Kavgada söylenmez. 😱 Ama haklısın Pis Yedili'den hayır gelmez bu saatten sonra.Bu mu Güneşi Beklerken'i etkileyecek. Eğer Pis Yedili Güneşi Beklerken'i etkiliyorsa ben bu diziyi de izlemeyi bırakırım.
Kavgada söylenmez. 😱 Ama haklısın Pis Yedili'den hayır gelmez bu saatten sonra.Bu mu Güneşi Beklerken'i etkileyecek. Eğer Pis Yedili Güneşi Beklerken'i etkiliyorsa ben bu diziyi de izlemeyi bırakırım.
Pis Yediliyi izlerdim ben de ama Acun gibi boşlukta izlenen bir yapım. He Acun'un Yetenek yarışmasından daha kaliteli orası ayrı da.Kavgada söylenmez. 😱 Ama haklısın Pis Yedili'den hayır gelmez bu saatten sonra.
Aynen Pis Yedili'ye Çarşambaları boşluktan ben de bakıyordum ara sıra. Cumartesi o kadar total yapımının içine atılır mı yahu bu dizi? Akıl var mantık var.Pis Yediliyi izlerdim ben de ama Acun gibi boşlukta izlenen bir yapım. He Acun'un Yetenek yarışmasından daha kaliteli orası ayrı da.
Abovvvv herkes dizinin düşmesini bekliyormuş düşenin dostu olmaz. )))))
Sevdaluk hayal kırıklığı yaratırsa Show'un hiçbir yeni dizisi tutmaz.Ya bence hayal kırıklığı yaratacak Sevdaluk. Çok iddialı konuşma hele bşr Pis Yedili'nin aldığı Oran'ları geçemesin ben sana sorarım.
Bence de. Sevdaluk tutmazsa büyük hata denilir şuanlık hata.Show büyük hata yaptı bence
Kesinlikle öyle. Cumartesi komediye ihtiyaç var ama Pis Yedili bunu tam anlamıyla karşılayabilir mi orası meçhul. Orço'nun hayybesi bile kurtaramıyor günü. Bence eski günü daha iyiydi ancak Sevdaluk için de en iyi yer şuan için Çarşamba.Aynen Pis Yedili'ye Çarşambaları boşluktan ben de bakıyordum ara sıra. Cumartesi o kadar total yapımının içine atılır mı yahu bu dizi? Akıl var mantık var.
Bakalım Sevdaluk için Pis Yedili'yi harcadıklarına değecek mi?Kesinlikle öyle. Cumartesi komediye ihtiyaç var ama Pis Yedili bunu tam anlamıyla karşılayabilir mi orası meçhul. Orço'nun hayybesi bile kurtaramıyor günü. Bence eski günü daha iyiydi ancak Sevdaluk için de en iyi yer şuan için Çarşamba.
3 gün kaldı bakalım o gün senin için de önemli ama.Sevdaluk hayal kırıklığı yaratırsa Show'un hiçbir yeni dizisi tutmaz.
Tv'den my'yi izlemeyi düşünüyorum açıkçası. Vicdan'a netten bakarım. Beğenirsem devam ederim. Bu kadar diziyi bünyem kaldırmaz.3 gün kaldı bakalım o gün senin için de önemli ama.
show koliklere ağır darbeTv'den my'yi izlemeyi düşünüyorum açıkçası. Vicdan'a netten bakarım. Beğenirsem devam ederim. Bu kadar diziyi bünyem kaldırmaz.
İzlemen şart mı nasıl Kanal D Fan'ısın Reyting açısından önemli bir gün dedim. Yoksa ben de MY'yi izlerim ama özeti bitene kadar Sevdaluk'tayız.Tv'den my'yi izlemeyi düşünüyorum açıkçası. Vicdan'a netten bakarım. Beğenirsem devam ederim. Bu kadar diziyi bünyem kaldırmaz.
Hayırlısı be gülüm.Kesinlikle öyle. Cumartesi komediye ihtiyaç var ama Pis Yedili bunu tam anlamıyla karşılayabilir mi orası meçhul. Orço'nun hayybesi bile kurtaramıyor günü. Bence eski günü daha iyiydi ancak Sevdaluk için de en iyi yer şuan için Çarşamba.
Sevdaluk Çarşamba tutmazsa hiçbir şey bilmiyorum diyeceğim ben de. @mrt-06
Ne alaka? Yoksa Sevdaluk'u mu izleyeceğimi düşündün? @denizz19.show koliklere ağır darbe
Aynen Vicdan Sevdaluk'u geçerse iyi gülerim ama.İzlemen şart mı nasıl Kanal D Fanı'sın Reyting açısından önemli bir gün dedim. Yoksa ben de MY'yi izlerim ama özeti bitene kadar Sevdaluk'tayız.
Hayırlısı be gülüm.
PRotestolara kızlı erkekliye gönderme Açılıma gönderme Allah Allah TNS ve SBT bu üç göndermeyi nasıl anladı ne oluyor yaramaz TNS sen git britanyayı ölç Agb gelsin yeter tnsNe alaka? Yoksa Sevdaluk'u mu izleyeceğimi düşündün? @denizz19.
Aynen Vicdan Sevdaluk'u geçerse iyi gülerim ama.
As gönderme yapmaya devam ederse daha çok düşer pompy.. Bence Pazartesi'ye gelmeli dizi.PRotestolara kızlı erkekliye gönderme Açılıma gönderme Allah Allah TNS ve SBT bu üç göndermeyi nasıl anladı ne oluyor yaramaz TNS sen git britanyayı ölç Agb gelsin yeter tns
bari bir bölümde 1000 gönderme felan yapsalar belki anlamazlarAs gönderme yapmaya devam ederse daha çok düşer pompy.. Bence Pazartesi'ye gelmeli dizi.
bu işin arkasında feodalite grubu muı var sence panpabari bir bölümde 1000 gönderme felan yapsalar belki anlamazlar
tam da smile ına alışmıştım @xBUGRAx @mrt-06FOX maşallah Cuma ve Cumartesi günlerinin favori kanalı. Dün FH'de yayınlanan bölüm çok entrikalıydı. O yüzden Total'i de artmış olabilir.