30 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

"Böğünün Saraylısı"na nolmuş böyle😱 Tabii dün akşam evde yoktum izleyemedim hooop AB'si bile çok düşmüş 😱 Bensiz üşümüş:T "Böğünün Saraylısı"nın AB'sinin gerçek reytingini SBT vermiş:X Şaka maka harbiden çok düşmüş dizi:( Ama az önce internetten izledim gayet güzel bölümdü:) Ah Ayşen Ah:( Haftaya umarim düzelir.

artık acunun devri kapandı nihayet şefkat tepe hak ettiği yerde artık kimse düşüremez :D

Şefkat tepe acunu geçerek 1. Olmuş. :)
Acun düşüş yaşamış. :)
Arka sokaklar baya bi düşmüş ve hafta içi tekrarlarından daha düşük gitmiş :kiki: pes artık tns :kiki:
Adını kalbime yazdım orta karar gitmiş.
Bugünün saraylısı kötü.. :)))
Galip derviş yeni saatinde düşmüş. Daha fazla beklerdim ab reytinglerini..
3 adam geçen haftadan epey uzakta, şok düşüş yaşamış :d

İnadına yaşamak'ın telrarı kötü gitmiş nedense? Acaba 2. Bölümüyle düşecek mi???

ay ne güldüm ne güldüm utanmasalar as n yeni bölümü hafta içi 30. kez yayınlanan tekrarlarından az izlenecek :F
galip iyi başlamış haftaya artar
şt nin özeti as ın yeni bölümünü geçmiş yeni bir kahkaha tufanı daha :F
aslında bugüne yd gelebilir hem dzi adına da iyi olur kolay değil total cenneti cumartesi gani bile eriyip gidiyor bu totallik içinde :F
karadayı da bir stv dizileri ka olamıyor adamların dizileri en azından totalde rahat geçiyi acunu :A @ABAY_06 @Yakamoz-Asi

Şefkat Tepe totalde yine zirveyi almış, ab'de de çok iyi gitmiş..

Acun her zamanki gibi bir Cumartesi günü kötü gitmiş ama Pazar günü uçuyor reytinglerde. :bağır:

Fatih Harbiye yükseliş yakalayarak çok iyi gitmiş.

Arka Sokaklar çok kötü düşmüş.. X-Factor Cumartesi'ye gelse de Rıza baba Pazartesi'ye geçse. :X

Adını Kalbime Yazdım bu zorlu günde iyi gitmiş.

Bugünün Saraylısı düşüş yaşamış.

Show Tv Pis Yedili'yi bitirmeyi başardı tebrikler. Ab'de 55.lik ne demektir? 😱 Çarşamba 5 alan diziyi Cumartesi total havuzunun içine atıp yazık etti resmen..

Galip kötü başlamış ama ben zamanla yükseleceğine inanıyorum. :)

3 Adam geçen haftadan uzak..

Şefkat Tepe totalde yine zirveyi almış, ab'de de çok iyi gitmiş..

Acun her zamanki gibi bir Cumartesi günü kötü gitmiş ama Pazar günü uçuyor reytinglerde. :bağır:

Fatih Harbiye yükseliş yakalayarak çok iyi gitmiş.

Arka Sokaklar çok kötü düşmüş.. Veliaht Cumartesi'ye gelse de Rıza baba Pazartesi'ye geçse. :X

Adını Kalbime Yazdım bu zorlu günde iyi gitmiş.

Bugünün Saraylısı düşüş yaşamış.

Show Tv Pis Yedili'yi bitirmeyi başardı tebrikler. Ab'de 55.lik ne demektir? 😱 Çarşamba 5 alan diziyi Cumartesi total havuzunun içine atıp yazık etti resmen..

Galip kötü başlamış ama ben zamanla yükseleceğine inanıyorum. :)

3 Adam geçen haftadan uzak..
Veliaht değil X Factor. :bağır: :bağır: .

ay ne güldüm ne güldüm utanmasalar as n yeni bölümü hafta içi 30. kez yayınlanan tekrarlarından az izlenecek :F
galip iyi başlamış haftaya artar
şt nin özeti as ın yeni bölümünü geçmiş yeni bir kahkaha tufanı daha :F
aslında bugüne yd gelebilir hem dzi adına da iyi olur kolay değil total cenneti cumartesi gani bile eriyip gidiyor bu totallik içinde :F
karadayı da bir stv dizileri ka olamıyor adamların dizileri en azından totalde rahat geçiyi acunu :A @ABAY_06 @Yakamoz-Asi
Osesle Yetenek bir değil Şopar
4859439c412cf6b045d9da4b68800560.gif

Olmaz :D Sevdaluk tam vaktinde başlamalı. Yüzyıl ile çarpışması lazım yoksa Emre Sevdaluk geç başladı o yüzden zirvede yer aldı der. :D
Ya bence hayal kırıklığı yaratacak Sevdaluk. :( Çok iddialı konuşma hele bir Pis Yedili'nin aldığı Oran'ları geçemesin ben sana sorarım. :T:

Son düzenleme: