenomen olmusta ne olmuss..
Öyle fenomenlerini 8 -9 yıl surklemek liderliğe yakışmaz!
Uzata uzata bı fenomeniter kisi bırakmadı , asıl onu vaktinde bırakmak, o zaman daha kalıcı bı fenomen kitlesi olur

zaten en çok hayranı olan dizi bunu tarışacak halimiz yok :d polat veya memati bi yere gidince izdiham yaşanıyo bu da ne kadar sevildiklerinin ve adeta birer fenomen olduklarının göstergesidir :D yaşlanmış olabilir ama öbgzk geçen seneki reytingleriyle bile vadiyi ciro da geçemedi :d

Revan beyazsoy iyi dinlesinler

tuturmusunuz vadi 6 aldı diye

bugün biri kanald nekadar inkar etsenizde kanald atv star show fox bu tip kanallar halkın gözdesi

sen gidip tnt izlenmeme rekorlari kıran bir kanalda 14 reytingi görmüs bir diziyi nasil elestirisin tnt ilk 100e yapım sokamazken büyük kanallar ilk 10da dolasiyorlar

inkar politikasi yapıyorsunuz

beyazsoy tuturmussun kanald star show vadiyi postaladi die kanal d kurtlar vadisi final yapti starda çok çok iyiydi reytingleri sezon finalinden sonra atv aldi atv siyasi baskılari diziyi biraz etkiledi ama reytingleri çok iyiydi

bugün arkasıradakiler foxta ilk 2 deyken bugün tnt ilk 100e giremiyor tnt küçülme politikasi uyguluyor kanal mali isler müdürü yayin yonetmenleri kovuldu kanalın flash tv hiçbir farkı yok

ama kanald atv show star marka yapmayin arkadaslar...

bugün biri kanald nekadar inkar etsenizde kanald atv star show fox bu tip kanallar halkın gözdesi

sen gidip tnt izlenmeme rekorlari kıran bir kanalda 14 reytingi görmüs bir diziyi nasil elestirisin tnt ilk 100e yapım sokamazken büyük kanallar ilk 10da dolasiyorlar

beyazsoy tuturmussun kanald star show vadiyi postaladi die kanal d kurtlar vadisi final yapti starda çok çok iyiydi reytingleri sezon finalinden sonra atv aldi atv siyasi baskılari diziyi biraz etkiledi ama reytingleri çok iyiydi

bugün arkasıradakiler foxta ilk 2 deyken bugün tnt ilk 100e giremiyor tnt küçülme politikasi uyguluyor kanal mali isler müdürü yayin yonetmenleri kovuldu kanalın flash tv hiçbir farkı yok

imzamı atar mührümü basarım bunun üstüne konuşulmaz heralde.

Tamam tamam aynen öyle :F Bu mesajı çok duydum o yüzden ok diyip geçelim çünki gerçekten yorum yapacak gücüm kalmadı. Zaten anlamıyorlar :F

revan arkadaş cevap veremeyince gülücük koyuyo noldu gerçekler zoruna mı gidiyo :d :d

revan arkadaş cevap veremeyince gülücük koyuyo noldu gerçekler zoruna mı gidiyo :d :d
Kaç defa cevap verdim anlamıyomusunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz ben anlamadım :F
O yüzden artık yorum yapmayacağım ben söyleyeceğimi söyledim kaç defa söyleyim. Bravo Vadi süpersin 30 reyting alıyorsun zirvedesin :F Kendini kandırma yöntemleri

Kaç defa cevap verdim anlamıyomusunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz ben anlamadım :F
O yüzden artık yorum yapmayacağım ben söyleyeceğimi söyledim kaç defa söyleyim. Bravo Vadi süpersin 30 reyting alıyorsun zirvedesin :F Kendini kandırma yöntemleri

evet revan cvp veremiyince espriye vurarak paça sıyırma yontemlerinde

verecek cevabı olmayanların kendini avutma yöntemleri şekil a :d :d

- - - Ekleme - - -

evet revan cvp veremiyince espriye vurarak paça sıyırma yontemlerinde

aynen aga baktı olmuyo kendini kandırmaya çalışıyo çaktırma :d

Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Bravo Vadi 30 reyting alıyor gelecek hafta kesinlikle zirvede. Türkiyenin en çok izlenen dizisi. Yeter bu kadar burnum uzadı :F

Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Bravo Vadi 30 reyting alıyor gelecek hafta kesinlikle zirvede. Türkiyenin en çok izlenen dizisi. Yeter bu kadar burnum uzadı :F

sakin ol şampiyon gerçkler bunlar zaten baktın kendini kandıramıyon itiraf ettin sonunda :D

revan kabullendigin tespit edildi artık kanald sevdigin ve kanald tnt göre agir bastigini bildigin halde dalgayla savusturdun

sakin ol şampiyon gerçkler bunlar zaten baktın kendini kandıramıyon itiraf ettin sonunda :D
Aynen öyle. Bravo. Bu forumda Vadi ile ilgili size cevap vere bilen tek üye benim asıl siz cevap veremeyince hemen başka yolları deniyorsunuz. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Yazın istediğiniz kadar yorum konuşun bir-birinizle :F

Aynen öyle. Bravo. Bu forumda Vadi ile ilgili size cevap vere bilen tek üye benim asıl siz cevap veremeyince hemen başka yolları deniyorsunuz. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kışkırtıcı mesajlar bana sökmez. Yazın istediğiniz kadar yorum konuşun bir-birinizle :F

kıskırtııc mesaj yok kabullenememek bu olsa gerek revan :)

kışkırtıcı mesaj falan yok susturduk seni kendi kendine gülüyon başka bişey yok cevap veremiyosun :d

Takas iste sen hep diyosun Vadi 14 aldi ve fatmagul'u ezdi diyosun ama unutma simdi de 7 aliyo yani yari yariya dustu.Artik yeter seni yorumlarini yuzde 90% hep Vadi baslayinca sokaklarda insan kalmiyodu,Vadi'nin tekrarlari 15 aliyodu,Vadi tnt'de oldugu icin 7 aliyo,Vadi 14 almisligi var bu sene.Tamam sen kabulleniyosun Vadinin 14 aldigini ama simdi ie 7'yi kabullenemiyosun , ama Muhtesem'in 12 , 16 aldigini yine kabullenemiyosun alsin gorelim Vadi sezon finalide 16'da gorelim.Yani sen hep gecmisi konusuyon haklimiyim?Ama simdiye'de bak Vadi 7 , Muhtesem 12 gordun farki.Yani fark site burda - Vadi 14 aliyodu , Muhtesem 12 , Simdi - Vadi 7 , Muhtesem 12 farki gordun mu?Yani Vadi 4-5 ayda yari-yariya dusuyo.Ama Muhtesem hic reyting kaybetmiyo.:smile: Ama sen simdi yazarsin Vadinin adi Muhtesem'e yeter gecer diyicen , ama ben tartisma olmasin diye yazmican zaten yazmistim tartisma olmasin.