30 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaşılan Yağmurdan Kaçarken umduğunu bulamadı.Anlıklarda görünmüyor bile.Ama ben diziyi beğendim :)

Bence 2 küsür gibi gidecek belki onu da alamaz :) Ama ben diziye umut bağladım yükseliş yaşar bir zaman sonra.

Yağmurdan Kaçarken hiç bi anlıkta yok oysa dizi gayet iyi.Listeye gemiyecek kadar kötü değil.Yazın yada sıcak havada romantik-komedi dizi iyi gider.İlk 5'te yer alırsa yazında devam eder dizi.Tayfun Güneyer'den romantik-komedi dizi izlememiştim.İlk bölüm iyi sonrasında nasıl cıvıtacak bakalım.

Survivor harbi harbi Şefkat Tepe'ye mi takılıyor :F:F O bitince yukselecek mi? Yoksa hava güzel diye mi bu kadar düşük?

Yağmurdan Kaçarken yarın TNS grubunda ilk 7 içerisinde belki yer alabilir.

Şefkat Tepe zaten Survivor dan daha iyi bu bir gerçek Forumdash.O bitince yükselecektir belki de yükselemeyecektir :D

Şefkat Tepe zaten Survivor dan daha iyi bu bir gerçek Forumdash.O bitince yükselecektir belki de yükselemeyecektir :D
ŞT hiç izlemedim ne kadar iyidir bilemem ama Alp Kırşan sunuyor ve hiç iyi sunmuyor.Alp'in ciddi sunumları hiç iyi değilmiş bunuda burda öğrendim :X

Ünlüler zorlanmaya başladı.. Irmak'a yazık oldu :(