30 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]20[/TD]
[TD] YER GÖK AŞK (TKR)
[/TD]
[TD] FOX[/TD]
[TD] 16:43:25[/TD]
[TD] 18:22:51[/TD]
[TD] 01:18:34[/TD]
[TD] 3[/TD]
[TD] 13,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok iyi gitmiş , FOX bu saat dilimini de doldurmuş oldu...

çocuklar duymasin belki muhtesemı geçer ama özetini anca geçer :))))))

ARKADAŞLAR şİMŞEK fENA ÇAKIYO HAKKINIZI HELAL EDİN YİNE FENA ÇAKIYO YA:d

- - - Ekleme - - -

çocuklar duymasin belki muhtesemı geçer ama özetini anca geçer :))))))

Sen ne konuşuyon ya seninle konuşmuyorum ama zorluyorsun kendini Konuşmak Zorunda Kalıyorum Çocuklar Duymason la Dalga Geçme Çünkü Çocuklar Duymasın 10 YAŞINDA:D

Unutma Beni 6 reyting alarak muhteşem bir iş çıkarmış yine.
Beni Affet'te çok iyi gitmiş.
Deniz Yıldızı bu sezon biraz düşüşte dizi son aylarda sürekli 4 reyting alıyor.
Canımın İçi beklenildiği gibi gitmiyor bakalım yazın ne kadar alıcak?
Dinle Sevgili yenilenen kadrosuyla, müzikleriyle, senaryosuyla iyi başladı 2.sezonuna sürekli 2 reyting alıyor. Ama sıralama olarak biraz gerilerde.

Şimşek Git Artık Ya Arkadaşlar Yanımızda Cami Var Camide Özel Yıldırım Düşmesin Diye Konulmuş Bir Tel Var Bu Tel Bizi de Korur mu sizce??

- - - Ekleme - - -

Ambulanslar Geçyor Bir yere yıldırım düştü:T

Doğal Felaket yaşanıyor Manisada

- - - Ekleme - - -

Bulutlar Açmaya Başladı Ama İtfaiyeler Fena Geçiyor:T

- - - Ekleme - - -

Eve Düşen Yıldırım:d :D :F :F

- - - Ekleme - - -

Tamda ismi uyuyor ha:D

- - - Ekleme - - -

Kimse Yok mu sorularımı cevaplayacak ya sizce tel bizi korur mu??

ARKADAŞLAR şİMŞEK fENA ÇAKIYO HAKKINIZI HELAL EDİN YİNE FENA ÇAKIYO YA:d

- - - Ekleme - - -

Sen ne konuşuyon ya seninle konuşmuyorum ama zorluyorsun kendini Konuşmak Zorunda Kalıyorum Çocuklar Duymason la Dalga Geçme Çünkü Çocuklar Duymasın 10 YAŞINDA:D

ama başka yerlerde medajlarıma cevap verıon :))))))) çocuklar duymasin kendisiyle dalga geçiyor her hafta benzer konular benzer zorlama espriler.

demek çocuklar duymasin 10 yıl oldu kurtların abisi sayılır :))))))

ama başka yerlerde medajlarıma cevap verıon :))))))) çocuklar duymasin kendisiyle dalga geçiyor her hafta benzer konular benzer zorlama espriler.

demek çocuklar duymasin 10 yıl oldu kurtların abisi sayılır :))))))

Ama Kurtlar Vadisi Daha Çok Oynadı Çocuklar Duymasın Ara Verdi Ama Kurtlar Vadisi Pusu aralık az verdi toplam 268 bölüm Çocuklar Duymasın şu anda 100 ama eski bölümlerini bilmiyorum sayısını:D

Kurtlar Vadisi ,Çocuklar Duymasın ın abisi.. Çocuklar Duymasın ve Kurtlar Vadisi Diğer Dizilerin Abisi :D

- - - Ekleme - - -

dısardaysan ağaç altına girme ve cep telefonuyla konuşma bişey olmaz

Evdeyim:DYanımızdada koskoca çınar ağacı var sağol :DHem BEN Telefonla Konuşsam Forumda ne işim var :DHem Ben Telefondan girsem altta FF MOBİL yazar:D

:d :d :d :d :d :d :d :d :d :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F

Son düzenleme:
Nihayet Güneş Açmaya Başladı ama Yağmur Etkisini Artırdı Birazdan Gökkuşağı çıkabilir:D

- - - Ekleme - - -

Eyvah şimşek koptu geliyor eyvah:D

- - - Ekleme - - -

Manisa sel felaketi yaşıyor arkadaşlar eğer 1-2 saat devam ederse büyük bir facia yaşanacak:T

- - - Ekleme - - -

Burak Sizin Orda Havalar Nasıl Nede Olsa Sende Benim Dostumsun:D

Ama Kurtlar Vadisi Daha Çok Oynadı Çocuklar Duymasın Ara Verdi Ama Kurtlar Vadisi Pusu aralık az verdi toplam 268 bölüm Çocuklar Duymasın şu anda 100 ama eski bölümlerini bilmiyorum sayısını:D

Kurtlar Vadisi ,Çocuklar Duymasın ın abisi.. Çocuklar Duymasın ve Kurtlar Vadisi Diğer Dizilerin Abisi :D

- - - Ekleme - - -

Evdeyim:DYanımızdada koskoca çınar ağacı var sağol :DHem BEN Telefonla Konuşsam Forumda ne işim var :DHem Ben Telefondan girsem altta FF MOBİL yazar:D

çocukların duymasının daha çok bölümü olabilir. tgrt star atv deki eski bolumleri çok. kurtlar ikide bir ara veriyor yok maç çıktı yok yıldırım düştü sürekli ara veriyor.

mobılden girenler kimin mobılden girdiğini bilemez.

muhteşem totalde 2 ye katlamıiş sonunda kuzey bitmiş dün akşamki senaryoyla bile bu reytingse gerisi kötü 😀d:d
çocuklar duymasın ve sakarya fırat atağa kalkmış özellikle ab de iyiler bu hafta
focus film 3 dizisi ilk 8de gene çok başarılılar
yer gök aşkın tekrarı arka sokakları yakalamak üzere
eyvah düşüyorum güzllerin etkisiyle her iki grupta da süper

- - - Ekleme - - -

Yerlerde Olabilir Ama Şerefli Bir Şekilde Ama Yüzyıl Yalan Dolan İle Lider:D
tarih profesörü konuştu:d

- - - Ekleme - - -

asıl sen vadinin başarısını yediremiyon kurtlar vadisi hiçbir zaman reytingler sallama bile olsa 7 nin altına düşmedi totalde niye yalan atıyon
ayrıca bu sene bile dediğin vadi 2.sezonunda değil 9.yılında :d :d :d
vadi bu yıl tnt gibi bi kanalda bile 14 ü geçti :d çok komiksin gardaş :D

ne var 14 olduysa büyük dizi diyorsan geçecek :d
ayrıca vadinin eski reytingleri ile karşılaştıramzsın o zaman muhteşem yoktu