Aynen sildim bile.@Aserat Masumlar Apartmanı da yok artık.
suan yemek isleri ile ugrasiyorum. maca daha 2 saat var. Kalmaz is@Dosi işlerini bitirebildin mi?
1 saat 45 dksuan yemek isleri ile ugrasiyorum. maca daha 2 saat var. Kalmaz is
yazidgimda 1 saat 50 dakikaydi ve düz hesap yaptim 1 saat icinde biter islerim1 saat 45 dk
Sonrası da keyif çayıyazidgimda 1 saat 50 dakikaydi ve düz hesap yaptim 1 saat icinde biter islerim
2. yariya dayim yetisiyor. Onunla 2. yari zamani icerim saat isi tüm planlari alt üst ettiSonrası da keyif çayı
Maç başladığında Sen oturduğun yerde kalkma da sonrasında istersen ziyafet yap.2
2. yariya dayim yetisiyor. Onunla 2. yari zamani icerim saat isi tüm planlari alt üst etti
YouTube den bakarsin Hekimoğlu naMilli Takim maci, Hekimoglu'na ihanet edecegim bugün ama gerci geceye bakarim belki
Domatessiz Tantunioğlu diyorsun yaniiGünde bir doz tantuni için Hekimoğlu
maca kadar izler kalanini dedigin gibi yaparimYouTube den bakarsin Hekimoğlu na
Zaten Diğer'e oy veren herkes maç için verdiği için düzenlemek zor olmadı.maca kadar izler kalanini dedigin gibi yaparim
bu arada otomatikmen maci isaretlemisim ankette @Aserat Ne kadar da marifetliyim öyle
Muhtemelen TRT Spor'da da verildiği için reytingler bölünmüştür.Maç, Masumlar Apartmanı'ndan düşük reytingler almış.
Belki küsürat olarak etki etmiştir, Her ne kadar yayın akışına sonradan eklense de TRT'de yayınlanırken TRT Spor'dan izleyen pek kişi olduğunu sanmıyorum.Muhtemelen TRT Spor'da da verildiği için reytingler bölünmüştür.
Dün birçok ünlü isim Instagram hesaplarından story attılar maçı izlerken ve birçoğunda TRT Spor açıktı.Belki küsürat olarak etki etmiştir, Her ne kadar yayın akışına sonradan eklense de TRT'de yayınlanırken TRT Spor'dan izleyen pek kişi olduğunu sanmıyorum.