30 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

"Böğünün Saraylısı"na nolmuş böyle😱 Tabii dün akşam evde yoktum izleyemedim hooop AB'si bile çok düşmüş 😱 Bensiz üşümüş
"Böğünün Saraylısı"nın AB'sinin gerçek reytingini SBT vermiş
Şaka maka harbiden çok düşmüş dizi
Ama az önce internetten izledim gayet güzel bölümdü
Ah Ayşen Ah
Haftaya umarim düzelir.

artık acunun devri kapandı nihayet şefkat tepe hak ettiği yerde artık kimse düşüremez

Şefkat tepe acunu geçerek 1. Olmuş.

Acun düşüş yaşamış.

Arka sokaklar baya bi düşmüş ve hafta içi tekrarlarından daha düşük gitmiş
pes artık tns

Adını kalbime yazdım orta karar gitmiş.
Bugünün saraylısı kötü..
))
Galip derviş yeni saatinde düşmüş. Daha fazla beklerdim ab reytinglerini..
3 adam geçen haftadan epey uzakta, şok düşüş yaşamış

İnadına yaşamak'ın telrarı kötü gitmiş nedense? Acaba 2. Bölümüyle düşecek mi???

şefkat tepe nin dün akşamki bölümü birinciliği hak etti.

ay ne güldüm ne güldüm utanmasalar as n yeni bölümü hafta içi 30. kez yayınlanan tekrarlarından az izlenecek

galip iyi başlamış haftaya artar
şt nin özeti as ın yeni bölümünü geçmiş yeni bir kahkaha tufanı daha

aslında bugüne yd gelebilir hem dzi adına da iyi olur kolay değil total cenneti cumartesi gani bile eriyip gidiyor bu totallik içinde

karadayı da bir stv dizileri ka olamıyor adamların dizileri en azından totalde rahat geçiyi acunu
@ABAY_06 @Yakamoz-Asi

Şefkat Tepe totalde yine zirveyi almış, ab'de de çok iyi gitmiş..

Acun her zamanki gibi bir Cumartesi günü kötü gitmiş ama Pazar günü uçuyor reytinglerde.

Fatih Harbiye yükseliş yakalayarak çok iyi gitmiş.

Arka Sokaklar çok kötü düşmüş.. X-Factor Cumartesi'ye gelse de Rıza baba Pazartesi'ye geçse.

Adını Kalbime Yazdım bu zorlu günde iyi gitmiş.

Bugünün Saraylısı düşüş yaşamış.

Show Tv Pis Yedili'yi bitirmeyi başardı tebrikler. Ab'de 55.lik ne demektir? 😱 Çarşamba 5 alan diziyi Cumartesi total havuzunun içine atıp yazık etti resmen..

Galip kötü başlamış ama ben zamanla yükseleceğine inanıyorum.

3 Adam geçen haftadan uzak..

Veliaht değil X Factor.
.

Osesle Yetenek bir değil Şopar

Çarşamba 19.45'de başlayıp 21.15' kadar sürse sonra Sevdaluk başlasa nasıl olur sence Deniz ağa bey.
Olmaz
Sevdaluk tam vaktinde başlamalı. Yüzyıl ile çarpışması lazım yoksa Emre Sevdaluk geç başladı o yüzden zirvede yer aldı der.

Olmaz
Sevdaluk tam vaktinde başlamalı. Yüzyıl ile çarpışması lazım yoksa Emre Sevdaluk geç başladı o yüzden zirvede yer aldı der.
Ya bence hayal kırıklığı yaratacak Sevdaluk.
Çok iddialı konuşma hele bir Pis Yedili'nin aldığı Oran'ları geçemesin ben sana sorarım.

Son düzenleme: