30 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu mu Güneşi Beklerken'i etkileyecek. Eğer Pis Yedili Güneşi Beklerken'i etkiliyorsa ben bu diziyi de izlemeyi bırakırım. :D
Kavgada söylenmez. :A 😱 Ama haklısın Pis Yedili'den hayır gelmez bu saatten sonra. :)

Vışşşş herkes dizinin düşmesini bekliyormuş düşenin dostu olmaz. :) :))))))

Pis Yediliyi izlerdim ben de ama Acun gibi boşlukta izlenen bir yapım. He Acun'un Yetenek yarışmasından daha kaliteli orası ayrı da. :D
Aynen Pis Yedili'ye Çarşambaları boşluktan ben de bakıyordum ara sıra. Cumartesi o kadar total yapımının içine atılır mı yahu bu dizi? Akıl var mantık var. :D

Aynen Pis Yedili'ye Çarşambaları boşluktan ben de bakıyordum ara sıra. Cumartesi o kadar total yapımının içine atılır mı yahu bu dizi? Akıl var mantık var. :D
Kesinlikle öyle. Cumartesi komediye ihtiyaç var ama Pis Yedili bunu tam anlamıyla karşılayabilir mi orası meçhul. Orço'nun hayybesi bile kurtaramıyor günü. Bence eski günü daha iyiydi ancak Sevdaluk için de en iyi yer şuan için Çarşamba. :)

Sevdaluk Çarşamba tutmazsa hiçbir şey bilmiyorum diyeceğim ben de. :D @mrt-06

Kesinlikle öyle. Cumartesi komediye ihtiyaç var ama Pis Yedili bunu tam anlamıyla karşılayabilir mi orası meçhul. Orço'nun hayybesi bile kurtaramıyor günü. Bence eski günü daha iyiydi ancak Sevdaluk için de en iyi yer şuan için Çarşamba. :)
Bakalım Sevdaluk için Pis Yedili'yi harcadıklarına değecek mi? :D

Tv'den my'yi izlemeyi düşünüyorum açıkçası. :A Vicdan'a netten bakarım. Beğenirsem devam ederim. Bu kadar diziyi bünyem kaldırmaz. :D
İzlemen şart mı nasıl Kanal D Fan'ısın Reyting açısından önemli bir gün dedim. :A Yoksa ben de MY'yi izlerim ama özeti bitene kadar Sevdaluk'tayız. :Z

Sevdaluk Çarşamba tutmazsa hiçbir şey bilmiyorum diyeceğim ben de. :D @mrt-06
Hayırlısı be gülüm. :X :X

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Yetenek Sizsiniz Türkiye -0.14 | +0.90
Şefkat Tepe +0.64 | +1.10
3 Adam -1.80 | -2.35
Adını Kalbime Yazdım -0.04 | -0.09
Bugünün Saraylısı -0.02 | -0.81
Fatih Harbiye +0.52 | +0.13
Arka Sokaklar -1.05 | -0.94

Ne alaka? :T: Yoksa Sevdaluk'u mu izleyeceğimi düşündün? @denizz19. :A

Aynen Vicdan Sevdaluk'u geçerse iyi gülerim ama. :A
PRotestolara kızlı erkekliye gönderme Açılıma gönderme Allah Allah TNS ve SBT bu üç göndermeyi nasıl anladı ne oluyor yaramaz TNS sen git britanyayı ölç Agb gelsin yeter tns

PRotestolara kızlı erkekliye gönderme Açılıma gönderme Allah Allah TNS ve SBT bu üç göndermeyi nasıl anladı ne oluyor yaramaz TNS sen git britanyayı ölç Agb gelsin yeter tns
As gönderme yapmaya devam ederse daha çok düşer pompy.. Bence Pazartesi'ye gelmeli dizi. :)

FOX maşallah Cuma ve Cumartesi günlerinin favori kanalı. :Z Dün FH'de yayınlanan bölüm çok entrikalıydı. O yüzden Total'i de artmış olabilir. :)